zaterdag, oktober 25, 2014

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 25 Oktober 2014


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 25 Oktober 2014
Jullie Zijn het Spel aan het Uitspelen…
Blossom: Hier zijn we weer … Hallo! Ik ben erop gebrand om verder te gaan met het huidige onderwerp van "het maakt niets uit". Ik vertrouw erop dat dit oké is?
Galactische Federatie: Vriendelijke groeten aan Iedereen. Inderdaad, wij zijn er ook op gebrand om jullie te verzekeren van de gedachtegangen achter "kwesties" die "niet uitmaken"!
Mijn formulering, jullie zijn in goede conditie deze ochtend! Dus … voorwaarts. Velen hebben geschreven, en vroegen mij om de kwestie van karma te adresseren, en hoe het aansluit bij dit onderwerp … Daar gaan jullie!
Wij hebben eerder tegen jullie gesproken, wat betreft kwesties van deze aard. In zoverre … dat men niet "wegkomt" met wat dan ook. Want dat wat Men uitgeeft … zij het van LIEFDEVOLLE vriendelijkheid … of zij het van misbruik jegens de ziel in diens vele vormen … Ontvangt men het duizendvoudig terug.
Dus dan … zou dat zeker wat uitmaken? Als iemand vol van haat was en diens levensduur doorbrengt met haat aan te bieden … wanneer zij overgegaan zijn … hoe ellendig zou het zijn om alles te ontvangen dat zij uitgegeven hebben …. Duizendvoudig! Dat ZOU wat uitmaken voor die ziel nietwaar? Het zou DAN wat voor hen uitmaken, dat zij niet gekozen hadden om LIEFDE aan te bieden.
Doch, zij KOZEN haat voor die levensduur. Om lessen te leren … om "die zijde" van de dingen te ervaren … vanuit die waarnemingspost. Die les geleerd hebbende … mogen zij goed verder gaan naar een ander leven en alleen LIEFDE van de Hoogste frequentie aanbieden. WETENDE wat zij WETEN vanuit een dieper perspectief van de ziel.
Laat ons kijken naar het "KIEZEN" zullen we? Iemand kan KIEZEN om alles/iedereen te ZIJN dat hen in die tijd past/schikt. Over het algemeen volgt die persoon diens hart … en het pad waar het hen op brengt … bepaald hoeveel, of hoe weinig zij daar profijt van hebben.
Dus, iemand die de hachelijke zijde van het leven kiest … volgen zij dan hun hart?
Inderdaad … omdat hun hart vol mag zijn van haat en hebzucht.
Zorgt dat ervoor dat zij zich goed voelen?
Op een oppervlakkig niveau. Echter, diep binnenin zou hun "WARE WEZEN" WETEN dat dit niet is wie zij WERKELIJK zijn.
Is dat van belang?

Nee. Omdat je in Het Spel bent. Men kan zeer concurrerend zijn terwijl het spel gespeeld wordt en de behoefte/noodzaak voelen om altijd te winnen en aan de top uit te komen. Of, Iemand kan gewoon accepteren dat het SLECHTS EEN SPEL IS … en dat het niet uitmaakt wie er wint of verliest.
Dat is allemaal zeer goed en aardig wanneer "Scrabble" gespeeld wordt … echter, wanneer er "Met zielen gespeeld wordt" … lijkt het eerder hardvochtig/gevoelloos te zijn.
Wie speelt er met jullie zielen?
Vertellen jullie mij dat maar.
JULLIE/JIJ. JULLIE spelen/JIJ speelt Het Spel. Begrijp alsjeblieft dat 'Wij' … noch iemand anders … jullie niet gevangen namen en jullie dwongen om ERIN TE ZIJN. Jullie stonden in drommen in de rij en vroegen … sommigen smeekten … OM UITGEKOZEN TE WORDEN OM ER DEEL VAN UIT TE MAKEN. Want … vanuit het niveau van begrip dat jullie hadden voordat er met "Het Spel begonnen" werd … wisten jullie hoezeer het Het Geheel tot voordeel zou strekken … en wij bedoelen HET GEHEEL.  
Met het grootste respect … vragen wij aan jullie om je dat te herinneren …
JULLIE KOZEN OM HIER TE ZIJN.
OM IN DIT SPEL VAN HET LEVEN TE ZIJN
OM OP DEZE MANIER IN DIENSTVERLENING TE ZIJN.
Ik probeer om dit "Te snappen". Dat probeer ik echt. En net wanneer ik denk dat ik "Het snap" … verlies ik het … omdat een andere vraag naar boven komt. Als wij hier zijn om van dienstverlening voor HET GEHEEL te zijn … hoe kan, hoe wij ons gedragen, "niet uitmaken"?
Dat doet het.
Ahha. Hebbes! Jullie zeiden "niets doet ertoe".
Dat doet het niet. Het feit is … VRIJHEID VAN KEUZE. Je kunt KIEZEN om het van belang te laten zijn … als je dat wilt. Het maakt op beide manieren niet uit, of je nu KIEST om het van belang te laten zijn of niet.
Hoe zijn wij dan van dienst … als het op de ene of op de andere manier niet van belang is/niet uitmaakt?
Omdat jullie Het Spel aan het uitspelen zijn.
Is er een punt … een doel voor Het Spel?
Nee.
Zal ik me druk maken om hiermee door te gaan?
Als jij dat KIEST.
Iets van mij wil weglopen … ermee ophouden … want, waar brengt dit ons naartoe? Waar brengt dit wie dan ook naartoe? Hoe helpt het ons om Lichter te worden? Het brengt velen in verwarring en daarom, verlaagt het de trilling. Nochtans … Wil ik aldus tot op de bodem van dit gaan … en geniet ik van de uitdaging!
Dan, laat ons doorgaan. Het Spel is een experiment … zoals wij gezegd hebben.
En in mijn vroege conversaties met jullie … zeiden jullie dat het experiment gruwelijke verkeerd gegaan was.
Dat is het. Wij konden diens uitkomst niet voorzien … want het werd nooit eerder gedaan. Hetzelfde met welke experimenten dan ook … sommige zijn succesvol, sommige niet. Dus, Men blijft proberen … totdat zij het vereiste resultaat krijgen.
Dus … het vereiste resultaat van dit spel is?
Om te zien wat een ziel in de menselijke gestalte bereiken kan wanneer zij aan hun eigen deviezen overgelaten zijn. Nochtans … maakt het niet uit/is het niet van belang … omdat … aan het einde van de dag …
ZIJN JULLIE LIEFDE … in diens volledigste Hoogste vorm.
DAT IS WIE JULLIE ZIJN.
Jullie zijn hier gekomen om te spelen … om in daden om te zetten … om te zien wat GEVOELD kan worden. Om te zien hoe jullie jezelf kunnen worden in alle triljoenen op triljoenen aan verschillende vormen.
Dan, waar komt deze kwestie van "ons" en "Moeder Aarde" verhuizend in/naar de vijfde dimensie erin binnen? Jullie zeggen dat is waar wij hier voor kwamen om te doen.
Dit is correct. En dit zal bereikt worden. Het is op het speelbord. Als Iemand doorgaat "de ladder op te gaan" … Bereikt die persoon bepaalde "markeringen" op het bord.
DIT IS HET GODDELIJKE PLAN.
Het Goddelijke Plan is een bordspel???
In zekere zin … ja.
En de dobbelsteen?
Jullie keuzes!
Bingo! Goed gespeeld! Dat snap ik. Zouden we echter terug kunnen gaan naar het karmische ding … Omdat deze onze GEVOELENS zijn waarmee "in het rond gegooid wordt hier". Het zou voor mij van belang zijn hoe ik me op de Aarde gedragen had … het zou voor mij van belang zijn hoe ik ervoor koos om een ander te behandelen.
Waarom?
Ik kan voelen dat jullie het "waarom" niet lichtzinnig vragen … doch, om mij te snappen met waar ik naartoe ga.
Correct. Waarom is het voor jou van belang hoe je een ander behandelt?
Omdat mijn hart "pijn" zou doen als ik geen LIEFDE aan mezelf of iemand anders aan zou bieden.
Daarom, KIES jij om een ziel te ZIJN die verlangd om vanuit een LIEFDEVOLLE gemoedsgesteldheid te komen. Jij KIEST het … omdat het jou past en juist VOELT.
Ja …
Laat ons een andere tactiek proberen om je te helpen te begrijpen.
Veel geluk daarmee!
Verbeeld je … verbeeld je gedurende een moment … dat je niet in/van Het Spel bent. Je bent een vrije geest zonder een gestalte … en kijkt neer op een zeer groot bordspel. Dit spel bestaat uit vele, vele spelers. Kleine mensen, sommigen met hoeden op … sommigen lang, sommigen kort … Doch, kijk naar hen als 'beeldjes' op het bord.
Het Spel begint … IEDEREEN heeft hetzelfde doel … om Het Spel te beëindigen … om naar de top van het bord te komen. Er zijn geen instructies … geen regels.
Het spijt me enorm om te blijven onderbreken … echter, jullie hebben in het verleden gezegd, dat er Universele Wetten zijn. Wij hebben hier eerder over gesproken … en wanneer zij gebroken worden, zijn er repercussies … in dit geval … het karmische ding.
Dierbaarste, dierbaarste ziel … Jij die zo hard probeert om zin van dit te maken. Hoe wij van jouw vastberadenheid HOUDEN en deze bewonderen om het "Te snappen" … Ieder klein beetje ervan.
Niet één levensspanne … geen twintig … geen honderd levensspannen … zouden jou in staat stellen om HET ALLEMAAL te begrijpen. Want, iedere vraag die naar boven komt binnenin deze leringen … staat vijftigduizend meer toe om te ontvouwen. Hoe hard dit jou ook mag "raken" … wij vragen dat je toestaat om sommige dingen door jouw WEZEN te absorberen … en tijd toe te staan …
Waarvan er niets is …
Om 'enige' van de mysteries van het leven te laten ontvouwen.
Dat klinkt voor mij als een geweldig idee. Het raakt allemaal zo verwarrend. Ik weet dat ik niet de enige ben. Ik wens dat ik jullie zou kunnen voorzien van een e-mailadres … dan zouden jullie om kunnen gaan met sommige van de e-mails vanuit deze gevoelens op dezelfde manier als ik dat doe!! OK. Terug naar het uit onze lichamen zijn en neer te kijken op Het Spel …
Het Spel begon … Iemand verhuist naar boven … Iemand verhuist naar beneden … door gemaakte keuzes. Als men neerkijkt vanuit een HOGER perspectief op het bord … kunnen zij bepaalde "oriëntatiepunten" zien die daar zijn om uitgevoerd te worden … als iemand hen bereikt.
Is het niet zo … dat door de keuze … Iemand oude patronen herhaalt? Zij beklimmen eenvoudig ( zoals wij daar eerder naar verwezen hebben) de ladder, of, glijden omlaag langs het kreng naar het "zelfde oude".
Wanneer GEKOZEN wordt om NIET te herhalen … wanneer GEKOZEN wordt om "Hoger te gaan" … Vind men NIEUWE uitdagingen … meer aangename uitdagingen.
Blijf van bovenaf naar beneden kijken … naar deze kleine figuurtjes … die een spel spelen van het maken van keuzes … van waaruit … de richting bepaald wordt die zij op het bord gaan. Kleine figuurtjes op een bord … spelen een spel.
Kleine figuurtjes met GEVOELENS …
Doch, hoe Hoger zij KIEZEN naar boven te gaan … hoe meer LIEFDEVOL deze GEVOELENS worden.
Hoe meer LIEFDEVOL de GEVOELENS worden … hoe minder Men KIEST om de "patronen te herhalen". Als Men steeds dichterbij de top komt … naar de "thuis" ruimte … neemt de vastberadenheid om 'daar te komen' toe.
Niettemin … van Bovenaf … buiten het gezichtspunt van het spel … Kan Men zien dat "tijd niet van belang is" in dit spel. Iemand hoeft niet een oriëntatiepunt te bereiken op zaterdag 25 november 5010 … zij bewegen zich eenvoudig naar het oriëntatiepunt.
ZIJ KIEZEN WANNEER zij dat punt bereiken … door de keuzes die zij maken. Zij KIEZEN hoe zich te VOELEN terwijl zij Het Spel spelen.
Deze kleine figuurtjes KIEZEN hoe te VOELEN … goed of slecht … hoog of laag … gelukkig of verdrietig … terwijl zij de ladders opgaan. Het maakt niet uit wat zij VOELEN … het is hun keuze om alles te VOELEN dat zij KIEZEN.
Wanneer je neerkijkt op Het Spel … observeer je deze beeldjes. Je be/veroordeelt hen niet voor hun bewegingen. Je wenst alleen voor een ieder om te "leren" hoe Het Spel werkt. Een ieder zal de eindstreep halen. Daar bestaat geen vraag over. Een ieder zal omhoog de ladder opgaan … in hun eigen tempo … door hun eigen keuzes.
Want zie … het maakt niet uit … Het Spel zal zichzelf erdoorheen helpen … 'ongeacht wat'.
Wij VOELEN dat dit voor vandaan voldoende is om te absorberen.
Denken jullie? Wederom, mijn vrienden … Dank je wel. Dank je wel voor jullie geduld. Wij zullen het 'weldra' weer hervatten. Ik houd van jullie.
En wij … terwijl wij jullie "komen en gaan" waarnemen … Houden van Een Ieder van Jullie.
In Liefde en dankbaarheid.

* The Federation Of Light speak of LOVE. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten