maandag, oktober 20, 2014

Je Liefdesenergieën Opsparen? - 20 Oktober 2014 / Brenda Hoffman


Je Liefdesenergieën Opsparen?

20 Oktober 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien bespeuren jullie dat jullie wezen of wereld zal verschuiven met de aankomende energie uitbarstingen. Iets dergelijks is waar. Hoewel niet noodzakelijkerwijs op een manier welke in deze tijd in woorden tot jullie spreekt. De energieën van deze week zijn dicht op elkaar gepakt met Liefde. Doch niet iedereen zal deze energieën erkennen.  
Diegenen van jullie die opgewonden zijn door het vooruitzicht van meer diepgaande liefdessensaties zullen deze week een fenomenale verschuiving binnenin jullie wezen ervaren. Diegenen die niet wensen om ook maar iets anders dan 3D te ervaren, zullen niet veel verandering opmerken.
Natuurlijk, iedereen en iedere entiteit van, in of bij de Aarde zal een verschuiving binnenin diens wezen ervaren. Maar sommigen mogen niet de behoefte of de wens hebben, om Liefde ten toon te spreiden in deze tijd.
Misschien zullen jullie dit proces beter begrijpen als jullie je wezen als een financieel instituut verbeelden. Hoewel je de liefdesenergieën ontvangt, kan je verkiezen om deze energieën te gebruiken of hen op te sparen.
Velen van jullie vragen zich af waarom iemand niet zou kiezen om diens opgespaarde energiehulpbronnen uit te geven of te verspreiden. Deze overgang is gebaseerd op persoonlijke keuze - net zoals waar is voor de financiële hulpbronnen die je op de bank hebt staan. Misschien beslis je om elektronische apparatuur te kopen, hoewel iemand anders zou kunnen denken dat een dergelijke uitgave onverstandig is. Anderen zouden kunnen kiezen om helemaal niets te kopen, maar in plaats daarvan het geld op te sparen voor de één of andere toekomstige gebeurtenis of calamiteit. Dusdanig zijn jullie energiekeuzes nu.

Pieker niet als je besluit om jouw Liefdeshulpbronnen voor een andere dag te bewaren. En pieker niet als je ervoor kiest om hen nu te ervaren of te 'spenderen'. Het is allemaal hetzelfde. Iedereen heeft toegang tot de nieuwe Liefdeshulpbronnen - hulpbronnen die nu vrijelijk rondom, in en over de gehele Aarde heen stromen.
Het is niet van belang of je verkiest om jouw Liefdesenergie te sparen - net zoals dat waar is voor de financiële hulpbronnen die bij een bank gespaard zijn - want jouw liefdesenergie maakt nu deel uit van het Liefdesenergie-systeem van de Aarde.
Je bent niet alleen in deze Liefdescreatie. Noch is deze creatie louter van de Aarde zelf. Dit is een Liefdessysteem dat ermee begint om gemakkelijk en moeiteloos over de gehele globe heen te stromen. Hoe jij besluit om die Liefde te ervaren is jouw keuze.
Misschien geloof je dat diegenen die weigeren om hun nieuwe Liefdesenergie te ervaren of tot uitdrukking te brengen egoïstisch zijn - dat door hun energie bij te dragen, de globale overgang of verschuiving veel sneller zou gebeuren. Iets dergelijks is waar. Maar dan, deze overgang is geen race. Of een, "Ik ben beter of liefdevoller dan jij" wedstrijd. Het is louter alle entiteiten van, in en over de gehele Aarde heen die Liefde tot de graad en in het tijdskader dat juist voor hen is ervaren.  
Toegegeven, meer entiteiten dan ooit tevoren wensen om Liefde te ervaren - maar niet allemaal. Sta diegenen die het gevoel hebben om angstig te zijn toe in angst te blijven.
Als jij voorbij jouw angst gewaarwordingen/inzichten verhuisd bent, zal hun angst jou niet beïnvloeden. Ongeveer zoals waar was voor diegenen die erop stonden om paarden te gebruiken om hun velden te ploegen nadat de moderne machinerie de standaardmaat werd.
Het is jouw keuze om in Liefde te leven. De keuzes van anderen zijn niet jouw domein van bezorgdheid. Want diegenen die verkiezen om in de angst te gaan creëren andere frequenties dan diegenen van jullie die hun Liefde delen en daarom de Liefde uitbreiden.
Misschien lijkt dat laatste concept tegengesteld aan wat wij eerder verklaarden. Diegenen die hun geld opsparen verdienen rente over dat geld, zelfs als de bank dat geld gebruikt om meer te creëren. Maar gespaard geld doet weinig voor diegenen die het sparen anders dan de balansen van de bank te verhogen. Het zijn diegenen die geld uitgeven die teruggaven ervaren in termen van hun aankopen. Iets dergelijks bepleit niet het uitgeven of gebruiken van de Liefdeshulpbronnen, evenzoveel als aanduid dat het sparen van jouw Liefde niet noodzakelijkerwijs jou toestaat om het te ervaren op de diepte zoals anderen dat zouden kunnen. Hetgeen noch goed noch slecht is - louter anders.   
Je hebt een keuze hoe je de nieuwe Liefdeshulpbronnen/energieën/frequenties gebruikt die de volgende paar dagen naar de Aarde stromen.
De Aarde is energiewijze comfortabeler dan dat het in eonen geweest is. Jullie, op jullie beurt, kunnen comfortabeler zijn als jullie deze nieuwe energieën verkennen - maar alleen als je interesse/behoefte is om Liefde meer diepgaand te verkennen in deze tijd.
Misschien wens je om een beetje te rusten voordat je deze nieuwe Liefdesenergieën gaat verkennen. Dat is prima. Jouw Liefdesenergieën worden veilig opgespaard totdat jij je comfortabel voelt om hen te gebruiken/spenderen. Jouw innerlijke wezen zal je helpen te weten wat het beste voor jou is.
Sommigen zijn bezorgd (een 3D bezorgdheid tussen haakjes) dat als je jouw Liefdesenergieën te snel uitgeeft, jij je Liefdesrekening uit zult putten. Iets dergelijks is niet mogelijk. Ieder dag, week, maand en jaar zal steeds meer Liefdesenergie gecreëerd worden in, van en over de gehele Aarde heen aangezien velen de Nieuwe hulpbronnen verkennen die zij creëren en ervaren terwijl zij hun Liefdeshulpbronnen uitgeven.
De Universums zullen doorgaan Liefdesenergie te sturen totdat de stroom van Liefde zo algemeen is over de gehele Aarde heen dat het niet meer vermeldenswaardig is - net zoals waar was voor de angst toen dat het gebied van studie op de Aarde was.
Je kunt nooit al jouw Liefde uitgeven. Noch kan wie dan ook het van je afnemen. Je enige opties, vanaf de volgende paar dagen, zijn om Liefde te gebruiken of te verkennen of het op te sparen totdat je gereed bent.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten