donderdag, oktober 16, 2014

Boodschap van GOD - 16 Oktober 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
16 Oktober 2014 / Karen Dover
Groeten geliefden Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als GOD en Ik Ben hier om in deze tijd op deze planeet jullie energie handtekening uit te leggen, te verhuizen en te verschuiven. Veel is in/naar vloeibaarheid aan het verhuizen en terwijl deze vloeibaarheid begint te stromen mogen velen van jullie zich dan voelen alsof jullie verdrinken binnenin jullie menselijke levenservaring. Deze stroom is de bevrijding van de diepgaande beperkende en vernietigende structuren die ernaar gestreefd hebben om de evolutie van een soort voor eeuwig in te dammen. De Nieuwe Aarde energieën nemen nu toe en breiden uit zodat die vloeibaarheid niveaus bereikt van STROMING en niet slechts niveaus van beweging. Dit zal toezien op grote veranderingen op de Planeet Aarde en grote veranderingen binnenin het menselijke ras in het algemeen.
De stroming wordt bereikt door in het NU moment te zijn van ieder moment, het menselijke logische verstand interpreteert STROMING als iets "vreselijks" dat ten koste van alles tegengehouden moet worden en dit resulteert in een innerlijk opzij treden, zo je wilt. STROMING is de natuurlijke eb en vloed van de energieën wat GEWOON IS. Je kunt de STROOM niet tegenhouden net zoals je een rivier niet tegen kunt houden te stromen, nochtans proberen velen van jullie in deze tijd precies dit te doen.
Ik plaats de volgende codering binnenin de energie handtekening van ALLEN in deze tijd en vraag aan JULLIE OM VOLLEDIG in het NU moment TE ADEMEN:

333
222
111
GOUD
AMETHYST
ZILVER
TITANIUM
GEEL
ROZE
33 22 77
1111111111111
Ik plaats de DUIF van VREDE binnenin jullie HART RUIMTE en vraag dat jullie VREDE toestaan om te beginnen door, rondom en binnenin ALLE gebieden van dit jullie menselijke levenservaring te STROMEN. Ik plaats het GOUDEN ANKH van het eeuwige leven binnenin de ZONNEVLECHT en vraag aan jullie om te begrijpen dat de energie welke JULLIE in WAARHEID ZIJN groot en in onophoudelijke beweging en door diens ware aard STROMEND is.
ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
ADEM en BEN, want de externe wakende werkelijkheid moet nu ook in/naar de volledige vloeibaarheid verhuizen, vanuit het ware statische plaatje dat jullie geleerd werd te bestaan naar de natuurlijke eb en VLOED/STROMINGEN en verschuivingen en veranderingen die GEWOON ZIJN.
Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als GOD en ik loop altijd bij jullie.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen