dinsdag, september 02, 2014

Karen Dover - Creatie in WAARHEID - 1 September 2014


Karen Dover
Creatie in WAARHEID
1 September 2014
 
Zoals velen van jullie al kunnen VOELEN verhogen de energieën nu dramatisch om te helpen de dromen GEBOREN te laten worden van diegenen die nu op de vereiste frequentie zijn (ingesteld door de ZIEL) om door het hoofdportaal en in/naar de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid van hun keuze te gaan. De portalen zijn nu volledig uitgelijnd en zijn zich nu als het ware aan het "opladen". Hoe weet je of je gereed bent om door het hoofdportaal heen te gaan? Je zult een duidelijke verschuiving VOELEN, een GEVOEL dat iets "enorm groots" op het punt staat om te manifesteren. Dit mag jouw menselijke bewuste wakende geest verwarren welke geen "verandering" mag zien voor jouw externe wakende werkelijkheid en zal proberen om jou te leren om het GEVOEL af te wijzen.
Velen van jullie mogen zich in deze tijd zeer verontrust VOELEN en geen manier hebben om "uit te werken" waar deze verontrusting vandaan komt, wederom zou ik jullie willen vragen om in balans te blijven en om te VERTROUWEN en GELOOF te hebben in het proces waar jullie doorheen gaan, want op alle momenten worden jullie begeleid door jullie ZIEL. Het menselijke ras verhuist nu in/naar de energetische ruimtes welke zij nog nooit eerder op een menselijk bewust wakend geestesniveau betreden hebben. Dit mag sommigen van jullie achterlaten met het in vraag stellen van jullie geestelijke gezondheid aangezien de verschuiving van moment naar moment kan gebeuren, je mag de indruk hebben dat een lineaire "dag" op de één of andere manier een week geduurd heeft of dat jij je compleet anders voelt met betrekking tot toen je eerder op die lineaire dag wakker werd. Dit streeft er allemaal naar om aan jou te bevestigen dat je aan het verhuizen bent in/naar de multidimensionaliteit wat jou VANZELFSPREKEND zal verhuizen in/naar INTERdimensionaliteit. Op een wakend bewust menselijk geestesniveau mag het uitdagend zijn en ik zou jullie er vriendelijk aan willen herinneren dat jullie geen behoefte hebben om aan diegenen rondom jullie heen uit te leggen wat er in jullie leven gaande is.

Inderdaad is dit voor velen van jullie de belangrijkste uitdaging terwijl jullie op een manier worstelen om te verklaren wat er gaande is dat er voor zorgt dat jullie bijna waanzinnig klinken. Diegenen die in deze tijd niet door de belangrijke/grote verschuivingen heengaan, die leiden naar volledige INTERdimensionaliteit, hebben GEEN referentiepunten voor wat er zich rondom jullie heen aan het ontvouwen is, en zoals ik verklaarde in de Karen Neumann's radioshow gisteren is dit een overblijfsel van een lering van de oude 3d Aarde constructie waar anderen het gevoel hebben dat zij een recht hebben om jullie levenservaring in vraag te stellen. Aangezien zij niet jullie leven creëren (ALLEEN JULLIE kunnen dit doen) kunnen zij hun "meningen" hebben maar dat is alles dat zij kunnen hebben, aangezien zij niet jullie zijn kunnen zij niet de creatie veranderen noch het begrijpen aangezien zij het niet ERVAREN. Daarom is er weinig dienstbaarheid in het jezelf in knopen te leggen om te proberen jouw leven te verklaren, aangezien de frustratie dat dit teweegbrengt jouw energie handtekening beïnvloedt en jou in een wachtpatroon mag plaatsen.
Terwijl het proces zich ontvouwt en uitstraalt door het gehele menselijke ras heen, zal dit moeten weten waarom anderen doen wat zij doen beginnen te ontbinden aangezien de lering op natuurlijke wijze zal ontbinden terwijl de frequenties verhogen en uitbreiden. Dit werkt natuurlijk beide kanten op, ben bedachtzaam om ook maar iets aan te nemen over de mensen waar je mee wisselwerkt. Hun acties, hun gevoelens enzovoorts zijn die van HEN, zij worden aangestuurd door de GEVOELENS en de ervaring die zij mogen loslaten of omhelzen. Er is GEEN dienstbaarheid in oordeel, inderdaad, velen vervallen in/naar oordeel zonder zelfs maar te her/erkennen dat zij in oordeel zijn. IEDEREEN heeft een rol te spelen in de ontvouwing en het EVOLUTIE proces van het menselijke ras, maar deze rollen zijn uniek en persoonlijk en zijn ZIEL keuzes. Vaak zal het individu weinig verstandelijk idee hebben van diens volledige rol op ieder enkel moment, het zal beginnen te verlichten als zij uitlijnen en volledig wisselwerken met hun ZIEL.
Velen van jullie hebben mij om verdere informatie gevraagd rondom de DERTIEN KRISTAL BEWAKERS van de 528mhz Nieuwe Aarde Portaal en ik ben op het moment een boek over hen aan het schrijven. Te zijner tijd zal dit boek beschikbaar zijn. Merk alsjeblieft op dat de DERTIEN KRISTAL BEWAKERS geen KRISTALLEN SCHEDELS zijn en ook GEEN schedel bewustzijn zijn.
Op dit moment wordt aan jullie gevraagd om in het NU moment te zijn en hier volledig mee uit te lijnen. JOUW ZIEL zal nu de volgende stap in dit jouw evolutie ontsluieren. Het proces dat genoemd werd "ascentie" ontvouwt nu in/naar de volledige EVOLUTIE van het menselijke ras en dit zal VELE veranderingen op een wakend menselijk bewust geestesniveau zien. Er is geen dienstbaarheid in het proberen om snel door dit proces heen te gaan aangezien er GEEN eindstreep is, de evolutie van een soort is doorgaand en ontvouwt zich eeuwig.
Ik zou jullie er ook aan willen herinneren dat wonderen, wonderen genoemd worden omdat zij niet vanuit jullie huidige uitkijkpost gezien kunnen worden. Ademhalen en VERTROUWEN en GELOOF in ZELF te hebben zal van moment naar moment wonderen zien ontvouwen, want JIJ BENT een wonder en dit zal zich nu volledig verankeren op alle niveaus van jouw Wezen.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen