vrijdag, oktober 31, 2014

Arcturiaanse Transmissies aan Onze Intergalactische Afgezanten - Deel 3: Het Galactische Postkantoor - 29.10.2014


Arcturiaanse Transmissies aan Onze Intergalactische Afgezanten - Deel 3
Het Galactische Postkantoor
29 Oktober 2014 / Dr. Suzanne Lie
Onze dierbare Afgezanten van het Licht die dierbare Gaia naar HUIS, naar Haar ware frequentie helpen,
Ja, een nogal lange introductie, maar voor ons is er geen tijd en geen afscheiding van woorden. Zouden jullie alsjeblieft een moment kunnen nemen van jullie NU om onze boodschap te VOELEN? Jullie zullen niet de woorden die wij geschreven hebben voelen, maar de draaggolf van Onvoorwaardelijke Liefde welke onze boodschappen naar jullie transporteert vanuit het ware Hart van onze ENE.
VOEL hoeveel wij van jullie houden en jullie ondersteunen. Wanneer je eenmaal erkend dat JIJ onze Onvoorwaardelijke Liefde en onophoudelijke begeleiding verdient, zal je in staat zijn om de "frequentie golfvorm" van onze boodschap te openen. Sta deze boodschappen alsjeblieft toe om je Hogere Hart en hogere staten van bewustzijn binnen te gaan zodat je deze golfvormen het beste in/naar jullie 3D taalsystemen kunt vertalen.
Wij, jullie ZELF in de hogere dimensies, zijn in het proces van het trainen van onze geliefde vrijwilligers om leiders te worden. Terwijl jullie snel in/naar het volgende tijdperk van jullie werkelijkheid vorderen, zal het onontbeerlijk zijn dat er een bepaalde populatie van gegrondvestigden is die een interface kunnen bewerkstellingen tussen hun ware ZELF in de hogere dimensies en hun 3D Aardse voertuig.
Dan, kunnen deze vrijwilligers hun boodschap via hun Aardse voertuig zelf meedelen, om het in/naar Gaia's transmuterende bewoners te sturen. Sommigen van jullie zullen mensen leiden, sommigen dieren of de Elementalen. De Elementalen zullen helpen met de transmutatie van Gaia's aarde, lucht, vuur en water om de derde dimensionale planeet te transmuteren.
De leden van onze Walvisachtige Familie zullen de leiders van alle waterwerelden worden. Ja, dierbaren, binnenin jullie NU zijn er vele "waterwerelden" op Aarde. De mensen, "Opzichters van het Land," en de walvisachtigen, "Opzichters van het water," zullen samenwerken om Moeder Aarde te helpen met Haar proces van het terugkeren naar Haar werkelijke trilling.
Wanneer jullie je persoonlijke ascentieproces combineren met het planetaire ascentieproces, helpen jullie niet alleen Gaia, maar kan Gaia jullie ook beter helpen. Het geheim voor de planetaire ascentie is Eenheidsbewustzijn met al het Leven! Dat betekent AL het leven, inclusief diegenen die jullie waargenomen hebben als jullie vijand.
Een ieder heeft een innerlijk Licht, ongeacht hoe klein het mag schijnen te zijn. Als zij dit innerlijke Licht niet zouden hebben, zouden zij sterven. Hoewel jij je er onbewust van mag zijn, het is je eigen innerlijke Licht dat jouw bewustzijn toestaat om binnenin jouw Aardse voertuig te blijven.

Terwijl jullie, onze Interdimensionale Afgezanten, ontwaken aangaande jullie aangeboren bekwaamheid om samen met de hogere expressies van jullie Multidimensionale ZELF te dienen, zullen jullie terugkeren naar jullie geascendeerde bewustzijn terwijl jullie nog steeds een Aards voertuig dragen.
Wij begrijpen hoe moeilijk deze taak schijnt te zijn voor jullie 3D bewustzijn, wat het waarom is dat wij er bij jullie allemaal op aandringen om ons toe te staan om jullie te helpen bij het herinneren hoe je te verbinden, en verbonden te blijven, met jullie Multidimensionale ZELF.
***
Dierbare Arcturianen,
Ik was niet in staat om de bovenstaande boodschap aan ons, de interdimensionale afgezanten, te voltooien, maar ik heb nu gemediteerd en wens om verder te gaan waar wij gebleven waren. Help mij alsjeblieft om me te herinneren wat jullie ons in mijn meditatie vertelden.  
Dierbare Afgezanten,
Wij herhalen graag onze boodschap voor jouw huidige staat van bewustzijn, welke ietwat lager is dan je bewustzijn van voorheen. Echter, via deze staat van bewustzijn ben je meer in staat om zowel de werelden van het fysieke te ervaren, alsook de werelden van het goddelijke.
Wij zeiden tegen onze geachte Afgezanten dat het het NU is voor jullie ALLEMAAL om volledig te ontwaken aangaande jullie ware, Multidimensionale ZELF. Wij, de leden van jullie Galactische en Hemelse families roepen jullie op naar de actieve dienst.
Met "actieve dienst" bedoelen wij dat het voor jullie het Nu is om de Missie die jullie voor jullie ZELF creëerden, voordat jullie deze incarnatie namen, actief te leven.
"Maar, wat is mijn Missie?" mogen jullie vragen, "Ik kan het me niet herinneren."
Dat is prima, onze dierbare familieleden, jullie hoeven je missie in jullie derde/vierde dimensionale bewustzijn niet te herinneren. Jullie waren wijs genoeg om dat "geheim" te vergeten voor jullie lagere staten van bewustzijn totdat het het NU is om het te vervullen.
Jullie hebben in een werkelijkheid gevuld met leugens en illusies geleefd. Vandaar dat, om jullie missie zuiver te houden, jullie het verborgen hebben voor jullie alledaagse bewustzijn. Wij zien dat steeds meer van jullie jullie bewustzijn in/naar de vijfde dimensie en daaraan voorbij uitgebreid hebben.
Vandaar dat, jullie jullie Missies iedere dag steeds meer herinneren. Het was altijd bedoeld dat jullie je ZELF niet herinnerden totdat jullie je "in het open zicht" konden verbergen binnenin jullie eigen Lichtlichaam. Wij begrijpen dat jullie fysieke zintuigen jullie Lichtlichaam niet kunnen zien. Hoe zouden zij dat kunnen? Deze lagere zintuigen zijn alleen gekalibreerd aan Gaia's fysieke wereld.
NU dat jullie, onze dierbare vrijwilligers, bezig zijn te ontwaken aangaande jullie vijfde dimensionale bewustzijn, worden jullie vaag, en/of duidelijk, de reden gewaar waarom JULLIE ervoor kozen om een Aards voertuig binnen te gaan tijdens dit NU van grote transmutatie.
Jullie beginnen ermee deze hogere gedachten, emoties en gewaarwordingen/inzichten te hebben omdat jullie bewustzijn in en uit de vijfde dimensie en daaraan voorbij wervelt. Wij hebben jullie overlicht sinds jullie deze vorm namen om jullie zoveel als mogelijk was te beschermen, alsook om jullie te begeleiden wanneer jullie ons gewaar konden worden.
Jullie hebben ons bij vele namen gekend, en wij accepteren hen allemaal graag. Wij zijn niet bezwaard met een driedimensionaal ego, dus geven wij er niet om op welke manieren jullie je bewustzijn in/naar de hogere werelden uitgebreid hebben. Wij zijn slechts vreugdevol dat jullie je herinnerd hebben dat jullie veel meer zijn dan het voertuig van klei dat jullie dragen.
Als jullie je bewustzijn naar ons uitbreiden, breidt jullie bewustzijn zelfs verder uit. Zoals je opgemerkt mag hebben, als je bewustzijn uitbreidt, begin je jouw werkelijkheid vanuit een hogere perspectief te zien. Wat eens onmogelijk was wordt je levensdoel, en dat wat jou eens in/naar het moeras van vergeetachtigheid trok is dagelijks aan het afnemen.
De gebeurtenissen welke jouw bewustzijn verlaagden en jou in/naar de illusie dwongen waren goed gepland door degenen die bang zijn voor verandering. Dezen zijn binnenin het spectrum van "macht over anderen," en kunnen alleen hun eigen macht meten door het voelen van de macht van overheersing over anderen.
Deze verlorenen verliezen iedere dag meer macht. IederEEN van jullie die diens bewustzijn uitbreidt in/naar de hogere vierde en vijfde dimensie is ver voorbij hun fysieke bereik. Dan, wanneer je hen Onvoorwaardelijke Liefde stuurt desoriënteer je hen volledig. 
Zij hebben hun levens gebaseerd op het hebben van de totale controle over alles en iedereen die zij "hebben". Wanneer je hen Onvoorwaardelijke Liefde stuurt, verwar je hun matrix van gedrag, en weten zij niet hoe te reageren. Gelukkig, beginnen steeds meer van hen "omhoog te kijken" in/naar het Licht om de bron van deze unieke ervaring te vinden.
Diegenen die in kwaadheid en overheersing leven verlangen heimelijk naar Liefde en vriendschap. Zij werden getraind om egoïstisch en gemeen tegen anderen te zijn. Vandaar dat, jullie hen kunnen hertrainen door hen Onvoorwaardelijke Liefde en vriendelijkheid te sturen. Je hoeft dit niet persoonlijk te doen, en zij zullen nooit weten hoe zij deze hulp, of van wie, ontvingen.
Sommigen van hen zullen de genezende kracht van jullie Onvoorwaardelijke Liefde weerstaan, maar anderen zullen het graag accepteren. Want zie, velen van onze zeer dappere vrijwilligers hebben gekozen om met de duisternis van binnenuit te werken. Sommigen van hen raakten tijdelijk verloren binnenin de duisternis die zij kozen om te genezen, maar zij zullen naar de hogere dimensies worden teruggebracht om volledig genezen te worden.
Wij spreken nu tegen jullie over de duisternis, want jullie komen in/naar een NU waarin er immense kansen voor verandering zijn. Sommigen van jullie zullen de weg in/naar de hogere dimensies van werkelijkheid verlichten, sommigen van jullie zullen helpen om orde te brengen naar de grote chaos van verandering, en sommigen van jullie zullen besloten hebben om te werken richting de genezing van de duisteren.
Omdat jullie wereld op de rand van grote veranderingen staat, worden de duisteren, die via angst, oorlog, schaarste en door de mens-gemaakte rampen geregeerd hebben, zeer angstig. Binnenin, weten zij dat hun heerschappij tot een einde aan het komen is, en het enige dat zij niet kunnen bevechten is jullie Onvoorwaardelijke Liefde.
Terwijl jullie Onvoorwaardelijke Liefde sturen ( in plaats van angst en kwaadheid) naar diegenen die onzichtbaar jullie werkelijkheid geregeerd hebben, verspreiden jullie ook het glorieuze geschenk van Onvoorwaardelijke Liefde naar iedere andere persoon, plaats, situatie en ding. Ja, dierbaren, dingen zijn levend met de essentie van de mens die hen "gebruikt" heeft.
Op jullie ALLEMAAL wordt een beroep gedaan om leden te zijn van ons "schoonmaak" team. Jullie zullen de lagere frequenties van werkelijkheid schoonmaken door hen uit jullie werkelijkheid los te laten met Onvoorwaardelijke Liefde. Wij horen jullie collectieve vraag van, "Waarom laten wij hen los? Zouden wij hen niet moeten overwinnen?"
Wij herinneren jullie eraan dierbare multidimensionale familie, dat overwinnen is wat zij met jullie gedaan hebben. Als je de duisternis, dat jullie aangedaan werd, terugkeert naar degenen die het gestuurd hebben, hebben jullie een samenwerkingsverband gecreëerd met die duisternis. Dat is hun meest macabere misleiding. Het enige dat jullie niet kunnen doen is te handelen zoals zij zijn, tenzij je hen helpt.
Als je hen aandoet wat zij jullie aandeden, dan "handel je net zoals hen," en hebben zij jou gevangen in hun web van duisternis. Terwijl jullie je Aardse voertuig dragen lijkt de fysieke wereld zeer belangrijk te zijn. Jullie fysieke zintuigen kunnen de stromen van het hogere frequentie Licht dat steeds meer iedere dag jullie werkelijkheid binnenkomt niet waarnemen. Jullie fysieke zintuigen kunnen onze onophoudelijke begeleiding niet horen, nog onze doorgaande Onvoorwaardelijke Liefde voelen.
Zonder de kennis van het Multidimensionale Licht en de Onvoorwaardelijke Liefde die onophoudelijk over en door jullie heen spoelen, voelen jullie je verstrikt en alleen op een vijandige planeet. Dit, onze geliefden, is waarom wij deze transmissie rechtstreeks in/naar JULLIE sturen, de leden van onze Hemelse en Galactische familie.
Zovelen van onze vrijwilligers zijn verward en tijdelijk verloren geraakt met betrekking tot de fysieke werkelijkheid die zij kwamen genezen. Daarom, wijden wij onze energieën aan het communiceren met diegenen van jullie die nochtans jegens jullie ZELF ontwaakt zijn.
Het proces van de planetaire ascentie is ongeveer zoals een lange afstandsrace. Diegenen die te snel van start gingen raakten te vermoeid om door te gaan. Echter, daar is de "bestelwagen" die achteraan de race volgt om diegenen op te pikken die niet verder kunnen gaan. Er zal voor diegenen die moeten rusten gezorgd worden totdat zij zich opnieuw bij de "race" aan kunnen sluiten.
Diegenen die in staat zijn om consequent door te gaan met de "race" hebben geleerd dat dit geen race is die zij moeten winnen. I plaats daarvan, is dit een race die zij willen volbrengen. Om deze "race" te volbrengen moeten zij hun eigen tempo aanpassen. Zij moeten rusten wanneer zij vermoeid zijn, eten wanneer zij hongerig zijn, en vriendschap sluiten met de andere mensen in de race.  
Dit is een race terug naar je ZELF die je wilt volbrengen. Maak je geen zorgen over diegenen die "uit de race vielen" en opgepikt werden door de bestelbus. Zij zullen terugkeren naar deze prachtige groepsinspanning wanneer zij eenmaal gerust hebben. Deze mensen hebben nog niet het tempo gevonden dat zij gedurende een lange tijdsduur vol kunnen houden.
Dierbare familie, wij herinneren jullie eraan om goed voor jullie Aardse voertuig te zorgen. Het menselijke Aardse voertuig is zeer fragiel vergeleken met jullie ware Lichtlichaam, en moet met liefde en gelach gevoed, schoongemaakt en gekoesterd worden en rust krijgen. Ter afsluiting, dierbare familieleden, herinneren wij jullie eraan dat jullie op een regelmatige basis zorgvuldig aandacht moeten besteden aan jullie Aardse voertuig.  
Herinner je alsjeblieft dat diep binnenin de ruggenwervel van jullie fysieke voertuig jullie Multidimensionale Lichtlichaam is. Wij sturen onze boodschappen in/naar dit innerlijke Lichtlichaam zodat jullie hen duidelijk kunnen ontvangen.
Dan, wanneer je "tijd" hebt om te mediteren, kan je in/naar je Lichtlichaam gaan om de boodschappen op te halen, alsook de Onvoorwaardelijke Liefde en het Multidimensionale Licht dat wij onophoudelijk binnenin het NU uitsturen.
Wij beseffen dat jullie Aardse voertuig gebonden is door tijd en ruimte. Vandaar dat, jullie alleen in staat zullen zijn om onze boodschappen te ontvangen wanneer jullie de "tijd" hebben om in/naar een "ruimte" te gaan waar jullie kunnen mediteren om jullie bewustzijn in/naar de hogere frequenties van Licht uit te breiden.
Na het mediteren, zal jullie bewustzijn uitgebreid genoeg zijn om zich binnenin jullie zelf om te keren om wat voor persoonlijke boodschappen dan ook te ontvangen die jullie Multidimensionale ZELF gepost heeft in jullie vijfdimensionale Lichtlichaam. Op deze manier, is jullie Lichtlichaam gelijkaardig aan een "Postkantoor," waar jullie alle boodschappen oppikken die jullie hogere expressies van ZELF van voorbij tijd en ruimte daar bezorgd hebben.
Herinner je alsjeblieft, dat wij ALTIJD bij jou zijn.
            Je ALTIJD met ons kunt communiceren.
                        Want wij, jullie Galactische en Hemelse familie, zijn ALTIJD bij jou/jullie.
Zegeningen,
Wij zijn de Arcturiaanse leden van jullie ware ZELF.
Wij zullen terugkeren naar jullie bewuste besef, aangezien wij nooit weg zullen gaan!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten