dinsdag, september 30, 2014

Lemuria en Atlantis – De Vervormde Contracten komen naar Boven voor Loslating


Karen Dover
Lemuria en Atlantis – De Vervormde Contracten komen naar Boven voor Loslating
29 September 2014
Voor velen van jullie mogen de laatste paar lineaire dagen geweest zijn zoals het lopen door stroop of mag erop toegezien hebben dat jullie getriggerd werden door het geringste kleine ding. Je mag intense kwaadheid gevoeld hebben, intens verdriet of een mix van alle andere emoties. Er wordt veel gesproken over de oude beschavingen van zowel Lemuria als Atlantis en het moet erkend worden dat, aangezien alles in het NU moment is, deze 'oude' beschavingen nog steeds actief zijn totdat zij volledig uit jullie cellulaire structuur losgelaten worden.
Zoals ik in de "About Oneness" (gehost door Karen Neumann) radioshow eerder vandaag verklaarde, de Nieuwe Aarde gaat NIET over het hercreëren van deze beide beschavingen. Beide eindigden in ravage en vernieling van de Planeet Aarde en aangezien dit geen WAARHEID is wordt het niet ondersteund. Het is relatief gemakkelijk om in vervoering gebracht te worden door de "magie" welke binnenin deze dimensionale werkelijkheden gecreëerd werd, aangezien zij een spel met het EGO spelen welke de leringen triggert die aan het menselijke ras geleerd werden binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie.
Als je in deze tijd in WAARHEID uiteenlopende vervormingen ervaart bij de creatie van jouw DROOM, mag het de doorbloeding zijn van één of van beide van deze oude beschavingen hetgeen altijd teruggespoord kan worden naar incarnaties van de planeet af. De verantwoordelijkheid voor jouw levenservaring hier op de Aarde rust bij jou en bij jou alleen, maar velen van jullie mogen overgehaald worden om jullie macht te overhandigen aan diegenen waarmee jullie deze menselijke levenservaring delen, aangezien jullie samen met hen incarneerden in deze oude beschavingen en de machtspelletjes eruit vandaan mogen filteren die in deze tijd uitgespeeld worden.

Het is geen WAARHEID om te verklaren dat de Planeet Aarde één van de meest ondoordringbare scholen in het Universum is, dit filtert de vervormingen eruit, het leven werd aan jullie ONDERWEZEN als dat het zwaar en stressvol moet zijn wat aan de machtsworstelingen verschuldigd is die nog steeds energetisch door ALLE dimensionale tijdlijnen heen gaande zijn, totdat je ervoor kiest om de contracten die gemaakt werden los te laten. Veel van wat er op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau uitgespeeld wordt in jullie onmiddellijke vrienden- en familiekring kan naar Atlantis, Lemuria en dan van de planeet af teruggespoord worden. Het is geen WAARHEID om aan te nemen dat niets anders deze levenservaring beïnvloedt totdat je ALLES losgelaten hebt dat energetisch met jou verbonden is via de dimensionale tijdlijnen.
Aangezien WAARHEID GEWOON IS dan zal WAARHEID duidelijk op alle momenten van alle momenten voor jullie verlicht worden, het zijn de filters welke jullie geleerd werden om toe te passen die dit voor jullie verbergen. Op een wereldniveau zal dit als de leugens en het bedrog die in werking geweest zijn om de dingen in het open zicht van het menselijke ras te verbergen getoond worden. Terwijl dit verlicht wordt zou ik jullie willen begeleiden om je van de onmiddellijke reactie te onthechten dat dit binnenin jullie mag produceren, de loslating van lagere dimensionale frequenties is slechts dat, een loslating, pogingen om te wisselwerken met het drama dat vaak gecreëerd wordt bij een loslating zal erop toezien dat de verbindingen duidelijk verlichten maar voor jou verborgen zijn.
Laat mij een voorbeeld gebruiken om jullie te helpen dit te verlichten, je mag zeer getriggerd zijn door de acties van iemand die jou na staat, de intensiteit van het triggeren mag op gespannen voet zijn met wat zij gedaan hebben en dit mag jou op een menselijk bewust wakend geestesniveau verwarren, en als jij het bent die het getriggerd heeft dan mag het zeer pijnlijk zijn voor de persoon waar jij jouw kwaadheid op richt. Door niet achter het ogenschijnlijke scenario te kijken is de kans te missen om echt dat te verlichten wat er uitgespeeld wordt. Velen van jullie mogen zich zeer verbonden met mensen voelen die jullie classificeren als "ZIEL" familie of "ZIEL" groepen, sta deze verbinding niet toe om jouw visie te verduisteren aangezien velen van jullie opzettelijk incarneerden in deze tijdlijn om de vervormingen van andere tijdlijnen op te ruimen, het triggeren van jouw sleutels voor de loslating.
Alles zal nu beginnen op te bouwen, WAARHEID IS GEWOON en de Nieuwe Aarde energieën ondersteunen ALLEEN WAARHEID, waar jij wachtpatronen gewaarwordt kijk erachter en zoek niet op de planeet want dat is waar de bron van de frequentie vandaan komt. Je incarneerde niet op deze planeet om onder controle gehouden te worden, dit is de ENIGE tijdlijn waarin een Nieuwe Aarde in WAARHEID geboren en fysiek gecreëerd wordt, dit triggert deze energieën welke niet in andere dimensionale tijdlijnen slaagden en hun zicht van iets dat GEWOON IS vervormden. Machtsworstelingen zijn geen WAARHEID, zij werden aan het menselijke ras ONDERWEZEN met het oog op het feit dat zij geaccepteerd en daarom in deze tijd er uit vandaan gefilterd zouden worden.
ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen