vrijdag, oktober 03, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 2 Oktober 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
2 Oktober 2014
Jullie hebben nu zo ongeveer heel veel druk van jullie schouders afgehaald dierbaren, en zelfs als jullie mogen betogen dat het meer aanvoelt alsof het tegengestelde waar is, is dit inderdaad het geval. Want terwijl jullie jezelf hebben toegestaan om deze uitbreiding te bespoedigen, hebben jullie ook gediend om de druk van het oude te verlichten. Want zelfs als velen van jullie ervan houden om te denken dat het de binnenkomende energieën zijn die aan de druk toevoegen, is het meer juist om te zeggen dat het in feite de onbalans tussen het oude en het nieuwe is die deze druk samenstelt, en nu, aangezien jullie het klaargespeeld hebben om ruimtes te creëren die deze stroom tussen hen toestaan om op een veel efficiëntere manier te bereizen, hebben jullie jezelf ook het voordeel toegestaan om het verschil tussen jullie huidige staat en de aankomende staat naar zo een graad gelijk te maken, dat het voor jullie lichter aan zal voelen om door de scheiding heen te stappen.
Laat het ons uitleggen. Want zie, dit oude energetische compartiment waar jullie aan gewend waren is nu zo ongeveer gereduceerd naar een piepkleine cabine binnenin een enorme grote structuur van gelijkaardige cellen, zo ongeveer als die legendarische honingraat welke aldus frequent voor zovelen van jullie als een beeld tevoorschijn komt, en met recht, want jullie eigen persoonlijke ruimte werd nu veel duidelijker gedefinieerd dan voorheen. Dat mag tegenstrijdig klinken wanneer aldus veel van dit proces helemaal gaat over het immer dieper verbinden. Maar dat is inderdaad het geval, want voorheen was jullie eigen persoonlijke energetische ruimte aldus verstopt of verontreinigd, zo je wilt, door dichtere energieën, die allemaal afkomstig zijn van ergens buiten jullie gebied van invloed. Maar nu, hebben jullie het klaargespeeld om het meeste daarvan op te ruimen, en dus is jullie eigen persoonlijke ruimte veel minder beperkend zelfs als het bij tijden kleiner mag lijken te zijn, maar dit is ook een resultaat van dit doorgaande proces van de energetische verandering. Want jullie moesten op een zodanige manier van het oude ontkoppeld worden, dat jullie eigen levensvatbare ruimte eruit zou springen in tegenstelling tot alles rondom jullie heen, zowel terwille van jullie als van ons.

Denk eraan dit is een collectief proces, maar zoals bij vele eerdere gelegenheden meegedeeld werd, is het ook ten zeerste een individuele aangelegenheid dat zich richt op jullie eigen persoonlijke benodigdheden wanneer het aankomt op de vorm van energetische herbedrading die jullie nodig zijn met het oog op het feit om jullie beter voorbereid te maken op de taak die er in het verschiet ligt. En dus, ging een groot gedeelte van deze volledige operatie over de verwijdering van de herrie, als in frequenties, die jullie eigen kanaal blokkeerden, het kanaal dat vanaf dit punt verder op een optimale bekwaamheid moet functioneren. En dus, gingen jullie door een rigoureus herprogrammeren heen dat de verwijdering toegestaan heeft van alles van de oude troep, om het een vertrouwde naam te geven, en de invoeging van codes die de rest van jullie eigen diepgewortelde systeem in staat zal stellen om te beginnen te ontbranden. 
Dit is wederom een proces dat in stadiums genomen moet worden, anderszins zouden jullie zelfs niet in staat zijn om jullie eigen voltage te nemen. Want jullie zijn inderdaad hoge vliegers dierbaren, in iedere betekenis van het woord, maar zoals het een belangrijke voorwaarde voor jullie is om deze taak te doen, is om letterlijk geaard te zijn binnenin dat fysieke voertuig dat jullie momenteel thuis noemen, en jullie hebben in de tussentijd ook bescherming nodig voor jullie eigen diepgewortelde krachtgebied. Maar nu werd er aldus veel opgeruimd en jullie hebben het ook klaargespeeld om jullie zelf voldoende open te stellen om eindelijk te beginnen de volledige verbinding met jullie eigen atomische kern te heropenen. En ja, wij gebruiken dat woord opzettelijk, want dit is inderdaad iets dat op een moleculair niveau gebeurt, een enorme loslating van energieën die binnenin opgeslagen werden en wachten op dit precieze moment om te arriveren. En nu, zijn jullie gereed om te gaan, gereed om aan jullie stijging te beginnen door die krachtcentrale op te stoken welke waarlijk van jullie is, ingedamd binnenin ieder enkelvoudig weefsel van jullie wezen letterlijk binnenin jullie eigen DNA, in iedere enkelvoudige cel van jullie ietwat misleidend uitziende fysieke omlijsting. Want aan de buitenzijde, zien jullie eruit als niet meer dan de doorsnee mens, eentje die slechts zoveel slijtage kan verstouwen, maar aan de binnenzijde, begint de echte jij op een zeer letterlijke manier door te sijpelen. En dus, zullen piepkleine explosies van licht afgaan, de één na de ander, en zij op hun beurt zullen dienen om een gehele structuur van onderlinge verbonden reacties binnenin jullie fysieke lichaam aan te steken, allen met hetzelfde doel in gedachten: om definitief de totaliteit van jullie kracht in vrijheid te stellen - in iedere betekenis van het woord.
Want waar jullie in rondlopen, is niets minder dan van een hoogst intelligente constructie van de aller-uiterste bekwaamheid, een menselijk lichaam gereed gemaakt voor het creëren van een gloednieuwe wereld door diens ware aanwezigheid op deze kusten, en via dat lichaam zal verandering op zo een schaal plaatsvinden, dat jullie zelfs niet kunnen beginnen het op dit niveau in jullie op te nemen. Want jullie denken op een zeer beperkte manier aan jullie zelf, en jullie denken ook over jullie zelf als beperkt zijnde door dat fysieke voertuig, wel, denk nog maar een keer. Want zoals wij jullie eerder verteld hebben, zal dit lichaam jullie sterkste bondgenoot zijn in de tijden die er in het verschiet liggen, en jullie beide zullen in perfecte harmonie iets creëren dat nog nooit, waar anders dan ook, eerder gecreëerd werd, en wanneer wij dat zeggen, beperken wij het niet tot slechts jullie planeet, maar veel, veel verder daarbuiten. 
Dus zeggen wij wederom om goed voor dat lichaam te zorgen, en weet dat het op diens beurt jullie zal helpen om alles te manifesteren waar jullie over dromen, en meer. Want alles dat jullie ooit nodig zullen zijn is nu voor jullie binnen bereik, zowel op een zeer letterlijke manier als ook op een energetische manier, en nu, is alles dat het neemt voor jullie om jullie zelf toe te staan verder te strekken en breder te reiken dan ooit tevoren, niet slechts in jullie verbeelding, maar ook in jullie handelingen. Want als jullie allemaal in beroering beginnen te komen binnenin die enkelvoudige cel van energie welke jullie eigen persoonlijke ruimte samenstelt, zullen jullie de gehele bijenkorf in harmonie laten neuriën, en gezamenlijk, zullen de trillingen die jullie uit zullen stralen ertoe dienen om de sluimeraars wakker te maken zodat ook zij in staat zullen zijn om in hun innerlijke krachtcentrale te reiken en deze ook aan te zetten, en zich bij het koor aan te sluiten.
Dus blijf afgestemd zoals zij zeggen en weet dat wat er vervolgens ook gebeurt ten gunste van jullie zal zijn, want het zal er ook toe dienen om niet slechts jullie Licht te vergroten maar ook om de afstand tussen deze stap en de volgende tot zo een graad op de energetische ladder te reduceren, dat jullie bij jezelf gewaar zouden kunnen worden dat jullie verscheidene van hen zullen nemen in één enkelvoudige stap.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
http://aishanorth.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten