woensdag, september 24, 2014

Vanuit de Boodschappen van God - 22 September 2014


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
22 September 2014 / Yael en Doug Powell
De natuurlijke wereld is altijd deze uitdrukking van het kunstenaarschap van de dans van de eindeloze vreugde geweest en is voor jullie gemaakt om deel uit te maken van jullie dagelijkse voeding. Het is het symbool geworden van het plaatsen van voedsel in je lichaam, maar oh, geliefden, het is zoveel meer. Het eet het Universum en drinkt de Liefde in de vorm dat zegt dat deze vreugde natuurlijk is en dat is waar jullie van gemaakt zijn.
Neem Mij in. Kunnen jullie zien hoe dit het symbool van de Aarde en planten en groeiende dingen geworden is dat jullie dan maken en in jullie lichaam plaatsen om het voeding te geven. In waarheid zijn het de energieën die jullie hart en het bewustzijn in al diens expressies van het leven voeden, van natuurlijk gevoed te worden en rechtstreeks door God. Dit is hoe deze zuivere expressie van levend Licht door de geest gemaakt wordt in/naar iets solide.
Ah, maar nu, via het hart wordt het weer losgelaten om dit feestmaal van de energieën van het leven te worden. Kom! Sluit je bij elkaar aan, jullie allemaal, aan de Tafel van het leven en neem Mij in, in dankbaarheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2013-09-22 | Circle of Light www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten