woensdag, september 24, 2014

Jij Bent een Buitenbeentje in Geloof en Creatie - 23 September 2014 / Brenda Hoffman


Jij Bent een Buitenbeentje in Geloof en Creatie
23 September 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Het creëren van je droom beangstigt jou. Een dergelijke verklaring mag beschuldigend toeschijnen, maar is dat niet.
Je verborg jouw werkelijke wezen gedurende zovele eonen op de Aarde dat je nu angstig bent om anders te zijn, om te creëren, volledig de één of andere straf verwachtend zodra als jij jouw fysieke droom creëert.
Anderen mogen jaloers of kwaad zijn over jouw levensstijl verandering of jouw nieuwe gedragswijze. Want velen wensen dat je blijft zoals je was - zelfs als iets dergelijks niet en nooit mogelijk was op Aarde of in ieder ander deel van de Universums. Verandering is een constante. Maar vroegere Aarde veranderingen die je ervaren hebt waren groepsprocessen. Hoewel er altijd enige neezeggers waren, sommigen die weigerden om te geloven of met de tijden mee te verschuiven, er waren altijd genoeg verschuivingen om te verzekeren dat je deel van het grotere geheel uitmaakte.
Deze verschuiving is anders. Diegenen van jullie die deze woorden lezen zijn op de voorgrond van deze overgang. En de aantallen in jullie huidige overgangsgroep zijn klein in relatie tot het geheel.
Je gaat door naar vreugde te verhuizen, terwijl de meeste Aarde mensen ondergedompeld blijven in of op angst gebaseerde overtuigingen verlaten. Er zijn niet veel die jouw huidige overtuigingen bevestigen. Die zullen er zijn in de nabije toekomst. Maar voor nu, ben je een buitenbeentje aangaande wat je gelooft - en andere mensen kijk naar jou voor een verklaring, opheldering of met minachting. Je bent nog niet van de Aarde stroom, want je sprong op de Nieuwe Aarde vreugde praalwagen voordat anderen zelfs dachten dat iets dergelijks mogelijk was.

Anderen vragen zich af hoe je in vreugde blijft of dat je zelfs in vreugde bent gedurende korte periodes met weinig duidelijke verandering in jouw fysieke leven. En aldus is het dat het voor jou tijd is om te creëren.
Dit aldus te doen zal noodzakelijkerwijs jouw leven of jouw voorkomen niet veranderen, maar jouw creaties zullen aan diegenen die deze overgang in vraag stellen laten zien dat angst niet langer meer de basis is van alle beslissingen en gedachteprocessen.
Misschien ben je nu bezorgd dat het creëren van jouw droom niet noodzakelijkerwijs jouw leven zal veranderen. Zal je vreugdevoller zijn wanneer jouw droom arriveert? Natuurlijk - in het onmiddellijke, maar niet voor altijd. Misschien is die gedachte voor jou gemakkelijker te begrijpen als jij je de tijd herinnert voordat je een mobiele telefoon had. Herinner jij je de dag dat je voor het eerst een mobiele telefoon gebruikte? Waarschijnlijk niet. Een mobiele telefoon maakt nu zo een deel van je leven uit dat je er niet langer over denkt als verbijsterend of wonderbaarlijk. En zo zal het zijn voor deze fysieke dromen die je nu aan het creëren bent.
Je zult geen ander persoon worden vanwege je creaties. Je zult louter meer tijd hebben om toegang tot andere dromen te krijgen - het meest belangrijk toegang tot de uiteenlopende dimensionale, Universele rijken. Zal je geïsoleerd raken omdat je in een andere plaats dan anderen bent in termen van fysieke creaties? Niet meer dan dat waar was met je mobiele telefoon. Want inderdaad, diegenen die de eerste mobiele telefoons hadden creëerden iets van jaloezie in anderen, maar terwijl alle mobiele telefoons alledaags werden, merkten allen diegenen die geen mobiele telefoon hadden nauwelijks op. Aldus zal het zijn voor jouw fysieke creaties. Er zou in het begin enige jaloersheid kunnen zijn - hetgeen voor jou niet van belang is. Want je creëert niet om anderen jaloers te maken, maar om de Aarde te veranderen.
Voor de eerste keer ben je van de aardse menselijke bevolking geweest, het is voor jou tijd om het leven van je dromen te creëren. Je hoeft niet langer jouw creatie vaardigheden voor jezelf of anderen te verbergen. Je zult niet belasterd worden, je zult geen fysieke schade berokkend worden, je zult geen vrienden verliezen want zij weten allemaal onderbewust dat het tijd is. Het is voor jou slechts moeilijk om de eerste te zijn - niet omdat het verkeerd is, maar omdat je nog nooit eerder de eerste bent geweest.
Het is waarschijnlijk dat je heel veel eerdere aardse levens ervaren hebt. Hoewel je ontdekt mag hebben dat deze levens van diverse opmerkelijke, historische personen waren, was jij nooit de eerste. Eén van de redenen dat je verkoos om van de Aarde te zijn tijdens deze overgang is om een groepsleider aan jouw aardse repertoire toe te voegen. Aldus heb je dat. Vervul nu die rol door alles te durven zijn dat je bedoeling was voordat je de Aarde in dit leven betrad.
Jij bent een leider. Accepteer die rol volledig en zonder achterom te kijken naar vroegere levens of vooruit naar toekomstige voorspellingen. Jij bent nu hier. Jouw rol is om jouw droom te creëren - ongeacht wat anderen zeggen of over jou denken. Zij zullen met vreugde volgen. Misschien niet vandaag, maar zeer zeker morgen.
Accepteer jouw mantel van vreugde, creëer jouw fysieke droom en sta jezelf dan toe te zijn in welke vorm jouw volgende nieuwe Aarde rol dan ook maar aan mag nemen. Want nu, is het tijd om jouw fysieke droom te creëren om aan jezelf en anderen te bewijzen dat je inderdaad een groepsleider van de meest moedige en liefdevolle soort bent.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten