maandag, oktober 27, 2014

Aluna Joy & De Ster Ouderen - Zonnevlam Ontwaking - 27 Oktober 2014


Aluna Joy & De Ster Ouderen
Zonnevlam Ontwaking
Waarom is deze Zonne Activiteit zo Belangrijk!
27 Oktober 2014
We zijn bijna uit deze Zonnevlam marteling vandaan aangezien de rotatie van de Zon de kwetsende, maar nog steeds groeiende, AR2192 Zonnevlek met zich mee zal nemen. Het goede nieuws is dat de energie een beetje zachter zal zijn aangaande jullie zenuwsystemen, en dat jullie computers nu verdomd snel veiliger zullen zijn! Ik kan jullie vanaf hier een zucht van verlichting horen slaken. ;)
MAAR … hoewel wij weldra niet meer in staat zullen zijn om Zonnevlek AR2192 te zien (met zonschakeringen), betekent dat niet dat wij niet zullen VOELEN wat de Zon uitstraalt terwijl deze kolossale Zonnevlek aan de achterkant van de Zon is. We zijn met ALLES verbonden, en ALLES is met ons verbonden. Dit Zonnevlam-breekijzer zal doorgaan om onze mysteries en wijsheid open te wrikken die diep binnenin ons, en op de Aarde zijn! Oude Zonneculturen (Maya - Inca - Egyptisch - Druïde - Essenen, enzovoorts) hebben gedurende eonen de spirituele en alchemistische belangrijkheid van de ZON begrepen.
Verborgen Oude Mysterie Scholen rondom de Aarde zullen nieuwe frequenties uitstralen zoals degenen in de Palenque, Mexico, Egypte en meer. Palenque is het hoofd van een verlicht duif-raster en handelt als een genezend balsem voor de ziel, activeert de goddelijke creatieve moeder,  tijdreizen en het dimensionale reizen. Egypte, diens Grote Piramide, de Sphinx's Zaal van Archieven en de verbinding van Egypte met de heilige land mysteriescholen zijn ongeëvenaard in de alchemistische betekenis. Wij hopen dat deze Zonnevlam storm hun meest verborgen mysteries open zal wrikken. Zijn jullie klaar om hen te ontvangen?
Dus waarom is deze verhoogde Zonneactiviteit zo belangrijk?

Om dit in perspectief te zetten voor het jaar van 2014 … van 1 januari 2014 naar 18 oktober 2014, hebben we slechts 8 X klasse Zonnevlammen gehad! SLECHTS 8! Maar vanaf 19 oktober 2014 tot aan vandaag, hebben we er 6 in slechts 9 dagen gehad, samen met een roller coaster energiebad in dozijnen van grote M Klasse vlammen! (ten tijde van deze post) En we zijn nog niet helemaal klaar. Dus geef jezelf een pauze. Sta de benodigde rusttijd toe om je aan de nieuwe frequenties aan te passen. Ben vriendelijk en niet-oordelend tegen elkaar. Ben dankbaar voor de inzichten die deze zonnevlammen brengen. Deze zijn de gespierde opwaarderingen die De Ster Ouderen meedeelden op 6 oktober!
Serieus, toen de Ster Ouderen de boodschap meedeelden over "gespierde opwaarderingen", SNAP ik nu waarom zij het woord gespierd gebruikten! (Opmerking van Cobie - deze boodschap werd niet vertaald i.v.m. een blanco nieuwsbrief die verstuurd werd… hier kan deze channeling in het Engels gelezen worden)
Serieus ... verzeker je ervan dat je goed gehydrateerd bent, schoon eet, geaard blijft, in het water gaat op iedere manier dat je kunt, kalm blijft en ademhaalt! Dit is een kolossale opwaardering voor onze zenuwsystemen dat doorgegaan is om opnieuw opgebouwd te worden gedurende deze volledige kookplaat van een jaar. Dit zal doorgaan eigenaardig/vreemd te zijn. De Ster Ouderen zeggen dat het zal overgaan in/naar een veel rustiger December wanneer wij gesetteld zullen zijn in deze nieuwe trilling.
Suggesties … Vertrouw al je verlangens/wensen en visioenen die niet lijken te verbinden. Dat zullen ze. Blijf nieuwsgierig aldus er RUIMTE is in jouw ruimte voor het universum om jou nieuwe codes en inzichten te geven die slechts voor jou ontworpen werden. Haast dit proces niet. Het zal zolang nemen als dat het duurt. Geniet van de rusttijd en de mentale lege vlekken als je gelukkig genoeg bent om er enige te krijgen. De leegte is waar Spirit tegen jou kan spreken. Ten laatste, volg je hart, en stop ermee iemand te zijn die je niet bent. Als jij je klem voelt zitten, verander iets … wat dan ook! Zelfs kleine veranderingen kunnen de boodschap naar het universum sturen dat je open staat voor nieuwe dingen.
Voor nu, back-up jullie computers. De technologie zal vreemd/eigenaardig zijn wanneer de magnetische gebieden verstoord zijn door deze X klasse vlammen. En het is nog niet voorbij. Dit zal je later veel leed besparen.
Wow … hoewel mijn dromen verstoord waren, en ik me stil en introvert voel, is een OPGEWONDENHEID aan het OPBOUWEN! Voor wat, zal weldra voor ons zijn om te ontdekken! Maar ik verwacht dat de nieuwe trillingen oude codes, wijsheid en de reactivering van mysterie scholen en hun zonneculturen in vrijheid zullen stellen. De dingen zullen op hun plaats beginnen te vallen!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Guidelines: Aluna Joy Yaxkin © www.AlunaJoy.com 1995-2013 - Unauthorized use and/or duplication of any material on our web site without express and written permission from its author and/or owner is strictly prohibited. Violators will be reported to the DMCA. Please respect our work, that we intend to continue to offer to you freely. http://www.alunajoy.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten