zaterdag, oktober 11, 2014

Aisha en de CC's - Energie Update van 11 Oktober 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
11 Oktober 2014
Terwijl de versnelling doorgaat, zullen jullie allemaal op het één of andere moment beginnen om jullie houvast te verliezen, en wij bedoelen dat op de allerbeste manier. Want zie, waar wij naar refereren, is jullie oude manier van het handhaven van de focus en het evenwicht door ernaar te streven om de oude coördinaten in evenwicht te houden, en nu, zullen jullie allemaal op de één of andere manier van die oude fundering afgeworpen moeten worden, zodat jullie in staat zullen zijn om het traject te voltooien dat jullie in vroegere tijden begonnen. Want zie, wat begonnen was werd begonnen met de vooraanname dat als jullie doorgingen je te ontwikkelen, jullie gronding jullie een aanzienlijk gedeelte van de weg zou volgen, maar dan, wat oud was moest verlaten worden zodat jullie in staat zouden zijn om vrijelijk te streven naar het geprojecteerde pad dat verderop ligt. En dus, staan jullie nu in een tijdsgewricht waar aldus veel aan zal voelen alsof het rondom jullie heen verbrokkelt, en zelfs als dat onheilspellend en overdreven dramatisch mag klinken voor sommigen, denken wij dat jullie allemaal zullen ontdekken dat deze enorme verschuiving wellicht niet zo catastrofaal hoeft te zijn als dat jullie misschien gevisualiseerd hebben.  
Want zie, waar wij naar refereren, is jullie energetische aanlegsteiger, de aanlegsteiger die jullie goed op jullie plaats gehouden heeft terwijl jullie zo druk waren om de meer oppervlakkige structuren, zo je wilt, te herschikken. En dus, heeft het jullie niet alleen in staat gesteld om deze diepe en transformatieve structuren van verandering te initiëren, het heeft jullie ook de ondersteuning gegeven die jullie nodig waren om op koers te blijven. Maar nu is de tijd gekomen om van die oude aanlegsteiger losgegooid te worden en uit te varen naar jullie nieuwe ankerplaats, de plaats die aan jullie behoeften tegemoet zal komen en die jullie ook zal helpen om in staat te zijn om dit proces af te ronden van niet slechts jullie individuele transformatie, maar ook de transformatie van jullie volledige planeet. En dus, weet, dat wat het ook is dat er plaatsvindt in de tijd die er in het verschiet ligt, en ongeacht hoeveel onstandvastigheid, ongemak en inderdaad bij tijden zelfs opschudding jullie in jullie omgevingen mogen bespeuren, weet dat het allemaal eenvoudig signalen van jullie zijn van het omhoog trekken van jullie ankers en van de wind die jullie zeilen vult en jullie op een stabiele koers richting morgen zet.

Wij weten dat onze woordkeuze nogal bloemrijk mag schijnen te zijn en misschien voor sommigen zelfs maf, maar wij denken ook dat jullie allemaal de essentie van deze boodschap in zullen nemen ongeacht wat de vorm ook is waarop wij het presenteren. Want jullie zullen allemaal in het ware centrum van jullie wezen weten dat jullie nu uitgevaren zijn op een zeer nieuwe etappe van jullie reis, eentje die jullie allemaal in staat zal stellen om een snelheid in te stellen die tot nu toe onmogelijk was. Want de ankers die jullie ophijsen komen aldus gemakkelijk uit de grond vandaan waar zij gedurende eonen een stevige grip in gehad hebben, want jullie hebben jezelf voorbereid op de allerbeste manier op deze nieuwe fase van deze enorme grote inspanning door jullie ervan te verzekeren dat niets de handelingen vast zal laten lopen en jullie op zal houden terwijl jullie je voorbereiden om jullie voorwaarts gaande reis af te werpen en te beginnen.
En denk eraan, wij spreken niet noodzakelijkerwijs over een translocatie in een geografische betekenis, want dit gaat niet over vertrekken en alles en iedereen die jullie kennen achter je te laten en uit te varen naar andere kusten. Nee, dit is eenvoudig een energetische reis, eentje die jullie in zal stellen om weg te racen van de oude begrenzingen en naar buiten de wijd open zee van potentiëlen op dat op jullie allemaal wacht, en daar voor jullie is om eindelijk vrijelijk rond te dartelen op de verwelkomende wateren. En jullie zullen bij jezelf gewaarworden voort te snellen door de hulp van de vriendelijke en krachtige winden die jullie uitgerolde zeilen opvullen, jullie allemaal immer dichterbij naar die verwelkomende ankerplaats verderop duwend, de ankerplaats die jullie zelf aldus zorgvuldig gekozen hebben voor diens locatie en diens overvloedige hulpmiddelen, gereed om jullie iedere behoefte te vervullen.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten