donderdag, september 18, 2014

Karen Dover - Verhuizen in/naar het Balanceren van het Mannelijke/Vrouwelijke Binnenin - 17 September 2014


Karen Dover
Verhuizen in/naar het Balanceren van het Mannelijke/Vrouwelijke Binnenin
17 September 2014
Voor velen van jullie mogen de laatste paar lineaire dagen toegeschenen hebben als een roller coaster, met jullie emoties zoveel in beweging en verschuivend dat jullie je af mogen vragen wat op Aarde er gaande is. Voeg hieraan toe het verhuizen en verschuiven in diegenen rondom jullie heen en je mag de laatste paar lineaire dagen in veel chaos en verwarring doorgebracht hebben. Het balanceren van de mannelijke/vrouwelijke energieën zijn in WAARHEID in alle ernst begonnen en zij verhuizen en verschuiven alles dat geen WAARHEID is naar het werkelijke oppervlak van jullie wezen.
Het moet opgemerkt worden dat om in/naar een Nieuwe Aarde te verhuizen het vereiste is om te laten gaan en daarom ALLE paradigma's los te laten die het balanceren van het mannelijke/vrouwelijke in WAARHEID verhinderd hebben. Voor diegenen van jullie die het klaarspeelden om toegang te krijgen tot de "Beyond the Looking Glass" radioshow, jullie zullen gehoord hebben dat ik de loslating uitlegde welke zich aan het voordoen is binnenin het menselijke voertuig, zijnde de leringen die op een onbewust geestesniveau zaten en zich uitspeelden door jullie menselijke levenservaring heen. Het moet herinnerd worden dat ALLES dat zich voordoet binnenin de menselijke levenservaring binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid een SPIEGELbeeld is van dat wat van de PLANEET AF gecreëerd was.
Velen van jullie mogen voortdurend residu loslaten en dat het zich slechts opnieuw weer voordoet in jullie wakende levenservaring, dit is verschuldigd aan het punt van oorsprong, zijnde NIET OP DE PLANEET. Bekijk het zoals het kammen van je haar in de spiegel; om de frequentie alleen op de planeet Aarde los te laten is verwant aan het proberen om je haar van alleen maar jouw reflectie te kammen. Het is niet mogelijk, je moet de frequentie op diens PUNT VAN OORSPRONG loslaten. Het is inderdaad zeer gemakkelijk om alleen naar deze menselijke levenservaring te verwijzen, want welbeschouwd heeft jouw menselijke logische verstand alleen dit leven om naar te verwijzen, het gelooft alleen wat het ziet door de ogen van jouw menselijke voertuig en heeft GEEN referentiepunten voor dat wat zich uitspeelt OP HET PUNT VAN OORSPRONG. Daarom door alleen in/naar jouw hartruimte te verhuizen kan je dat verlichten wat er zich aan het uitspelen is, want jouw ZIEL kan refereren naar ALLE levensspannen ongeacht hun oorsprong.

De verhuizing in/naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid van jouw keuze (de keuze wordt op ZIEL niveau gemaakt) wordt door jouw frequentie vastgesteld. Als je de frequentie nadert welke vereist is om naar het portaal te verhuizen, zal jouw ZIEL beginnen dat te verlichten wat de manifestatie van jouw DROOM in WAARHEID belemmerd, het is NIET MOGELIJK om door het portaal naar de Nieuwe Aarde frequenties te gaan terwijl je ook nog maar iets van de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid bij je draagt. Je zult jezelf gewaarworden klem te zitten in lussen van gedrag/patronen van creatie welke veel frustratie ontsteken en mogelijk gevoelens van verdriet, verlating en verraad binnenin jou. Velen van jullie mogen deze inderdaad uitspelen in jullie menselijke leven via de acties van diegenen rondom jullie heen. Deze verlichten met het oog op het feit dat je de patronen duidelijk ZIET en actie onderneemt om de patronen te ontkoppelen en los te laten, dit moet gedaan worden door los te laten vanuit het PUNT VAN OORSPRONG van deze patronen.
Het moet ook opgemerkt worden dat slechts omdat je een frequentie niet kunt zien de genoemde frequentie niet teniet doet, de patronen zijn daar om JOU TE HELPEN, je kunt alleen dat loslaten wat JIJ kunt ZIEN, tot aan dat moment blijft het binnenin jou verborgen. De voorbereiding van de weg naar de EQUINOX zal nu gaan intensiveren, om jullie in/naar jullie plaats te verhuizen op een zeer fysiek menselijk niveau. Voor velen van jullie mag dit jullie brengen naar wat jullie interpreteren als het breekpunt, alleen met het breken van de harde schelp welke jullie geleerd werd om rondom jullie hartruimte te plaatsen kunnen jullie de uitbreiding en evolutie toestaan waar jullie ZIEL het nu voor uitschreeuwt. Jullie kwamen hier niet om ingedamd en onderdrukt te blijven, jullie kwamen hier om de uitbreiding te ervaren en deel te nemen aan de evolutie van het menselijke ras in WAARHEID.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen