vrijdag, oktober 17, 2014

De Raad - Wat Jullie Voelen Zijn Golven van Verandering - 16 Oktober 2014 / Ron Head


De Raad
“Wat Jullie Voelen Zijn Golven van Verandering”
16 Oktober 2014 / Ron Head
We zijn nu in/naar een zeer interessante tijd aan het verhuizen voor diegenen die hun identiteit als een Lichtwerker geclaimd hebben. Nu zeggen we met enige humor dat interessante tijden bekeken werden als zowel een zegen als een vloek. Ga je gang en grinnik. Wij hebben het voornemen een beetje luchthartig te zijn. Maar, hoewel wij met jullie gekscheren, is dit net zo serieus als hoofdpijn, zoals jullie zeggen.
Op sommige dagen, hebben jullie het gevoel dat de tijd stilstaat en dat jullie bijna helemaal geen vooruitgang maken. Op andere dagen hebben jullie het gevoel alsof de wereld zo snel ronddraait dat het jullie eraf mag gooien. Is dit niet zo? Wat jullie voelen zijn de golven van verandering. En jullie mogen er zeker van zijn dat verandering zich voorgedaan heeft en nog steeds aan het gebeuren is op een immer verhogende intensiteit en hoeveelheid.
Afhankelijk van je reactie hierop, mag jij je opgetogen of misbruikt voelen. Streef alsjeblieft naar het eerstgenoemde. Als je de gevoelens van ongemak, stress en hulpeloosheid toestaat jouw gevoelens van dankbaarheid en verwachting over te nemen, kan jij je zonder onze hulp wel voorstellen wat dat naar jou aan zou trekken.

Welnu, het doel van deze boodschap is om diegenen onder jullie die gevoelig zijn te alarmeren dat er een periode van buitengewone toegenomen verandering naderbij komt, snel naderbij komt, zowel fysiek overduidelijk als anderszins. En wij hebben de bedoeling om jullie in/naar een dankbare en accepterende geestesstaat te bewegen, een geestesgesteldheid van grote verwachting. Velen, velen van jullie hebben zich inderdaad gedurende enige tijd gevoeld alsof er iets groots net om de hoek ligt. Dat doet het inderdaad. En de hoek is precies daar.
Ook, beginnen velen van jullie subtiele veranderingen in jullie zelf op te merken. Natuurlijk neigen jullie ernaar om hen te reduceren of hen te vergeten. Wij herinneren jullie eraan dat jullie eerste reactie, als het er eentje van acceptatie en dankbaarheid is, meerdere en grotere veranderingen sneller naar jullie toe zal brengen.
Welnu, in het heden, beoefenen velen van jullie dit. Wij herinneren jullie eraan omdat de surf op het punt staat omhoog te komen, en de brekers die jullie zullen ervaren gemakkelijker en goed te berijden zullen zijn als wij jullie eerst voorbereiden. Diegenen van jullie die goed onderweg zijn om zelf met ons te communiceren hebben deze boodschap al gekregen. Wij spreken nu tegen diegenen die onzeker zijn dat zij weten wat zij weten of die nog maar net ontwaken.
Weet dat dit boven alles in deze tijden, alles, en wij bedoelen alles, zich voordoet in jullie hoogste en beste interesse, net zoals beloofd is. Jullie zullen gevraagd worden om in/naar de angst te gaan, zelfs doodsangst. Er zit geen boeman in de kast. Daar is alleen de Nieuwe Wereld die jullie gecreëerd hebben. Natuurlijk zijn daar diegenen die daar doodsbang voor zijn, maar laat hen jullie geest/gedachten niet controleren. Als jullie simpel kijken naar wat jullie rondom jullie heen kunnen zien, zullen jullie zien dat jullie wereld vlug verbetert. Terwijl jullie het zien veranderen, feliciteer jullie zelf voor wat jullie bereikt hebben.
Dus, poets jullie boards en maak je gereed om de pipeline (buis van de golf) te berijden. Liefde en Licht naar een ieder van jullie.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten