donderdag, oktober 16, 2014

Het Team - Het Gebied van Samenhangend Licht - 16 September 2014 / Peggy Black


Peggy Black en het 'Team'
Het Gebied van Samenhangend Licht
16 September 2014
Wij zijn in feestviering van jullie pracht. Wij erkennen jullie moed als een bewust wezen van Goddelijk Licht om een fysieke gestalte in deze ondoordringbare werkelijkheid met diens vele uitdagingen/beproevingen te belichamen. Wij observeren dat het zijn in een fysieke gestalte ook diens expressies van verwondering en verrukking, vreugde en diepe Liefde heeft. Dit is jullie huidige focus, zoals het zou moeten zijn. Echter, wij gaan door jullie eraan te herinneren dat jullie hier zijn om onjuiste gekwalificeerde emotionele energietrillingen te transformeren die het collectieve bewustzijn creëren.
Dit is een uurlijkse, dagelijkse, levenslange verantwoordelijkheid voor alle Multidimensionale Wezens van het Licht. Dit is onze boodschap alsook de boodschap van jullie wijzen, wijsgeren en oude leraren geweest. Jullie zijn hier om meer bewust Licht naar deze ondoordringbare werkelijkheid en dimensie te brengen.
Wanneer wij zeggen bewust Licht, verwijzen wij naar een geestesstaat en hart welke gedachten, woorden en gevoelens van diepe waardering, vreugde en dankbaarheid aanbiedt. Deze trillingen "verlichten" de ondoordringbaarheid van de collectieve energieën, de emotionele chaos welke gegenereerd wordt door diegenen die zich niet de impact realiseren van hun woorden, gedachten en emoties. Diegenen die ertegenin duwen voegen energie toe aan het waarachtige ding dat zij tegenwerken. Zij misbruiken hun creatieve macht/kracht als een wezen van Licht.
Jullie noemen jullie zelf een Lichtwezen of een Wezen van Licht zonder werkelijk te beseffen dat het een feit is. Eén aspect van de evolutie van de mensheid is dat dit een her/erkende werkelijkheid zal worden. Wij hebben over dit aspect vaak met jullie gedeeld, jullie als een Lichtwezen erkennend, en wij zullen doorgaan om dit besef te versterken.
Ieder levend iets draagt en straalt Licht uit. De cellen van alle groene, groeiende en levende dingen, dieren alsook mensen, stralen een Licht uit, stralen een laag-krachtige gloed uit die niet met de fysieke ogen gezien kan worden. Sommigen die hun multidimensionale gaven toegestaan hebben om beschikbaar te zijn kunnen deze zachte gloed van Licht zien dat door de levende organismes afgegeven wordt. Als steeds meer van jullie zich voor deze gaven openstellen, zal deze waarheid de standaardmaat worden.

De mogelijkheid dat jullie cellen een zichtbaar Licht afgeven is gedurende jaren een nieuwsgierigheid in jullie wetenschappelijke gemeenschappen geweest. Er is nu onderzoek en apparatuur dat deze cellulaire gloed toestaat gezien te worden; de wetenschappelijke gemeenschap noemt deze cellulaire gloed de Biofoton uitstraling.
Voor diegenen die het één of andere soort van bewijs moeten hebben dat ieder mens een Lichtwezen is, is het nu geaccepteerd dat deze Biofotonische uitstraling een aspect is van al het planten en dierlijke leven. Velen van deze ontwaakten, zoals jullie zelf, hebben het wetenschappelijke bewijs voor deze waarheid niet nodig. Dit Licht is de energievorm dat de "Ch'i" energie, "Prana" of subtiele lichamen van Licht genoemd werd door jullie oude wijsgeren. Nu is de moderne wetenschap aan het inhalen met de waarheid.
Dit Licht is een deel van jullie fysieke cellen. Dit Biofotonische Licht is een samenhangende kracht en vorm van communicatie tussen alle aspecten van het lichaam, de cellen en het DNA. Het dient als het hoofdzakelijke communicatie netwerk van de organismen en reguleert alle levensprocessen.
Dit samenhangende Licht, of het Biofotonveld, doordringt en omvat de solide fysieke gestalte en bestuurt alle levensprocessen in het organisme. Het is het brede gebied van frequentie en trilling dat signalen uitstuurt naar iedere plaats in het organisme om de biochemische processen te stimuleren of zelfs te suspenderen.
Alle aspecten van jullie fysieke lichaam zijn altijd aan het communiceren met het Licht. Er zal een tijd zijn wanneer jullie medische gemeenschap het belang zal erkennen van de Biofotonen van de lichaamscellen en het DNA. Het is het besef van dit cel-licht wat aan zal geven wanneer een cel gezond is of wanneer het ziek is.
Jullie kunnen beginnen om dit bewuste Licht te erkennen dat een deel uitmaakt van wie jullie zijn en ermee beginnen om de Biofotonen van jullie lichaam en cellen te versterken. Stel je voor dat de cellen van je huid alsook je ogen "lichtportalen" zijn. Verzeker je ervan dat jij door je dag heen je ogen en huid verfrist door je cellen met natuurlijk Licht te voeden in plaats van de frequenties van het kunstmatige licht van jullie elektronische apparatuur.
Verbeeld je bewust en sta het Licht toe dat jouw huid aanraakt om jou te doordringen en opnieuw te vullen met het samenhangende levensgevende en genezende herladen. Verbeeld je pulserend Licht dat de cellen en het DNA door je gehele lichaam heen overstroomt met boodschappen van levendigheid en welzijn.
Wanneer het één of andere deel van je lichaam uit balans of ziek is, overstroom dat aspect met Licht genezende frequenties. Roep het slechts voort. Voel of visualiseer deze verlichtende energie en dat het wat uit evenwicht is regenereert, hernieuwt en herstelt.
Stel je voor diepe ademteugen te nemen die bezield zijn met Licht, verbeeld je dat deze Licht-adem iedere cel van je lichaam vult met meer samenhangende Lichttrillingen. Verbeeld je wanneer je de schoonheid van de opkomende Zon iedere ochtend waarneemt dat je jouw eigen Lichtcellen kunt versterken. Besef dat het levende voedsel dat je inneemt ook Lichtdeeltjes draagt. Denk eraan als het eten van Zonlicht. Dit ondersteunt en draagt bij aan het opbouwen van een sterk lichtgevend Lichtlichaam.
Maak het een oefening om diverse keren per dag te pauzeren en Licht te bespeuren, te voelen of te visualiseren via de kroon van je hoofd binnen te komen, iedere cel van je fysieke lichaam aanvullend en voedend met levensgevend en levensonderhoudend LICHT.
Jij bent een Licht Wezen. Begin ermee om meer uitstraling voort te roepen. Begin jezelf als een lichtgevend wezen te zien. Besef dat jouw houding ook het niveau van Licht beïnvloedt dat beschikbaar is tussen de cellen en alle delen van je lichaam. Verhoog jouw vibrerende aanbieding van emoties die werkelijk je hart verlichten. Wat voor woorden, gedachten en gevoelens voegen toe aan jouw gevoel van helderheid, welke acties verlevendigen jou? Merk het gevoel op van de aard van optimisme en beoefen dat gevoel. Dit type van oefenen versterkt en verankert meer van jouw Biofotonen, jouw innerlijke gloed, de ware Lichtessentie van iedere cel.
Jouw energie handtekening reflecteert ook jouw niveau van Lichtfrequentie. Jullie hebben allemaal iemand ontmoet of zijn iemand tegengekomen die waarlijk Lichtenergie uitstraalde. Deze ontwaakten zijn voorbeelden van wat er mogelijk is voor ieder Multidimensionaal Wezen. Jij bent zuivere energie, een gebied van samenhangend Licht gemanifesteerd en ondergebracht in een fysiek lichaam en jouw ware essentie is dit Goddelijke Licht.
Het is dit Goddelijke Licht binnenin jou dat zich verbindt en communiceert met alle anderen op het niveau van een wereldwijd Biofotonisch gebied, het gebied van samenhangend LICHT. Visualiseer, verbeeld en beoefen het uitsturen van jouw Licht in/naar het gebied van het bewustzijn. Iedere keer dat je actief en met bewuste intentie jouw Licht uitstuurt in/naar het collectieve bewustzijn, voeg je toe aan diens kracht en het niveau van besef van het samenhangende Licht.
Stel je voor dat wanneer je iemand ontmoet je Biofotonisch communiceert en informatie uitstuurt. Beoefen het zien van het Licht binnenin de ander. Erken hun Licht omdat iedere keer dat je dit doet het hun cellen versterkt en verlevendigt.
Wij eren jullie dierbaren voor wie jullie zijn en het werk en de dienstverlening waarmee jullie doorgaan om dit aan het holospel aan te bieden. Jullie verankeren werkelijk deze waarheden in de collectieve matrix alsook bieden jullie deze energie transmissie aan iedereen aan die jullie tegenkomen. Mogen jullie gezegend zijn voor jullie inspanningen. Wij zijn beschikbaar om op jullie verzoek te ondersteunen en te helpen.
Het Team

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Peggy Black All Right Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address.  www.morningmessages.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten