woensdag, oktober 29, 2014

De Super Verbeterde Moleculen van de Nieuwe Wereld, JULLIE!! - 27 Oktober 2014 / Lisa Gawlas


De Super Verbeterde Moleculen van de Nieuwe Wereld, JULLIE!!
27 Oktober 2014 / Lisa Gawlas
Als wat er deze dagen doorkomt een vooruitblik is van de wereld die eraan komt, heilige koe, staat deze wereld op het punt om te veranderen en radicaal te veranderen. Mijn diepste en grootste hoop, is dat JULLIE de tijd en energie investeren welke het nodig zal hebben om jullie vaardigheden in deze ongelooflijke wereld meester te worden en dan te beginnen hen buitenwaarts te onderwijzen. Jullie zijn precies hoe deze wereld gaat veranderen. Niet door het systeem dat al op diens plaats is af te breken, maar door een nieuwe vanaf het centrum van creatie op te bouwen en het buitenwaarts te bewegen. Zoals golven van een oceaan, duwt het het oude eruit met diens inwendige kracht, onophoudelijk bewegend, verspreidend, veranderend.
Het enige waar ik absoluut zeker van ben, is dat de Meester magiërs, de Allerhoogste Alchemisten, de Schrijvers voor het dieren koninkrijk, planten koninkrijk en al het andere dat geen hoorbare stem heeft … HIER is, NU, en JULLIE zijn het.
Met mijn eerste lezing gisteren, aangezien hij zijn werkorders voor precies nu aan het krijgen was, zijn team zei dat twee andere groepen gepresenteerd zullen worden. En zeker genoeg, op het tijdstip dat de dag voorbij was, melden twee anderen zich aan.
Onze dieren en vogels, gedomesticeerde dieren en kruipers, ik ben er zeker van, houden een gloednieuwe energie binnenin hen vast, wat betekent dat zij heel veel nieuwe kwaliteiten en kenmerken om te openbaren hebben. Dus deze groep zal de nieuwe energieën van diegenen zonder een hoorbare stem voor ons om te horen voorwaarts brengen. Ongelijk aan de manier dat wij de totem dieren tot op de dag van vandaag geconfigureerd hebben, door naar hun aard en hun kwaliteiten te kijken en hun aanwezigheid in onze wereld begrijpen, is dit rechtstreekse communicatie en gaat dieper dan wat zichtbaar begrepen wordt. Dr. Doolittle komt tot leven!! *lol*
Dan is daar de groep die zal leren om de kracht te gebruiken, de creatieve energieën die tussen de Zon en de Aarde zijn, waar wij aan zouden denken als de lucht. Deze dierbare dame kwam opdagen en hield twee slangen vast, één in iedere hand. De slang in haar rechterhand was lang en groen, de slang in haar linkerhand was lang en zwart. Haar team zei onmiddellijk dat deze slangen niets te maken hebben met de persoonlijke kundalini ( het eerste waar mijn gedachten naartoe gingen, oude gewoonte *lol*) en zeiden dat de ene in haar rechterhand de Levenskracht representeerde die nu beschikbaar is tussen de Zon en de Aarde (waar de lucht is *lol*). Haar taak en de taak van diegenen in deze groep is om te leren hoe de Levenskracht van zowel de Zon als de Aarde, Hemel en Aarde, boven en beneden (kies een manier om het te omschrijven) aan te wenden, en de energie, de slang van onbeperkt potentieel (de zwarte slang) in/naar de gemanifesteerde werkelijkheid, op te laden.

Onze nieuwe taken worden aan ons allemaal gegeven, onze nieuwe focus van vaardigheden. Wel, dat is noodzakelijkerwijs geen echte verklaring. Daar zijn diegenen van ons, die het biologische gebied van het menselijke ras veranderen. Onze taak is om niet volledig af te tikken (opgeven/weigeren door te gaan) *lol*. Dit werd echt duidelijk door een verbinding gisteren waar ik het gebied niet voor kon zien. Zij, zoals ik, is door gedetailleerde biologie veranderingen heen gegaan, voor haar is het in haar heup gewrichten en omhoog haar rug in. Denk erover na, wortel chakra door kern energie. Het heeft haar op top snelheid en net zo emotioneel rauw als ik geworden ben. Dit is dat er in deze tijd van jullie/ons gevraagd wordt. Als zij ook maar iets meer gevraagd hadden, zou ik een manier gevonden hebben om hen in hun spirituele gezicht te knallen!! Sta de biologische verandering toe om plaats te vinden, omdat hoewel het schijnt dat het alleen met jou gebeurt, het ook met ieder persoon op de Aarde gebeurt, de meesten zullen het nooit weten noch hoeven zij dat. Ik heb het gevoel, dat veel van de "Meester elektriciens" hier precies nu doorheen gaan. De stroming van de energie binnenin de lichamelijke matrix veranderend.
Het geeft echt geloof aan de vele keren dat spirit in een lezing gezegd heeft, dat zij je niet kunnen laten zien wat eraan zit te komen, omdat je zou kiezen om eromheen te lopen in plaats van erdoorheen. Ik kan jullie beloven, als mijn team mij verdorie verteld had dat wat er in mijn longen en keel plaats zou gaan vinden en de langlevendheid ervan (een jaar nu) dan zou ik, het Lisa deel van mij, gezegd hebben, jullie kunnen me wat, vind maar iemand anders. Ik zeg dat in feite nu, maar het is niet van belang, het is al onderweg.
Ik veronderstel dat we zeer dankbaar zouden moeten zijn dat wij deze biologische verandering in secties door elkaar heen doen.
Ik wil iets naar buiten brengen dat ik echt niet volledig begrijp, maar ik weet dat het belangrijk is. Twee keer nu, heeft spirit in lezingen een toename of toevloed aangehaald in waterstof in onze creatieve wereld. Zij hadden ook een keer het element Li recht voor mijn gezicht geplaatst. Ik wist dat het iets te maken had met het periodieke systeem, dus zocht ik het op en het is Lithium. Ik heb geen idee waarom. Maar ik heb lang genoeg met Spirit gedanst om te weten, dat zij stukjes aan informatie vrijgeven die willekeurig en puzzelend schijnen te zijn en dat uiteindelijk de reden geopenbaard is. Dus breng ik dit naar buiten voor diegenen die het nodig mogen zijn of het snappen of beide.
Eén ding dat spirit recht voor mijn gezicht geplaatst heeft (zie plaatje) sinds ik dit schrijven begon vandaag … en in waarheid, is het waar wij allemaal op voorbereid worden, als we bereid zijn.
Vergeet alle wetenschap, kijk slechts naar de moleculen zelf. De hexagonen zijn onderling met elkaar verbonden. Op dit moment, wordt aan ons onze moleculaire codes (vaardigheden) gegeven. Onze taak is om onze vaardigheidsset intiem, hartstochtelijk en wat nog anders te kennen *lol*. Als wij onszelf perfectioneren, zullen wij beginnen om samen te komen om onze vaardigheden met anderen te linken, de matrix veranderend van wat wij gezamenlijk kunnen doen.
Zij gebruiken het voorbeeld van een auto. Banden op zichzelf zijn goed, maar beter wanneer zij aan het frame van de autogezet worden. Het frame van de auto is goed, maar beter wanneer de motor geïnstalleerd is. De motor is goed, maar beter wanneer de tank geïnstalleerd is… en zo verder. Wij zijn de onderdelen van de nieuwe auto van de Aarde en zullen de stuwkracht van VERANDERING zijn!!
Dus, als je druk bent te zeggen dat je dit niet leuk vind of de manier waarop dat werkt niet leuk vind, ontdek wat jouw onderdeel is en focus je daarop. Verandering begint vanuit het centrum, van binnenuit en verspreidt zich buitenwaarts. Als wij proberen ineen te laten storten wat al op diens plaats is, laten wij alleen een gapend gat achter dat geen groter goed dient.
Met dat, ohhhh ik hoor hen mij pushen voor een volgende bijeenkomst met de Lente Equinox. Het leven is van nu af aan een doorgeef gebeurtenis!!  
Ik houd heel veel van jullie allemaal, alsjeblieft, alsjeblieft investeer in jeZelf, en je tevoorschijn komende bekwaamheden en oefen, oefen, oefen!
 ((((KNUFFELS)))) van magie en feeënstof voor iedereen!!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen