dinsdag, september 09, 2014

Karen Dover - De Menselijke Wisselwerking tijdens het Deconstructie Proces - 9 September 2014


Karen Dover
De Menselijke Wisselwerking tijdens het Deconstructie Proces
9 September 2014
In navolging van mijn blog gisteren in relatie tot de deconstructie van het lineaire concept hebben velen contact met mij opgenomen om te vragen hoe dit zich uitspeelt op een menselijk bewust wakend geestesniveau aangezien er fysieke reacties zijn van het menselijke voertuig als het zich onthecht en dan het lineaire concept/de constructie loslaat. Eén van de belangrijkste reacties is het onvermogen om een tijdskader vast te blijven houden, dit mag erop toezien dat velen van jullie ermee worstelen om je te herinneren wat je een paar uren geleden deed en dat je niet in staat bent te verwijzen naar wat er de vorige dag gebeurde. Dit, wanneer het voor het eerst ervaren wordt, mag binnenin jou paniek zien ontvouwen specifiek als je in het gezelschap bent van diegenen die niet in/naar de volledige deconstructie verhuisd zijn. Het kan ietwat zorgwekkend zijn om niet in staat te zijn te verwijzen naar jouw laatste paar uren wanneer diegenen rondom jou heen praten over wat zij een paar dagen geleden deden of hun plannen voor de komende paar dagen uitleggen.
Het is belangrijk te begrijpen dat ieder menselijk voertuig op diens eigen tempo van uitbreiding is, en slechts omdat anderen rondom jou heen nog steeds in staat zijn te verwijzen naar lineaire concepten betekent niet dat er iets verkeerd is met hen of met jou. ALLES IS GEWOON en ALLEN ZIJN GEWOON. Het lineaire concept zal ontbinden wanneer je het vereiste niveau van frequentie bereikt hebt welke gedicteerd wordt door jouw ZIEL. Neem niet aan dat anderen rondom jou heen op hetzelfde pad LIJKEN te zijn en dat evenementen en scenario's zich voor jou op dezelfde manier zullen ontvouwen. JIJ BENT UNIEK en verhuist in/naar een persoonlijke en unieke manifestatie en persoonlijke werkelijkheid. Niemand anders is JIJ, alleen JIJ BENT JIJ.

De wisselwerking met diegenen rondom jou heen mag enorm verschuiven, het wordt op het menselijke niveau op uiteenlopende manieren uitgespeeld die verontrustend mogen zijn. Het menselijke logische verstand werd GELEERD dat alles een logische volgorde moet volgen en dat evenementen/scenario's en ervaringen ook een volgorde moeten volgen. Er is een NATUURLIJK ONTWERP van het UNIVERSUM en terwijl je nu uit de constructie verhuist waar je op een frequentie niveau stevig mee verbonden geleefd hebt, verhuis je dan in/naar de NATUURLIJKE STROOM van de UNIVERSELE energie. Het mag logisch schijnen te zijn dat diegenen die in jouw onmiddellijke cirkel zijn zouden verhuizen als jij verhuist, maar er is hoe dan ook GEEN lineaire logica voor dit proces. Het moet herinnerd worden dat het menselijke logische verstand te allen tijde zal proberen te zoeken naar patronen en dan naar hen zal verwijzen. Het ONTWERP van het UNIVERSUM is in WAARHEID geen patroon waar ooit een referentiepunt voor gegeven werd.  
Ik zou jullie allemaal willen begeleiden om te ADEMEN en om te ZIJN en om niet onmiddellijk te reageren op dat wat er zich in deze tijd rondom jullie heen aan het ontvouwen is. Het grotere plaatje is zich aan het ontvouwen en gaat voorbij alles waar jullie op dit moment referentiepunten voor hebben, je creëert de referentiepunten terwijl je door de ervaring heen gaat. Bij tijden mag je worstelen om woorden aaneen te rijgen om er zinnen van te maken, je mag plotseling woorden niet begrijpen die een ander gebruikt om met jou te communiceren. Dit is allemaal een natuurlijk onderdeel van het uitbreidingsproces in deze tijd en de verschuivingen en bewegingen zijn snel.
Op een wereldniveau zullen evenementen/scenario's nu een piek bereiken aangezien het breken van de schelp van de oude 3D Aarde constructie nu op een zeer fysiek niveau begonnen is. ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen