dinsdag, oktober 14, 2014

Jij Markeert Jouw Overgang - 13 Oktober 2014 / Brenda Hoffman


Jij Markeert Jouw Overgang  
13 Oktober 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Je raakt vertrouwd met van jezelf te houden. En je begint je aan de Nieuwe Jij aan te passen. Maar je gaat door met verandering te vrezen hoewel je diep van binnen weet dat verandering een constante door het gehele Universum heen is. Een zuigeling wordt een peuter, slaagt voor de universiteit en wordt een senior - alles binnen de schijnbare knipper van het 3D oog.
Niettemin, houd je de gedachte vast dat verandering beangstigend is en dus probeer je om verandering tegen te houden of te vertragen. Iets dergelijks is niet mogelijk, zoals jullie generatie na 3D generatie bewezen hebben. Maar toch proberen jullie het.
Een dergelijke inspanning is niet alleen zinloos, maar angst producerend - specifiek tijdens deze overgang. Want deze overgang is een onophoudelijke verandering - op een veel sneller tempo dan dat het ooit op de Aarde geweest is. Het verschil is dat deze overgang niet noodzakelijkerwijs een zichtbare fysieke verschuiving is, dus heb je geen markeringen om aan te geven dat jij of ieder ander een ander persoon is.
Jullie behandelen kleuters anders dan jonge volwassenen - en senioren anders dan middelbare school studenten. En jullie doen dat aldus gebaseerd op het voorkomen. Deze verschuiving is zo anders dat jullie er niet eens zeker van zijn hoe naar jullie zelf te kijken. En dus hebben wij vele boodschappen via vele kanalen gestuurd om jullie te helpen de 'Nieuwe Jij' beter te begrijpen terwijl jullie voort op jullie pad gaan.
Sommigen van jullie wensen om een beetje te stoppen en te leren hoe van jullie zelf te houden. Dat is prima en goed. Liefde is de sleutel naar de Nieuwe Aarde. Maar een deel van die zelf-liefde is het accepteren van je verschuivingen en deze van anderen zonder veel, als ze er al zijn, zichtbare veranderingen.

Misschien verwacht je dat diegenen van het Licht de één of andere soort van halo rondom hen heen hebben zodat je hen kunt labelen als belangrijk voor je overgang. Bij het zoeken naar die halo, heb je geluisterd naar dat kanaal, gemediteerd met die leraar en ben je van gedachte naar gedachte gedreven - erop hopend dat deze of die persoon degene is die jou zalft als zijnde van het Licht. Net zoals jouw ouders jou eens vertelden dat je bepaalde stadiums in jouw leven bereikt door je meer vrijheden en verantwoordelijkheden tot te staan.
Je kijkt naar ouders of gemeenschapsleden om jou te vertellen dat je groeit, verschuift, verandert. Terwijl in waarheid, zij net zo weinig weten als jij dat doet over deze verschuiving. Er is geen goeroe of ouder om jou de parameters van de Nieuwe Jij te geven - alleen jij bent er.
Dat laatste concept is een groot gedeelte van je angst voor verandering. Als niemand jou vertelt dat je een bepaalde markering van het Licht bereikt hebt, hoe weet je dan dat je dat gedaan hebt? Het voor de hand liggende antwoord is dat je het jezelf zult vertellen. Maar dat is een beangstigende gedachte, want wat als jij je jouw overgang, jouw groei "verzint"? Nu ben je de volledige cirkel teruggekeerd naar je angst voor verandering.
Nooit eerder heb jij voor jezelf hoeven te bepalen dat je wel of niet voorbij een bepaalde markering gegaan bent.
Deze overgang gaat over jou, voor jou en door jou. Er is niemand die jou beter kent dan dat jij jezelf kent. Sta die gedachte toe om te zijn. En sta dan jezelf toe om op het tempo over te gaan welke juist voor jou is.
Hoewel je gedurende decennia de Nieuwe Aarde materialen bestudeerd mag hebben, mag je wensen om jouw wezen in een bepaalde plaats te handhaven om redenen die je niet altijd begrijpt. Of misschien niet, alleen jij weet dat. Jij bent werkelijk je eigen goeroe.
Laat anderen jou niet vertellen wie je bent of in welk stadium je bent. Je zul het stadium weten waar je in bent wanneer jij het aan jouw innerlijke wezen vraagt. Niemand anders weet het. Er zijn geen markeringen waar je comfortabel mee bent zoals het groeien in een grotere maat kleding, het verkrijgen van je eerste baan of het krijgen van een kind. Jij beslist het stadium waar je in bent en functioneert dienovereenkomstig.
Iets dergelijks is uitermate moeilijk voor diegenen van jullie die verandering vrezen. Meer belangrijk, de gedachte vrezen dat niemand je kan vertellen wie of wat je bent. Je moet dat dramatische stukje van jezelf afronden. Net zoals je moet beslissen om te gaan mediteren, angstig te blijven of jouw groei te betwijfelen. Jij bent het allemaal. Inderdaad een beangstigend stukje voor diegenen van jullie die smachten naar een 3D leven van iemand die jullie vertelt dat je een bepaalde markering van verandering bereikt hebt.
Wie zal jou informeren dat je goed werk doet aangaande je overgang? Jij. Wie zal jou vertellen dat je op een wonderbaarlijk snel tempo beweegt gezien alles dat er met jou en je omgevingen gebeurt? Jij.
Jij en alleen jij bent jouw markering. Sta dat toe te zijn. Moedig dat aan te zijn en je zult op een fenomenaal tempo overgaan in wat voor arena dan ook dat voor jou juist is.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten