zondag, oktober 12, 2014

Hilarion: Oktober 12-19, 2014Hilarion
Het Pad dat voor Jullie Ligt is Opgeruimd voor het Nieuwe
Oktober 12-19, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Met de stroom van energie meegaan terwijl het doorkomt, is zeer behulpzaam in de komende dagen. Wat het ook is dat er naar de oppervlakte van jullie bewustzijn komt zou ontmoet moeten worden met Liefde, mededogen en begrip, geduld en verdraagzaamheid. Jullie geliefden zijn ook in het proces van ontwaken tot hun hogere Licht en zij hebben jullie geduld en liefdevolle ondersteuning nodig terwijl zij de wereld met meer duidelijkheid dan voorheen beginnen te zien. Jullie moeten mogelijk een paar diepe ademteugen nemen voorafgaand te reageren op de unieke manieren waarop deze ontwaking binnenin hen zich zal ontvouwen. Denk eraan dat ieder persoon op de planeet tot de limiet van diens bewustzijn en uithoudingsvermogen uitgestrekt wordt in deze tijd en dat er geen einde voor een respijt in zicht is van de toenemende intensiteit van het kosmische Licht dat in golven naar de planeet toekomt. Iedereen moet door het proces van assimilatie, integratie en balanceren binnenin het menselijke opererende systeem heengaan.
Diegenen van jullie die dit lezen zijn al door de meerderheid van dit proces heen gegaan en zijn in een rol van het vasthouden van de hogere visie voor de rest van de mensheid. Velen van jullie passeerden al door de vuren van initiatie en zijn aan de andere zijde tevoorschijn gekomen, zich de beproevende tijden goed herinnerend en hoe moeilijk het was om boven de chaos uit te stijgen om een hogere visie/een hoger inzicht te creëren en om het hoog te houden. Diegenen die daarna komen hebben er een gemakkelijkere tijd van dan dat jullie deden en dit was bij goddelijke intentie en goddelijk ontwerp. Door jullie moedige voorbeeld, hebben jullie de lat hoog gelegd en diegenen die in de barensweeën van transformatie zijn hebben een veiliger pad om te volgen, met meer wegwijzers langs de weg. Jullie hebben ijverig jullie goddelijke roeping nagestreefd en de meesten van jullie zijn nu, of zullen dat weldra zijn, in de positie om van grote hulp te zijn voor degenen die zoekende zijn.


Het is het Licht en de Liefde in jullie hart dat nu zo helder straalt dat het gelijkenis vertoond met de Zon. Vanuit ons hogere perspectief wordt het gemakkelijk onderscheiden en een ieder van jullie is op jullie planeet gemakkelijk te lokaliseren. Door jullie Licht en door jullie luister is jullie ziel handtekening bekend. Terwijl het oude de weg voor het nieuwe vrijgeeft, vertrouw erop dat het Universum zich precies zo ontvouwt als dat het zou moeten en dat jullie op de juiste plaats zijn voor deze tijden. Soms, brengt het opofferen van je positie aangaande een kwestie en het te bekijken vanuit een andere richting verlichting. Jullie worden allemaal herboren in een nieuw spiritueel bewustzijn en verkennen het alchemistische proces van transmutatie, creëren nieuwe vormen, nieuwe lichamen die minder ondoordringbaar en meer gevuld met Licht zijn. Jullie zijn bezig de belichaming te worden van jullie verlichte ziel.
Als je zwicht voor de veranderingen die er binnenin jou plaatsvinden, binnenin jouw leven en in de wereld, besef je hoe bevrijdend het gehele proces werkelijk is. Jullie worden bij jezelf gewaar in/naar het onbekende te springen, erop vertrouwend dat jullie er hernieuwd en versterkt uit tevoorschijn zullen komen terwijl het oude vrij baan aan het nieuwe geeft. Jullie zijn gereed om jullie nieuwe plaats in jullie nieuwe wereld in te nemen met krachtdadigheid, enthousiasme, passie en vertrouwen. Het pad dat voor jullie ligt is opgeruimd voor het nieuwe om in/naar de manifestatie te komen. Ga door jullie Licht als een baken voor anderen uit te stralen, zodat jullie mogen helpen om hun weg naar huis te verlichten. Ben in dankbaarheid voor de verlichting die nu binnenin jullie wezen verblijft, dat heldere wezen dat het waarachtige Licht en de schoonheid van jullie ziel is.
Voel de vreugde in het besef dat jullie genoeg zijn en dat jullie altijd genoeg hebben - van Liefde, overvloed, welvaart, creativiteit, energie en wonderen. Jullie zijn rijk met de geschenken van de geest en hebben geleerd hoe deze in/naar jullie leven te manifesteren en hoe deze met anderen rondom jullie heen te delen. Neem de tijd om alles dat jullie ervaren en bereikt hebben te erkennen en te waarderen, wetende dat het jullie geholpen heeft om naar een hoger niveau van besef te verhuizen, een besef dat gevuld is met een nieuw spectrum van onbegrensde mogelijkheden in jullie leven. Vier het moment!
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten