woensdag, september 03, 2014

Waar is de Nieuwe Jij? - 2 September 2014 / Brenda Hoffman


Waar is de Nieuwe Jij?  
2 September 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Je hebt een uitermate lange reis voltooid om jouw nieuwe wezen te worden - of het nu in dagen of decennia gedaan werd. Deze reis bestond uit - zoals je heel goed weet - het keurend bekijken van de pijn van dit en andere aardse levens.  
Sommigen van jullie manifesteerden die pijn in/naar fysieke ziektes, anderen van jullie behielden deze gevoelens in jullie emotionele of spirituele wezens. Maar je bekeek al het wat en waarom opnieuw totdat je voelde dat je het onmogelijk langer zou kunnen verdragen. En nochtans deed en heb je dat gedaan.
Jouw nieuwe jij herinnert zich deze pijnen maar vaag, maar is niet langer meer zo bezorgd over wat er op de 3D Aarde gebeurde.
Je bent aldus gereed om in/naar jouw nieuwe leven te vliegen. Nochtans geloof je niet dat je dat aldus doet. Je hebt het gevoel alsof je voor altijd in deze stationaire modus geweest bent - ongeveer zoals jij je voelde over jouw pijn herzieningsperiode. Hoewel het niet waar is, verandert iets dergelijks jouw gevoelens van verveling en desinteresse in activiteiten die eens zeer opwindend waren niet.
Je gaat door met snel in/naar jouw volledige nieuwe wezen te verhuizen. Het is slechts dat de maatstaven van gisteren niet langer meer van toepassing zijn. Je kunt deze verschuiving niet fysiek of misschien zelfs emotioneel opmerken - maar je bent net zo zeker aan het groeien als dat je dat in de adolescentie deed. Herinner jij je dat je wenste dat je een bepaalde hoogte of volledige bekwaamheden zou kunnen bereiken in dit of dat gebied als een adolescent - en dat je dat toen deed? Iets dergelijks is nu aan het gebeuren.

Jouw innerlijke wezen - inclusief jouw fysieke wezen - verschuift snel op manieren die jij niet kunt visualiseren of zelfs volledig kunt begrijpen.
De enige indicator die je misschien ervaart in deze tijd is dat je perspectieven aan het verschuiven bent over persoonlijke en wereldse gebeurtenissen.
Misschien was je eens bezorgd dat de wereld gebeurtenissen pijn voor jou of diegenen waar je van houdt zouden herberen. Toen, op een dag, wilde je niet langer meer de wereldwijde angsten ondersteunen. Of jouw fysieke kwesties pushen jou niet langer meer in/naar angst zoals zij dat eens deden. Of dat iemand waarvan je wenste om daar nauwe banden mee te onderhouden niet langer meer dezelfde macht over je bezit. Alle zijn indicatoren dat je vanuit pijn naar vreugde aan het verschuiven bent - veel sneller dan dat jij je realiseert.
Diegenen van jullie die betogen dat er niets binnenin jullie wezen gebeurd is of dat er niets gebeurt, weet alsjeblieft dat jullie niet geïnteresseerd zouden zijn in dit materiaal of wat voor Nieuwe Aarde materialen dan ook als dat waar was.
Of misschien geloof je dat je voorbestemd bent voor pijn - of het nu fysiek of emotioneel is. Hoewel je een vonk van hoop ontvangt vanuit uiteenlopende Nieuwe Aarde lezingen of leringen, schijnen deze materialen jouw leven op geen enkele manier te verschuiven.
Sta jezelf toe om een leven van vreugde te verwachten. Je zou niet geïnteresseerd zijn in wat voor Nieuwe Aarde materialen dan ook als je deel uitmaakte van de 25% die wenst om een leven van pijn voort te zetten. Er is niet langer meer een roep om jouw angst, ego trots of weelde te demonstreren - alle zijn 3D uiterlijke voorkomens. Er is alleen de roep om in jouw vreugdevolle uitstraling te sprankelen om voor allen te voelen en te zien.
Misschien lijkt die laatste gedachte tegengesteld aan wat je geleerd hebt over het ten toon spreiden van jouw vreugde - inclusief de weelde van, op of binnenin de Aarde. Er is een grote hoeveelheid aan verschil tussen het wensen om rijker te zijn dan anderen of jezelf toe te staan om financieel comfortabel te zijn aldus jij je kunt focussen op jouw innerlijke-wezen.
Als je wenst om financiële overvloed te hebben om een ander te overtreffen, is jouw wens van 3D. Als je wenst om financiële overvloed te hebben om meer energie toe te staan voor het ontdekken van jezelf, is jouw droom van de Nieuwe Aarde.
Een deel van de Nieuwe Aarde vreugde is om jezelf de vrijheid toe te staan om te zijn - je geen zorgen te maken over rekeningen of genoeg voedsel om te eten. Deze extern-gerichte angsten reproduceren louter de angst van gisteren.
Jouw volledige vreugde is niet mogelijk totdat jouw basisbehoeften comfortabel beschikbaar zijn. En aldus is het dat dit deel uitmaakt van de Nieuwe Aarde vreugde van het leven.
Velen van jullie blijven bezorgd over honger lijdende of zieke entiteiten over de gehele Aarde heen.
Sta alle Aarde entiteiten toe, inclusief jij, om zich te ontwikkelen zoals jij wenst om je te ontwikkelen. Niet iedereen is geïnteresseerd in het voeden van Aarde entiteiten, net zoals dat niet iedereen droomt van het worden van een diëtist of om computer programma's te creëren. Iets dergelijks zal gebeuren als jij je dromen en alle dromen toestaat zich te ontvouwen - inclusief de vreugde van het weten dat jij noch wie anders dan ook zich zorgen hoeft te maken over onderdak, voedsel of financiën. Dat is de vreugde van de Nieuwe Aarde.
Jullie allemaal van de Nieuwe Aarde hebben de vrijheid om jullie dromen te volgen inclusief de overvloed van het leven dat jullie toestaat om dat aldus te doen.
Zou je in vreugde kunnen leven als je voortdurend opmerkt dat jouw Nieuwe Aarde broeders en zusters stierven vanwege gebrek aan voedsel of onderdak? Dat was misschien mogelijk in jullie 3D wereld, maar zeer zeker niet op de Nieuwe Aarde. Maar dan, voelt de gedachte om te verhuizen naar de één of andere plaats in de wereld om te verzekeren dat iedereen gezond is opwindend voor jouw aan, of voelt het saai en zwaar?
Dat is het verschil tussen 3D en de Nieuwe Aarde. Je verschuift overeenkomstig met je innerlijke wezen-richtlijnen van vreugde.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten