zondag, september 07, 2014

Karen Dover - Verhuizen in/naar Volledige Vloeibaarheid op een Menselijk Bewust Wakend Geestesniveau - 6 September 2014


Karen Dover
Verhuizen in/naar Volledige Vloeibaarheid op een Menselijk Bewust Wakend Geestesniveau
6 September 2014
Voor velen van jullie mogen de afgelopen paar dagen intens hebben geleken op manieren dat jullie menselijke logische verstand niet kon bevatten. Je mag krachtige energetische downloads en rimpelingen van energie gevoeld hebben, maar het waarom of hun doel niet begrijpen. Er is zoveel aan het veranderen en verschuiven voor het menselijke ras, maar het verwarrende voor het menselijke logische verstand is dat de bomen er nog steeds UITZIEN als bomen en auto's er nog steeds als auto's UITZIEN. Wat er uiteraard aan het veranderen is, is de frequentie van de energetische structuur van alles dat in de externe wakende werkelijkheid verschijnt, hetgeen jullie onderwezen werd om naar te verwijzen als jullie "menselijke levenservaring". Het moet opgemerkt worden dat in deze tijd de energieën aan het opbouwen zijn om ZOWEL het menselijke ras als de Planeet Aarde in/naar volledige VLOEIBAARHEID te verhuizen. Wederom is dit concept er één welke het menselijke logische verstand zal proberen eruit vandaan te filteren, want welbeschouwd, hoe kan iets dat solide LIJKT te zijn in WAARHEID vloeibaar zijn?
Ik heb herhaaldelijk gesproken over de externe wakende levenservaring als zijnde PERSOONLIJK en UNIEK en sprak over het binnengaan in/naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden waar dit terug gereflecteerd wordt naar de persoon die volledig diens menselijke levenservaring creëert. Eén van de voornaamste componenten van deze manier van creëren en manifesteren is VLOEIBAARHEID. De oude 3D Aarde gecreëerde constructie was een dichte energetische creatie welke de externe wakende werkelijkheid BEVROOR in/naar een vorm die solide scheen te zijn. Dit is waarom jullie binnenin de oude 3D Aarde constructie geleerd wordt dat dingen "hetzelfde" kunnen zijn en waarom jullie zullen proberen om de "status-quo" te allen tijde te behouden. Het is ook het waarom diegenen rondom jullie heen, die niet in de frequentie zijn welke dit toestaat verankerd te worden, herhaaldelijk proberen om de dingen op hun plaats te houden als een manier om zich "veilig" te voelen. Deze veiligheid is natuurlijk een kunstmatige constructie, een manipulatie van de natuurlijke STROOM van het Universum. Energie kan niet stoppen met bewegen, het beweegt en stroomt op alle momenten van alle momenten. Het menselijke logische verstand werd ONDERWEZEN om de gebeurtenissen en ervaringen in een lineaire constructie te plaatsen, aldus de gebeurtenissen, plaatsen en mensen BEVRIEZEND in een bepaalde energetische ruimte. Dit is GEEN WAARHEID en wordt niet ondersteund door de Nieuwe Aarde werkelijkheden vandaar dat dit losgelaten wordt.

Het resultaat is intensieve beweging, hetgeen op een menselijk bewust wakend geestesniveau ervaren mag worden als intense angst, je mag het gevoel hebben dat de dingen in beweging zijn maar aangezien er geen duidelijke reden is voor het gevoel, roept dan het menselijke verstand de "vlucht of vecht" reactie op. Dit is niet behulpzaam en werkt tegen de natuurlijke stroom van de Universele energieën, en eraan werken om adem te halen en met jouw menselijke voertuig te werken helpt jou om deze frequentie los te laten. Slechts omdat je de volgende fysieke stap niet kunt zien, betekent niet dat je in de steek gelaten werd of dat je aan jezelf overgelaten werd, het betekent eenvoudig dat je fysiek iets niet kunt zien dat energetisch is. Dit is waarom jullie er vriendelijk aan herinnerd worden om in/naar de HARTRUIMTE te verhuizen om WAARHEID te VOELEN, de menselijke fysieke ogen zitten niet op de bestuurdersstoel voor dit volgende stadium van de menselijke evolutie.
De planeet zelf verhuist en verschuift ook in trilling om de NATUURLIJKE VLOEIBAARHEID toe te staan, hetgeen het ontzegd werd voorafgaand aan het verhuizen in/naar de energetische ruimte van het UNIVERSUM van 3. Het menselijke ras is volledige uitgelijnd met de planeet dus beide zijn als het ware "online" aan het komen, en beide lijnen zich uit met, door en rondom elkaar. Dit zal toestaan voor de volledige GEBOORTE van de PERSOONLIJKE en UNIEKE werkelijkheid die jullie momenteel in/naar de volledige manifestatie dromen. Het staat voor IEDEREEN toe om te ervaren op de niveaus die de ZIEL nodig heeft en de bevroren werkelijkheid en de bevroren constructie van het ware weefsel van het UNIVERSUM losmaakt.
Gedurende de komende lineaire dagen en de aanloop naar de Super Maan (= op 9 september 03:38:55 uur), zal deze vloeibaarheid ermee beginnen zichzelf te vestigen. Op een menselijk bewust wakend geestesniveau mag dit als een intensieve chaos toeschijnen en ik zou jullie er vriendelijk aan willen herinneren dat velen binnenin het menselijke ras het proces niet begrijpen dat nu onderweg is. Verschuivingen in concepten, werkelijkheden en ervaringen zullen zodanig zijn dat het proberen of de inspanning om JE PERSOONLIJKE LEVENSERVARING via anderen te refereren niet mogelijk zal zijn. Dit moet verankerd worden of je zult in een frequentie van intense frustratie vastgehouden worden, het moet op ALLE niveaus van jouw wezen begrepen worden dat jouw leven JOUW MANIFESTATIE en jouw CREATIE is, het is UNIEK en PERSOONLIJK voor jou, voor niemand anders, ongeacht hoe innig zij tot jou zijn en relatiewijze jouw leven kunnen ervaren aangezien zij jou niet zijn.
De uitdaging in deze tijd is om in balans te blijven en om in/naar het volledige VERTROUWEN en GELOOF van je ZIEL te verhuizen aangezien het jou in alle momenten van alle momenten begeleidt. Chaos is de herstructurering van jouw (jullie) externe wakende werkelijkheid, het volledige plaatje is op vele momenten niet beschikbaar voor jou maar IS ALTIJD voor jou beschikbaar op een ZIEL niveau. Net zoals je niet volledig zou vertrouwen op je menselijke ogen wanneer je een gids hebt die net boven het niveau van de bomen zit wanneer je in het donker door een bos navigeert, wordt aan jou gevraagd om te allen tijde met jouw ZIEL in contact te blijven.
ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen