donderdag, oktober 02, 2014

De Raad - Een Ieder van Jullie Maakt Deel uit van Deze Ontwaking - 30 September 2014


De Raad
“Een Ieder van Jullie Maakt Deel uit van Deze Ontwaking”
30 September 2014 / Ron Head
 
 
Meer dan een paar van jullie hebben commentaar geleverd op het schijnbare verschil in de toonzetting, de trilling, van de channelings die nu naar jullie doorkomen, als in tegenstelling tot diegenen van slechts een paar weken geleden. Wij zouden deze ene boodschap willen besteden om daarover een opmerking te maken, als jullie het ons toe willen staan. Het zal een nogal korte post zijn aangezien de verklaring vrij eenvoudig is. Maar wij willen het voldoende duidelijk voor jullie maken om het in diens volledigheid te accepteren, aangezien die acceptatie jullie alleen maar zal verheffen naar een nogal ander niveau van zelfbegrip.
Jullie werden, en worden, geleid naar een groter begrip van wat de waarheid van jullie wezen is. Jullie worden ernaar geleid om de oude en onjuiste begrippen over jullie zelf als zijnde klein, als onbelangrijk, als slachtoffers, als machteloos af te schaffen. Jullie hebben vriendelijke en vaak herhalende boodschappen ontvangen die jullie goddelijke aard benadrukten. Jullie werd steeds maar weer opnieuw verteld om binnenin jullie zelf naar antwoorden te zoeken.
Welnu, er zijn nog steeds een groot aantal van jullie die nog steeds een vaak, zelfs twijfelend, concept hiervan hebben. Echter, dit is aan het veranderen aangezien steeds meer van jullie ertoe komen een beetje te begrijpen van wat dit betekent en zien de veranderingen die het in jullie zelf en in jullie levens maakt. Als één van jullie je persoonlijke energie handtekening verheft, als wij het zo mogen benoemen, heeft het ook het corresponderende effect van het verheffen van de algehele energieën.

Wat wij jullie vertellen is dat het nieuwe niveau van onderwijs dat jullie ontvangen in een zeer groot gedeelte verschuldigd is aan het niveau van begrip dat jullie bereikt hebben. Net zoals jullie geen wiskunde konden leren in wat jullie noemen de peuterspeelzaal, passen wij deze boodschappen aan aan jullie vooruitgang. Daar is ook de factor van de toegenomen duidelijkheid en bekwaamheden van diegenen met wie wij in staat geweest zijn om te gebruiken als onze contacten.
Dit leidt ons om jullie eigen toegenomen onderscheidingsvermogen aan te halen, wat een ander vaak genoemd onderwerp is. Jullie bekwaamheid om het verschil te voelen tussen waarheid en onwaarheid, en de gradaties daarvan, is ook een grote factor. Jullie kiezen naar welke boodschappen jullie lezen of waar jullie naar luisteren. Dit is jullie recht en inderdaad jullie verantwoordelijkheid. En wij zullen op dit punt zeggen dat velen van jullie een in toenemende mate uitstekende taak doen van het maken van deze keuzes.
Dus wat wij jullie vertellen is dat jullie eigen ontwaking het voor ons mogelijk maakt om meer rechttoe rechtaan te spreken en op meer directie manieren de dingen uit te leggen welke noodzakelijk zijn voor jullie om te weten, wanneer jullie hen moeten weten. Dit wordt voor jullie gedaan, als jullie het nodig zijn, als jullie ermee ingestemd hebben. Wij wensen voor jullie om aan jullie zelf net zoveel eer te geven als jullie verdienen. Jullie maken ieder deel uit van deze ontwaking. Jullie zijn een drijvende kracht, zo je wilt. En wij zouden willen dat jullie je dat herinneren en dat jullie in jullie zelf de bijdrage voelen die jullie maken. Een ieder van jullie is een onvervangbaar stukje van deze grootse puzzel.
Wij houden een ieder van jullie in Onvoorwaardelijke Liefde en Scheppers Licht vast. Wij zijn dichter bij jullie dan jullie eigen gedachten. Wij zijn één.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten