dinsdag, september 16, 2014

Jullie Rol is om te Bewijzen dat de Nieuwe Aarde Werkelijkheid is - 15 September 2014 / Brenda Hoffman


Jullie Rol is om te Bewijzen dat de Nieuwe Aarde Werkelijkheid is
15 September 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Hoewel je nog niet iets gecreëerd zou kunnen hebben dat van groot belang voor jou is, ben je het proces begonnen om dat aldus te doen. Ben je niet bij jezelf gewaargeworden eindeloos te dromen over een specifieke fysieke manifestatie? Door dat aldus te doen, formaliseerde je jouw grootste droom voor jezelf.
Als je dit gedeelte vertraagd hebt door energie te sturen naar dagelijkse kwesties, maak je geen zorgen. Het is voor jou nog geen tijd om je op jouw droom te focussen.  
Diegenen van jullie die de behoefte gevoeld hebben om zich te focussen - ondanks jullie verrassing dat een dergelijke droom ten zeerste in jullie gedachten is - hebben meer dan jullie proces opgestart.
Velen van jullie denken dat iets dergelijks gelijkaardig is aan jullie 3D creatie lessen. Dat is tot een bepaalde omvang waar - want velen van jullie, inclusief Brenda, creëerden welzeker dat waar jullie over droomden in jullie 3D leven na veel tijd en inspanning. Jullie nieuwe Aarde creatieproces is veel sneller en gemakkelijker. Want jullie hoeven je niet langer door lagen van neezeggers heen te bewegen - inclusief jullie zelf - om dat te creëren waar je van droomt.
Misschien geloof je nog niet dat jij jouw droom-stuk in de nabije toekomst zult creëren want het werd niet door jou aan jou bewezen. Terzijde van dat, wat betekent de "nabije toekomst'? Volgende week? Volgend jaar? Morgen?
Voordat je volledig kunt geloven en kunt helpen dat geloof in anderen te genereren, moet jij jouw droom creëren. Dat is nu jouw "taak".

Velen wachten op de achtergrond om te zien of jij jouw nieuwe leven en vaardigheden kunt bewijzen door iets buitengewoons te creëren. Het is niet van belang wat jouw droom is. Je hoeft slechts op te merken waar je aan gedacht/over gedroomd hebt de afgelopen paar dagen en je zult weten wat het is dat jij voor jezelf in jouw fysieke wereld moet creëren.
Als jij je het van de channeling van vorige week nog herinnert, zal je zeer waarschijnlijk iets buitengewoons voor jezelf en anderen in jouw fysieke wereld creëren, voordat jij je naar andere dimensies en locaties waagt.
Sommigen van jullie zullen gezondheid creëren, anderen financiële overvloed, anderen een nieuwe relatie, en ga zo maar verder. Alleen jij weet welke droom jouw hoofd in de afgelopen paar dagen gevuld heeft. Die droom is wat jij wilt/moet creëren om jezelf volledig te hechten aan deze Nieuwe Aarde overgang.
Want het is ietwat moeilijk voor jullie geweest om in deze Nieuwe Aarde te geloven als je leert over landen en andere mensen die 3D vijandigheden uitvoeren en van andere entiteiten die nog steeds ziek en hongerig zijn.
Hoewel je diep vertrouwen/geloof in deze overgang hebt, wordt dat vertrouwen/geloof dagelijks getest - hetgeen weinig anders is van uiteenlopende religieuze aanduidingen die verklaren dat alles morgen, of na de aardse dood of op het één of andere tijdstip goed zal zijn in een toekomst die nooit arriveert of zo lang na de droom arriveert dat je er niet zeker van bent of jij het creëerde.
Aldus is het dat jij jezelf moet toestaan - Is dat niet een plezierige gedachte? - het item zeer spoedig te creëren waar je over gedroomd hebt. Dan zal jij, en anderen, zonder enige twijfel weten dat dit een Nieuwe Wereld is en dat je jouw nieuwe leven binnengegaan bent.
Jullie zijn voorbij het dromen, en gaan verder aangaande het vertrouwen/geloof gedeelte dat jullie gedurende eonen vastgehouden hebben - of gedurende decennia in dit leven. Het is tijd om voor jullie zelf en anderen te bewijzen dat de Nieuwe Aarde niet een op geloof/vertrouwen-gebaseerde overgang is, maar een overgang gebaseerd in de werkelijkheid van nu.
Aldus is het dat jij jouw droom voor jezelf en anderen moet creëren. Is dat niet een prachtige taak voor jou om te volbrengen?
Sommigen van jullie vrezen nu dat jullie niet in staat zijn om dit gedeelte van jullie Nieuwe Aarde rol te volbrengen. Dat je creatie gehandicapt bent. Dergelijke gedachten zijn louter eonen van angst dat naar de oppervlakte komt.
Je hoeft niet in een verduisterde kamer te zitten mediteren, bidden of iets dat daarop lijkt. Jij hebt jouw droom de afgelopen paar dagen gedroomd. Nu is het tijd voor jou om te creëren.
Jouw diverse segmenten, cellen en dimensionale wezens weten volledig goed dat jij jouw droom nu moet creëren - en allen spelen samen om die droom te creëren. Sta dat toe om te zijn. En weet dat jouw stukje, op een manier, volledig is. Want jij hebt jouw droom luid en duidelijk door jouw wezen heen gedroomd de afgelopen paar dagen. Jouw segmenten zijn bezig jouw droom in te pakken en het naar jou toe te sturen.
Jouw enige vereiste is om anderen te vertellen over jouw droomvervulling op wat voor manier het dan ook maar voor jou juist is. Want anderen zijn in de emotionele plaats waar jij geweest bent - zich afvragend of de Nieuwe Aarde slechts een droom is. Jouw taak in de volgende paar dagen is om die Nieuwe Aarde werkelijkheid te bewijzen.
Niet iedereen is in dit creatie stadium. Voor velen van jullie, stuiteren verscheidene dromen heen en terug, maar geen van hen is kernachtig. Wanneer jouw tijd arriveert, weet dat jij je zult focussen op dat ene stukje dat voor de Nieuwe Aarde jij belangrijk is, ondanks andere gebieden die ook jouw focus nodig schijnen te hebben.
Aldus is het dat het tijd voor diegenen van jullie is die nu in het spotlicht staan om de ene droom te creëren die jullie de afgelopen paar dagen opgeslokt heeft - en om jullie vervulde creatie aan anderen deelachtig te maken.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten