dinsdag, september 30, 2014

Verwacht en Accepteer - Het te Leven is Gemakkelijk - 29 September 2014 / Brenda Hoffman


Verwacht en Accepteer - Het te Leven is Gemakkelijk  
29 September 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien schijnt de Nieuwe Aarde een magisch verhaal te zijn met weinig of geen werkelijkheid. Iets dergelijks zou logisch zijn gegeven de eonen aan Aarde vrees waar jullie doorheen geleefd hebben. Jullie werden getraind om het ergste te denken - zelfs in de beste tijden.
Velen van jullie lezen jullie zelf de les voor het niet sneller creëren of andere negatieve zelfspraak - alsof jullie in de angst wensen te blijven. Pieker niet zo. Maak jezelf niet zo gespannen. Sta jezelf toe om te zijn.
Als jij jezelf de les leest voor het minder te zijn, dan be/veroordeel jij jezelf op de 3D manier. Hoe stop je de zinsneden binnenin jouw wezen dat je niet goed genoeg, wijs genoeg of sterk genoeg bent om in/naar de Nieuwe Aarde te verhuizen?
Je bent van de Nieuwe Aarde. Jouw dilemma, jouw angsten zijn een beetje zoals Dorothy in The Wizard of Oz- zoekend naar de tovenaar om haar te helpen naar huis terug te keren, om slechts te ontdekken dat zij die bekwaamheid de gehele tijd al had.
Misschien maakt die gedachte jou kwaad. Heb je niet tevergeefs gechanneld, gemediteerd, verzocht, gesmeekt voor wat jouw droom ook maar mag zijn? Alle 3D technieken.
Je hebt alles gedaan dat je moest doen om jouw droom te creëren. Je dacht eraan - in feite, denk je er bijna dagelijks aan - verwacht het nu precies wanneer het voor jou juist is.
Wanneer jij jouw cocon eenmaal verlaat, druk je op de "gemaks" knop. Je hoeft niet wat dan ook maar te doen dan wat je al gedaan hebt. Leef jouw leven wetende dat alles goed en jouw droom onderweg is.

Begrijp echter alsjeblieft, dat deze eerste fysieke droom de meest uitdagende voor jou zal zijn om te creëren. Niet omdat het moeilijk is, maar omdat je nochtans het geloofspatroon binnenin jouw wezen in moet stellen dat alles in jouw leven goed is en dat het zelf beter aan het worden is.
De meesten van jullie die hun cocon verlieten geloven dat creatie mogelijk is - echter nu nog niet voor jou. Het is een enorme grote hindernis voor jou om overheen te springen voordat je volledig accepteert dat creatie bijna een elementair onderdeel van jouw nieuwe vaardigheidsset is. "Bewijs het aan me en voor mij," gaat ermee door jouw mantra te zijn hoewel je met jouw gehele hart wenst te creëren. Dus laat het los. Laat het zijn. Push het niet. Lees jezelf niet de les. Ben gewoon.
Iets dergelijks is voor de meesten van jullie bijna onmogelijk. Niet omdat jullie niet wensen om het te laten zijn, maar dat jullie je niet voor kunnen stellen dat het leven gemakkelijk is - en ja, vreugdevol.
Is jouw eerste instinct niet wanneer je aan jouw fysieke droom denkt, om je voor te stellen dat op de één of andere manier je niet gekwalificeerd, competent of capabel bent om te creëren? Alle persoonlijke oordelen zijn gebaseerd op jouw eonen aan 3D levens, in plaats van jouw huidige werkelijkheid.
Je gelooft dat je jouw creatie er op de één of andere manier doorheen kunt "duwen". En als iets dergelijks zich niet voordoet, dan doe je iets verkeerd. Je bent in de verkeerde plaats, met de verkeerde persoon, en gebruikt de verkeerde technieken. Allen gedachten die jou vertellen dat je een slecht persoon bent. En alle gedachten worden door angst gedirigeerd.
Jouw enige gedeelte nu is om te verwachten en te accepteren - hetgeen voor de meesten extreem moeilijk is. Niet omdat je iets dergelijks eerder geprobeerd hebt, maar omdat je nooit iets dergelijks eerder op Aarde in dit leven of ieder ander leven geprobeerd hebt.
Dit is een nieuwe les met een nieuwe leercurve. In plaats van te blokken uit angst om te falen voor een examen, is het tijd om los te laten en in de zonneschijn te gaan spelen heel goed wetend dat jouw fysieke werkelijkheid op diens weg is in de tijd welke voor jou juist is. Je hebt het gedroomd - en het daarom gecreëerd. Geen enkel werk of geen enkele vrees is vereist - of productief.
Angst om te mislukken is contraproductief.
Want dit is de Nieuwe Aarde, met nieuwe richtlijnen. Vooraan van wat gemakkelijk en plezierig is. Precies in tegenstelling van jullie 3D wereld.  
Ontspan in vreugde en creatie en alles zal gebeuren zoals je wenst - wanneer je het wenst. Push jezelf om dat te creëren waar je over gedroomd hebt op wat voor manier dan ook en je zult jouw droom vertragen.
Precies zoals je eens leerde dat je voorbereid moet zijn voor de tests in jullie 3D scholen, moet je nu leren dat voorbereiding en de resulterende angst contraproductief zijn.
Laat het zijn, en het zal gebeuren. Push het en creëer angst rondom dat element van jezelf de les te lezen tot aan het beschuldigen van de Universums - en je zult een zeer lange tijd wachten op jouw creatie, want je hebt het teruggekeerd naar de langzame, ouderwetse 3D creatie.
Nu denk je dat je louter het onvermijdelijke aan het vertragen bent - dat je zult dromen en niets creëert. Een volgend angststukje dat weinig van doen heeft met jouw nieuwe wereld en leven. Je hebt jouw cocon verlaten. Je bent niet langer meer omringd door 3D beperkingen. Maar eerst, moet je dat voor jezelf erkennen - en als zodanig leven.
Je verbergt niet langer jouw vaardigheden of vreugde. Een groot gedeelte voor de meesten van jullie. Niet omdat je in jouw vaardigheden beperkt bent, maar in je zelf-visie.
Kom onder jouw 3D angststeen vandaan en geniet van de luiheid van een prachtige zonnige middag. Je bent volledig capabel om dat aldus te doen. Je moet jezelf er slechts van overtuigen dat er geen "boeman"van angst bestaat. Geniet van de zonneschijn met jouw Nieuwe Aarde familie. Het te leven is gemakkelijk.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten