dinsdag, oktober 28, 2014

Je Bent Te Groot voor een 3D Wereld - 27 Oktober 2014 / Brenda Hoffman


Je Bent Te Groot voor een 3D Wereld  
27 Oktober 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
In de laatste paar dagen, bezochten velen opnieuw gebieden die hun 3D knoppen indrukten. Misschien zei of deed een verkenner iets dat jou herinnerde aan hoe oncomfortabel jouw werkplaats is. Misschien bracht iemand een pijnlijk onderwerp in je persoonlijke leven naar boven. Voor velen, hebben de laatste paar dagen als het tegengestelde van Liefde en vreugde aangevoeld.
In zoverre, tot aan dat moment toen je pijn verdween. Bijna alsof het jouw laatste 3D strijd was en je de zege afkondigde.
Velen bezochten opnieuw 3D angsten om vast te stellen of die angst een deel van hun leven bleef. Een angst die gedurende enige minuten, uren of zelfs dagen uitermate echt aanvoelde. Om slechts een gevoel te ervaren van dat het op een manier afklikte dat noodzakelijkerwijs niet beschreven kan worden. Een beetje hoe jij je voelt wanneer je eenmaal hersteld van een ernstige verkoudheid. Je herinnert je dat je oncomfortabel was, maar kan dat ongemak niet opnieuw bezoeken.
Aldus is het dat je volledig in/naar liefde verhuisd bent, specifiek zelf-liefde. Want je hebt aan jezelf verkondigd dat de angst die je met anderen of in een omgeving voelde niet langer meer naar jou roept. Ergens binnenin jouw meest recente pijn, was er een klik van begrip van, dat - wat dat ook maar was - het niet belangrijk is voor je Nieuwe Aarde leven of, anderen rond kunnen wervelen in nooit eindigende pijn, maar dat jij niet geïnteresseerd bent in dat aldus te doen.
Je hebt waarschijnlijk de één of andere soort van indicator opgemerkt die jou informeerde dat het tijd is om verder te gaan - dat een dergelijke angst meer gaat over dat jij je toekomst vreest dan dat jij je aan pijn vasthoudt. Want als jij je volledig comfortabel zou voelen met de 3D angst, zou jij je cocon niet verlaten hebben of geïnteresseerd geweest zijn in dit kanaal of welke Nieuwe Aarde communicaties dan ook.
Voor velen van jullie, gingen de laatste paar dagen over het opnieuw bezoeken van een specifieke 3D angst om jezelf te verankeren, om de "ongefundeerde/ongerijmde" gevoelens die vaak van de Nieuwe Aarde zijn, maar zelden van 3D, te stoppen. Je was slechts angstig voor je nieuwe leven en probeerde het proces van volledig in/naar de Nieuwe Aarde te gaan te vertragen - het mocht echter niet baten. Want je bent niet langer meer van 3D. 3D is niet langer meer jouw comfortzone.

Misschien is dit concept moeilijk om volledig in jouw fysieke wezen te bevatten, maar jouw innerlijke wezen juicht jou verder naar je volgende glorieuze stap in/naar de Nieuwe Aarde. Het is een beetje zoals te wensen dat je terug zou kunnen keren naar de leraar en klas van het jaar ervoor, om slechts te ontdekken dat je niet langer meer intellectueel in dat klaslokaal past en je te groot voor de leertafeltjes bent. Want hoewel wij spraken over fysieke grootheid in dat laatste voorbeeld, ben je nu veel te groot in Nieuwe Aarde termen om in een 3D wereld te passen.
Betekent dat dat jij je baan zou moeten verlaten of diegene moet negeren die jou in de laatste paar dagen kwetste? Dat is jouw keuze, want je bent in Nieuw Aarde termen groot genoeg om te beslissen hoe je binnenin jouw 3D parameters wenst te leven. Misschien schijnt die specifieke werkgever nu meer zoals de Tovenaar van Oz te zijn dan een gemeen misbaksel. Misschien niet. Misschien is het de enige manier dat jij je comfortabel zult voelen om die 3D persoon achter te laten. Het maakt niet uit, noch heeft het ooit uitgemaakt. Het enige verschil tussen nu en een paar dagen geleden is dat je wenste om jezelf nog één keer te testen voordat je volledig de Nieuwe Jij en de Nieuwe Aarde omhelst.
Dit heb je gedaan.
Sommigen van jullie zijn voorbij een verborgen angst in/naar de Nieuwe Aarde verhuisd zonder volledig het grote stuk waar zij doorheen gegaan zijn te begrijpen. Misschien vonden sommigen van jullie een nieuwe baan of werden verliefd. Vreugdevolle gebeurtenissen vanuit een extern perspectief, maar angstig binnenin. Wat als hij/zij niet van mij houdt? Wat als mijn nieuwe baan pijlijker is dan mijn laatste baan? 3D angsten waar je met enige pijn doorheen gegaan bent.
Want voorafgaand aan de Equinox en andere recente Universele energie uitbarstingen, was je niet zeker van jouw rol of richting. Is het dit of dat? Of geen van beide? Nu weet je het. Niet noodzakelijkerwijs in termen van een direct pad, maar in termen van zelf-liefde en zelf-waarde. Je weet zonder enige twijfel dat je niets of niemand nog langer hoeft te vrezen; dat je een krachtig wezen van Liefde bent en dat niemand jou je kracht kan ontnemen.
Het is net of je een pijn/angst knop uitgedraaid hebt. Je herinnert je de kwestie, maar voelt niet langer de angst. Je bent emotioneel, fysiek en spiritueel op een andere plaats. En zelfs als een plaats of entiteit je uitdaagt om die angst opnieuw te bezoeken, zal je het niet langer tot de diepte voelen zoals je dat slechts dagen geleden deed. Je bent overgegaan naar de Nieuwe Aarde en zelf-liefde - volledig en compleet.
Aldus is het dat je niet langer bezorgd hoeft te zijn over de angsten van gisteren. Want vandaag is een nieuwe dag op jullie Nieuwe Aarde. Jullie staan in brand met vreugde en zelf-liefde. Jullie kloppen jezelf op de schouder (en met recht) voor door de angst heen te gaan, in plaats van pijn te accepteren en ernaar toe te verhuizen. En aldus is het dat wij jullie volledig naar de Nieuwe Aarde en Zelf-liefde verwelkomen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten