dinsdag, oktober 07, 2014

Jouw Segmenten zijn een Plezierige Chaos aan het Creëren - Oktober 2014 / Brenda Hoffman


Jouw Segmenten zijn een Plezierige Chaos aan het Creëren  
6 Oktober 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Jullie gaan door te wisselwerken met anderen binnenin het raamwerk van het wezen dat jullie kennen - jullie 3D wezen. Iets dergelijks is noch goed noch slecht, louter saai. Want jij bent een veel dieper wezen dan dat een luttele paar maanden geleden waar was.
Misschien ben je een beetje angstig voor de nieuwe jij. De jij die met een piepkleine stem suggereert dat een groot stuk chocoladecake is wat je wilt. Luister naar deze boodschappen want zij worden niet altijd opgewekt - in feite, worden zij nu waarschijnlijk zelden opgewekt - vanuit je 3D wezen.
Hoewel je erom gevraagd hebt dat uiteenlopende segmenten een deel van jouw wezen werden, ga je door te geloven dat wat je was - de 3D jij - door zal gaan.
Denk aan jezelf als een pasgeborene. Sta je nieuwe segmenten toe om te proeven en te verkennen. Sta jezelf de vrijheid toe om in alle delen van jouw wezen te zijn.
Beangstigt die gedachte je niet? Want je hebt altijd geloofd dat de jij die je zo goed kent de leiding heeft van de nieuwe jij. En dat ben je ook, maar niet tot de omvang die je eens geloofde. Misschien zal het jou helpen om dit concept beter te begrijpen door te denken aan de nieuwe jij als een commissie in plaats van een individu.
Nu lach je want je weet dat er zeer weinig bewerkstelligd wordt in een commissie. Ah, maar die van jou is een andere commissie dan deze van de 3D. Het is meer een ronde tafel activiteit, in plaats van een voorzitter met, ja, mensen die hem of haar omringen. Elk van jouw segmenten heeft unieke vaardigheden die zij nog maar net aan het ontdekken zijn. Dus zullen er sommige dagen zijn wanneer één van jouw segmenten zou kunnen wensen om cake te eten omdat dat segment nog nooit het eten van cake ervaren heeft. En er mogen andere dagen zijn wanneer de jij waar jij het meest vertrouwd mee bent in dit leven de behoefte zal voelen om te trainen of in het park te gaan wandelen.

Op dit punt is er geen leider binnenin jouw wezen. Louter de jij waar je zeer vertrouwd mee bent met het helpen van jouw andere segmenten om deze stukjes te verkennen die het beste zullen helpen om de totaliteit van jouw te ontdekken en jouw pad te volgen.
Dergelijke verkenningen maken deel uit van de chaos die je nu voelt. Want waarschijnlijk, heb jij er geen idee van waarom je wenst om iets te doen, alleen dat je een drang hebt om het te doen. Sta jouw segmenten toe om hun wezens in hun nieuwe omgeving te ontdekken. Zij zijn waarlijk jij - alleen zijn zij nieuwe dimensies van jou.
Misschien denken sommigen van jullie dat jullie een dergelijke verkenning en spontaniteit moeten smoren, want jullie hebben niet de tijd om met jullie nieuwe segmenten te "spelen" - of nog belangrijker, hen toe te staan om de afvalligen te zijn in jouw geordende wereld. Precies nu, heb je weinig keuze want zij "ploppen" op de meest ongewone manieren tevoorschijn. Sta dat toe te zijn. Het gebeurt met jullie allemaal die diens cocon verlaten heeft, want jullie verwelkomden jullie nieuwe segmenten in jullie wezen voorafgaand aan het betreden van die cocon.
Misschien is het het gemakkelijkste voor jou om te denken aan de nieuwe jij als een soep die van smaak en samenstelling verandert terwijl iedere ingrediënt toegevoegd wordt. Jij van de 3D bent een basis voorraad, maar de groenten en specerijen die door jouw segmenten daaraan toegevoegd worden creëren inderdaad een zeer rijke en voedende soep.
Sta die rijkheid toe te zijn. Zou je niet wensen om de vreugde van het proeven van een chocoladecake voor de allereerste keer te verkennen? Of over straat touwtje te springen als je nog nooit eerder een dergelijke leuke activiteit verkend had? En zo is het voor jouw nieuwe segmenten terwijl zij ontwaken - soms de één na de ander, en op andere momenten, als een heldere reeks van vuurwerken.
Ben niet bevreesd voor jezelf - niet meer dan dat je was toen je voor het eerst de vreugde ontdekte van het schudden van je rammelaar toen je een zuigeling was. Sta jouw segmenten toe om met hun nieuwe fysieke wezen te spelen. Dit aldus te doen zal niet altijd zin maken voor het volwassen 3D individu die je bent. Iets dergelijks zal meer kinderspel en ontdekking zijn terwijl je snel in/naar het wezen groeit die je visualiseerde voordat jouw 3D segment de Aarde in dit leven betrad.
Sta jezelf toe te zijn. Verwijder de ketenen van de angst. Speel in de zonneschijn terwijl je in/naar de jij groeit die ietwat gelijkenis vertoont met de 3D jij waarvan je dacht dat je die altijd zou zijn - naar een meer opwindende en sprankelende versie van de Nieuwe Jij.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten