zondag, oktober 26, 2014

Hilarion: Oktober 26-November 02, 2014Hilarion
Jullie Allemaal Hebben de Bekwaamheid om Jullie Dromen te Materialiseren …
Oktober 26-November 02, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Lichtwerkers rondom de wereld houden het Licht zoals nooit tevoren vast en verankeren het! Ieder persoon spant zich in om zichzelf iedere dag te koesteren door vriendelijkheden voor zichzelf te doen, zoals kleine beloningen die ervoor zorgen dat zij zich erkend en gezien voelen. Jullie leren allemaal dat zelf-liefde een noodzakelijkheid is om voorwaarts op jullie spirituele pad te gaan. De Liefde voor zelf is een onontbeerlijk component in iemand diens algemene spirituele ontwikkeling en het houdt een persoon in evenwicht en in harmonie, zowel binnenin zichzelf als in de wereld rondom hen. Terwijl de afleidingen van de externe wereld doorgaan de zintuigen te bombarderen, houdt deze uitoefening je stabiel en geaard. Vergeet nooit hoe prachtig jullie zijn en dat jullie al het goede in de wereld verdienen.  
De meesten van jullie hebben meer downloads vanuit de kosmos ontvangen en dit zal de gewoonlijke integratie en assimilatie vereisen. Er is nu meer focus op het voorwaarts gaan door na te denken over dat wat jullie vreugde brengt en dat wat jullie uit jullie passie vandaan haalt. Over veel hiervan werd gedurende vele maanden nagedacht en nu zal het veel gemakkelijker worden om het te implementeren. Door jullie alchemistische werk hebben jullie geleerd hoe jullie kracht/macht te hanteren op liefdevolle en opbouwende manieren en dit zal alleen in de dagen die er in het verschiet liggen verbeteren. Jullie zullen een hernieuwd gevoel van vrede, vreugde en creativiteit voelen en ook voor de wonderen van het leven hier op Aarde. Jullie zullen voor goed gebruik jullie vaardigheden, wijsheid en kennis op manieren aanwenden die de mogelijkheden/kansen in jullie levens uitbreiden.

Jullie allemaal hebben voormalige betreurnissen, smarten en patronen welke niet langer meer bruikbaar zijn op jullie spirituele reis losgelaten. Sommige van deze werden diep in jullie onderbewuste ingeworteld en deze nieuwe energie downloads staan de definitieve loslating toe, een gevoel van hernieuwing en van nieuwe aanvangen brengend. Het leven is altijd aan het veranderen en ontvouwt zich in uitlijning met de hogere wil van je ziel. Alles dat je ervaart is ontworpen om je te helpen jou besef uit te breiden met het oog op het feit dat je grotere niveaus van Liefde en wijsheid kunt omhelzen. Iedere ervaring die je gehad hebt, heeft je geleid om de wijze, liefdevolle en meedogende persoon te worden die je in dit moment van Nu bent. Het was en is allemaal goed, want het is nu de tijd voor de positieve transformatie en voor diepgaande veranderingen om zich voor te doen.
Jullie allemaal hebben de bekwaamheid om jullie dromen te materialiseren, zowel voor jullie persoonlijke wereld als voor de grotere wereld rondom jullie heen. Jullie worden gevraagd om in jullie zelf te geloven, om vertrouwen te hebben en om niets in jullie weg te laten staan. Zie iedere ervaring als een leerervaring en dat een ieder toevoegt aan jullie meesterschap van zelf. Nieuwe paden openen zich voor jullie en het is nu jullie tijd om te stralen. Dit vereist een open hart zodat je het onbegrensde potentieel ziet dat binnenin jou verblijft. Alles dat waar je van zou houden om te creëren, manifesteren en bereiken is nu binnenin het rijk van mogelijkheden; alles dat er vereist is, is om oprecht met jezelf te blijven en erop te vertrouwen dat jouw ideeën en inspiraties goddelijk begeleid zijn.
Je hebt de bekwaamheid om mentaal en emotioneel boven alles uit te stijgen dat je in het leven tegenkomt. Vanuit een spiritueel perspectief, zijn er geen vergissingen in het leven. Door alles te accepteren van wie je bent, precies zoals je bent, zal je jouw leven magisch en wonderbaarlijk zien transformeren in goddelijke synchroniciteit en volgorde. De kracht en toewijding die je voor zolang hebt laten zien zal je goed dienen. Ga door te luisteren naar de begeleiding welke vanuit je eigen ziel komt. Door je met vastberadenheid, vaardigheid en standvastigheid op je doelstellingen te focussen, zal je hen bereiken. Je bent waarlijk bezig het zuiverste en helderste Licht te worden dat je kunt zijn. Waardeer alles dat je in je leven al gemanifesteerd hebt. Je zit op het juiste spoor, en alles zal zich goed uitwerken.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten