woensdag, oktober 22, 2014

Een Tevoorschijn Komend Begrip… - 21 Oktober 2014 / Lisa Gawlas


Een Tevoorschijn Komend Begrip…
21 Oktober 2014 / Lisa Gawlas
Wat een ongelooflijke aanblik om te aanschouwen zijn jullie. Wat een verbazingwekkende serie van gebeurtenissen, van begrippen, die via de lezingen van gisteren doorkwamen!! Ik begrijp dus ook duidelijk waarom de ET's begonnen zijn met hun bewuste beweging richting jullie, hun geïncarneerde menselijke vrienden/familie.
Deze hexagonale (zeshoekige) bubbel van creatie werd op een andere planeet geperfectioneerd (wat iemand/men, helemaal niet geopenbaard had) en diegenen van jullie die de taak hebben om te begrijpen hoe dit superbekrachtigde gecreëerde gebied/bubbel tot het maximum werkt, heeft vrienden die tevoorschijn komen om jou/jullie te helpen herinneren. Er zijn ook, Interdimensionale Wezens die ook helpen, verder dan diegenen die op andere planeten geïncarneerd zijn, en er zijn diegenen die bestaan tussen de tussenins (glimlach).
In één van de verbindingen, kon is de (naamloze) planeet vanaf mijn linkerzijde en de Aarde recht voor mij zien, en de inter-dimensies die tussen de twee werelden in bestaan. De instructies van mijn dame in het veld waren om toegang te verkrijgen tot de interdimensionale deuropening binnenin haar nieuwe hexagonale creatieve gebied en de wijsheid terug te brengen, de werkende kennis en toepassing van waarom dit belangrijk is. Veel mensen kregen gisteren een gelijkaardige boodschap met hun deel in deze nieuwe evolutie.
Ook, gaan er vele nieuwe manieren van werken zijn, het energie gebied van het leven verbeterend door deze dierbare mensen, oprechte Wegwijzers, terwijl wij volgroeien in/naar de gebieden van volgend jaar.

Een andere van de dame's gisteren, in haar gedeelte met het werken met haar hexagon, ging helemaal over het echt begrijpen van tonende herhalende emotionele energie dat door Moeder Aarde geproduceerd wordt. Ieder kwadrant dat haar voeten omringde, had een andere "tonende emotionele" frequentie. Ik heb geprobeerd om het woord te veranderen naar een frequentie uitstralen en spirit trok aan mijn lippen om het correcte woord erin te plaatsen, tonende emotie!!
Ik herinnerde me plotseling spirits focus eerder dit jaar terwijl wij in de richting omhoog aan het gaan waren naar deze grootse overgang sprekend over nieuwe, ijle emoties die binnenkomen, onbezoedeld door het menselijke ego. Zonder twijfel, heeft dit alles hiermee te maken.
En nu om volledig de rest van het verhaal te begrijpen…
Ik was vanochtend aan het zoeken op het internet met betrekking tot Dr. Emoto's overlijden en plotseling vond ik deze verbazingwekkende foto's die werkelijk het verhaal vertellen over ons huidige moment.

Kijkend naar de onderste drie, 'Thank You' (dank je wel) voltooid het verhaal, het creëert de cirkel van voltooiing, omringd door de hexagonale krachtcentrale. 'Love and Appreciation' (Liefde en Waardering) alsook de onzelfzuchtige , dienstverlenende vrouw die bekend staat als Moeder Theresa, hexagonen!!!! Moeder Theresa was onophoudelijk in dienstverlening aan anderen en kijk naar de enormiteit van haar kristal hexagonale centrum. In contrast, doch goddelijke aanvulling, 'Love and Appreciation' verzamelen aldus vele andere formaties rondom het hexagoon centrum, echt de gedachte versterkend, wat jij uitstuurt komt 100 maal bij je terug.
Nou, ik ga dit kort maar zoet houden vandaag. Mijn brein is semi-papperig (ik was de afgelopen nacht vaak wakker) en wil deze krachtreserves bewaren voor deze verbazingwekkende Wezens die in het veld zullen staan, zodat wij door kunnen gaan deze verbazingwekkende evolutie te begrijpen waar wij op de voorgrond van zijn om te creëren.
Ik houd zo ongeloof veel van jullie allemaal. Grote, grote ((((KNUFFEL)))) van liefdevolle dankbaarheid aan IEDEREEN!!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen