zaterdag, september 20, 2014

Pijn Toestaan te Genezen - 20 September 2014 / Jamye PriceDe Wekelijkse Licht Explosie
"Pijn Toestaan te Genezen"
20 September 2014 / Jamye Price

De voortgang van het leven is zodanig dat je onophoudelijk evolueert, want je bent niet slechts een mens die keuzes maakt, maar Spirit in de menselijke gestalte die het Leven creëert. Het kan gemakkelijk zijn om de communicatie van jouw Spirit Zelf te missen als de luide data van het leven de fluisteringen van jouw Spirit en het ongeziene potentieel binnenin alle ervaringen overheerst. Pijn, bijvoorbeeld, is een indicator van mogelijkheid, want het is een hoogtepunt van grote tijd en informatie. Zeker niet alle vooruitgang is pijn nodig, maar als pijn aanwezig is, is vooruitgang ook mogelijk.  
Fysieke pijn is een indicator van verschillende beschikbare keuzes dan datgene dat iets dergelijks veroorzaakt heeft. Het is een indicator van focus, want het geeft een kwetsbaarheid aan en roept jouw kracht naar voren. Emotionele pijn is hetzelfde. Het is niets anders dan een oproep van de Ziel om jouw focus naar dat te brengen waar je overheen gekeken hebt, in/naar een prachtige kwetsbaarheid dat jouw kracht in/naar de vorm roept. Maak je geen zorgen dat je eraan voorbij gekeken hebt, de timing is precies wat je nodig hebt om jouw kracht op te bouwen. Dit is de schoonheid in de biologie, laat de vermijding een dans van timing worden en jij Staat jouw Pijn toe om te Genezen. Toestaan is een belangrijke les van groeiende wijsheid, want je balanceert het met het dirigeren van jouw focus, dan stel jij je open voor een uitgebreidheid van het toestaan van nieuwe informatie. De cyclus herhaalt zich.

Pijn kan net zo overduidelijk zijn als een fysieke uitdaging, zo beknottend als depressie, of zo ontbrandend als een onvervuld verlangen. Doch alles ervan is Spirit die jou oproept voor een nieuwe focus, nieuwe keuze, nieuwe groei, nieuwe kracht, nieuwe informatie. Terwijl je Toestaat, open jij het Zelf voor de wijsheid welke binnenin jou in de Zielvorm, Spiritvorm en subtiele vorm verblijft - in afwachting van jouw open, ontspannen focus (de paradox van tegengestelden die vermengen) om de pijn in/naar gemanifesteerde wijsheid te transformeren.
Jij bent je bewust dat je een holistische levensvorm bent, die een evenwichtige wisselwerking nodig heeft tussen alle aspecten van zelf voor de grootste stroom. Als jij je te star op een gebied focust, star grenzen vasthoudt van goed en fout, creëer je een onzichtbare barrière die jouw stroom blokkeert. Als je Grenzen van focus Instelt, jouw stroom nochtans gefocust houdt op jouw voordeel, Sta je jouw Pijn Toe om te Genezing in/naar een nieuwe vorm, nieuwe ervaring, nieuwe focus van vooruitgang. De pijn van de geboorte of de pijn van het sterven zijn waarlijk deuropeningen in/naar transformatie.
Ontspan je meer in het Leven, want het ondersteunt jou te allen tijde, op alle manieren. Zelfs uitdagingen.
Focus je meer op het Leven, want het roept jou in/naar een bekrachtiging die jou dient, anderen dient en het Leven zelf dient. De cyclus gaat verder.
Terwijl wij zitten om Pijn toestaan om te Genezen voort te branden, ademen wij meer in/naar het leven en observeren de prachtige synchroniciteiten die zich voor ons ontvouwen. Wij hebben toegang tot de wijsheid binnenin en brengen het in/naar de vorm terwijl wij het leven toestaan om ons in/naar een creatieve groei te ondersteunen. Wij focussen ons via pijn om een oplossing toe te staan. Wij lezen de aanwijzingen van het leven, zelfs de pijnlijke aanwijzingen, terwijl wij ons soevereine geboorterecht van keuze versterken. We stellen grenzen van zelfzorg in, zodat wij ondersteund zijn door dit pad van soevereine evolutie en eenheid. Wij zijn het sterke, stralende Licht in pijnlijke plaatsen en verlichten de wijsheid binnenin nieuwe keuze.
Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten