dinsdag, september 30, 2014

Iedere Ziel heeft de Keuze om Haar Kansen te Leven en Uit te Spelen op Elke Manier die Zij VERKIEST


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 28 September 2014
Iedere Ziel heeft de Keuze om Haar Kansen te Leven en Uit te Spelen op Elke Manier die Zij VERKIEST
Blossom: Hallo vrienden. Ik stel mijn vertrouwen in jullie in de WETENSCHAP dat jullie het beste weten, welk onderwerp dat jullie vandaag willen bespreken, ons het meest zal helpen.
Federatie van Licht: IEDEREEN gegroet. Wij kunnen slechts hopen dat de woorden die wij kiezen Iemand op een Hoger plan zullen brengen. Wij hebben de laatste tijd onze database enorm uitgebreid.
Wat bedoelen jullie precies?
Wij bedoelen dat er steeds meer zielen zijn die zich herinneren wie zij zijn, ontwakend uit hun sluimer en DE LIEFDE DIE ZIJ ZIJN … DE LIEFDE WAARVAN ZIJ ZIJN … toestaan om bij hen te ZIJN in ALLES dat zij doen.
Dat is zeker goed nieuws.
Er is nog meer. Als gevolg van het overheersende feit dat zo velen ‘in zichzelf komen’, lijkt het NU mogelijk dat Grote VERANDERINGEN eerder VROEGER dan later zullen plaatsvinden. Want ALLES wat er gebeurt komt van hen op Aarde, die bereidwillig hun LIEFDE aanbieden aan het AL. Bedenkend dat velen ‘het nu snappen’ … kunnen wij op onze beurt een Hogere frequentie van de boodschap brengen … Dit is gewoon zoals het is. En het IS buitengewoon vreugdevol.
Ja, zo klinkt het wel.
VERANDERING in het zelf kan alleen maar Verandering voor het AL voortbrengen.
Naarmate de dagen in de aangeboden Hogere Trilling vorderen … zal er steeds minder tijd zijn voor zelfmedelijden en twijfel. Want het diepe WETEN binnenin je … ZEGT het zielezelf dat er zeker ‘nog veel meer is waar dit vandaan kwam’ en het groeien gaat door.
Een dame schreef dat zij niet kon begrijpen waarom een ziel zou kiezen om op Aarde te komen om te worden gedood, gemarteld, verkracht, enz. en ze vindt het moeilijk om LIEFDE te sturen naar hen die dergelijke wandaden verrichten, laat staan te accepteren dat die zielen een deel zijn van ons … omdat WIJ ÉÉN ZIJN. Hoe kunnen jullie haar, en vermoedelijk velen, hiermee helpen?
Hoe meer Men het zelf LIEFHEEFT … zoals we al zeiden, hoe meer LIEFDE IEDEREEN bereikt.

Wanneer Men het moeilijk vindt [te aanvaarden] waar men op zijn reis geplaatst is … om bewust LIEFDE te sturen naar degenen die in hun denken niet op hun lijn zitten … raden we hen aan om zich volledig te focussen op de zelf-Liefde. Op die manier wordt er nog steeds LIEFDE ontvangen. Daartegenover staat echter dat … deze ‘verloren zielen’ heel veel LIEFDE nodig hebben … Want LIEFDE en alleen LIEFDE kan hun harten veranderen. Wanneer men gedachten van intense haat naar hen stuurt … zal dat alleen maar hun haat voeden. Derhalve, zoals het geval is met ieder WEZEN dat een ander pad dan Iemands eigen pad VERKIEST … of je het leuk vindt om te horen of niet … of je het kunt begrijpen of niet … zij hebben het recht om te doen wat zij willen!
IK VOEL dat jullie over deze uitspraak wat meer mogen uitweiden.
Iedere ziel die het wonderbaarlijke cadeau heeft gekregen om vele malen naar jullie planeet te komen … heeft ook het cadeau gekregen van het recht van de mens tot vrije keuze. Dit is essentieel voor de individuele groei van Iemands ziel. Hoe lang Iemand erover wil doen, hoeveel paden en kronkels Iemand wil aflopen is geheel de keuze van dat individu … zonder oordeel … van wie dan ook. En al helemaal niet … zogezegd … ‘van de Hoogste’.
Het Leven is oneindig.
Oneindige kansen die gewoon niet zullen ophouden zich aan te bieden.
ALLE ZIELEN hebben het recht om hun eigen tijd te bepalen waarin ze hun pad aflopen. Het is aan niemand om hen de wet voor te schrijven … zelfs wanneer het gedrag je hart verkilt. Iedere ziel heeft de keuze om haar kansen te leven en uit te spelen op elke manier die zij VERKIEST.
Dit oordeel-ding vind ik moeilijk … in die zin, dat het soms een automatische reactie is.
Dat komt alleen maar doordat men AL DAT IS niet begrijpt.
Dus wat ‘denken’ jullie … vanuit de plaats in jullie zielen, waar jullie zitten … van, bijvoorbeeld … publieke onthoofdingen?
Wij denken dat de zielen, die VERKIEZEN zich zo te gedragen, dit doen omdat zij dit in hun indoctrinatie … beschouwen als ‘de weg om er te komen’. Je hoeft maar een paar honderd van jullie Aardse jaren terug te kijken en je ziet dat er min of meer hetzelfde plaatsvond.
Toont dat dan niet aan dat we helemaal niet zoveel vooruit gegaan zijn?
Op sommige gebieden. Maar mogen we hieraan toevoegen dat de suggesties die we onlangs deden … in afstemming zijn met de KENNIS van ZELFLIEFDE van de ZIEL. IEDERS verantwoordelijkheid om ERVAN TE ZIJN.
Maar wanneer we allemaal ÉÉN zijn … hoe kan dit gedrag dan geen effect hebben op een ander? Want, wanneer men ALLES LIEFHEEFT, zeggen jullie … dan bereikt die ALLES. Ik veronderstel dat het ook geldt wanneer men NIET ALLES LIEFHEEFT … dan bereikt die negatieve energie toch ook alles?
Ja, dat klopt. Maar … met alle respect … je zit er hier naast. Het is niet aan jou om je bezorgd te maken over de keuzes van anderen. Het is aan jou om je met jezelf bezig te houden.
JOUW zelf.
Mogen we je hier misschien herinneren aan een verduisterde kamer … met slechts één kleine kaars … en de duisternis is weg!
Hoe zit het dan met de zielen die gedood en gemarteld werden? Zijn zij ermee akkoord gegaan om toe te staan dat dit zou gebeuren … voor ze hier kwamen?
Zij stemden in met een contract … om deel uit te maken van een situatie. Ofschoon het voor jullie vanuit jullie positie moeilijk te begrijpen kan zijn … weet Iemand dat ER GEEN EINDE IS.Een ziel die zijn leven offert om HET GEHEEL beter te leren begrijpen … begrijpt het GROTERE PLAATJE … wanneer zij instemmen met een dergelijke ‘beëindiging’ van een Aards leven … deze keer … op deze manier.
Wanneer je in de Aardse dichtheid bent, lijkt veel van deze overeenkomst zinloos. Maar wanneer zij vrij zijn van de Aardse bindingen, zijn ze in staat om het verschil dat ze hebben gemaakt … door dit te doen … te ‘VOELEN’.
Vaak spreken wij over het GROTERE Plaatje. Er zijn er die ‘buiten het lichaam’ pure LIEFDE ervaren hebben.
DE LIEFDE VAN HET GODDELIJKE.
Wanneer zij terugkeren in hun Aardse lichamen … herinneren zij zich alleen maar LIEFDE … en dat, van dat Grotere Plaatje … het GEVOEL dat zij hebben ervaren … laat hen begrijpen DAT ER ALLEEN MAAR LIEFDE IS … ongeacht de vorm die het aanneemt … om mogelijkheden voor groei aan IEDEREEN en ALLES te bieden.
Wat dat betreft … waarom is het zo dat sommigen die geweldige ervaring hebben gekregen … om in het LICHT van ALLES WETEN te ZIJN … om buiten de Aardse beperkingen te stappen en VRIJ TE ZIJN? Waarom krijgen sommigen dit privilege en anderen niet?
Dat is een zeer interessante vraag.
Kunnen jullie het beantwoorden?
Ja
Er komt niets door.
Nog niet.
Ik ben een en al oor. Het intrigeert mij omdat deze ervaringen duidelijk LEVENS/LIEFDES transformerend zijnzou het niet voor ons allemaal een goed idee zijn om deze kans te hebben? … Zou dat de wereld niet VERANDEREN?
Dat zou het zeker. Maar niet op de manier waarop jullie wereld volgens het plan zou moeten VERANDEREN.
Iedere ziel op Aarde maakt deel uit van het GODDELIJKE PLAN … Iedere ziel is hier al VOOR EEUWIG!
Doch, er kan nooit een ‘tijd’ zijn waarin geen ruimte is voor groei. Groei van LIEFDE … kan nooit stoppen.
LIEFDE … zoals jullie zelf … zal doorgaan zich UIT ZICHZELF uit te breiden.
Het hangt erg van ‘hun status’ … bij gebrek aan een betere beschrijving … af wie dit GEVOEL VAN EENHEID, zoals wij en zij dit noemen, heeft of zal ervaren. Het is niet zo dat hiervoor willekeurig zielen worden gekozen … het is veeleer zo dat WIE ZIJ ZIJN … er klaar voor is om nog meer WIE ZIJ ZIJN te WORDEN door deze ervaring.
Maar zijn we daarvoor niet allemaal klaar?
Niet bepaald.
Het voelt nogal tricky voor jullie om dit aan ons over te brengen.
Alleen in de zin dat … zelfs een zeer dik boek nog niet alle aspecten van deze vraag zou kunnen dekken.
Dus is het niet zo dat de één het meer waard is dan de ander?
Nee … zo is het totaal niet. Want er is er niet ÉÉN die de ALHEID VAN ALLES … DOOR LIEFDE niet ‘waard zou zijn’.
Echter … hoe zullen we dat zeggen … waar Iemand binnen die ALHEID VAN ALLES VERKIEST TE ZIJN … wordt niet beslist door een schepper, ontwerper … of inderdaad een Rechter. Dat wordt beslist door het zelf.
Hoe ‘waard’ ben jij deze wonderen? Iedereen? Vraag het nu aan jezelf …
Wat mij betreft, zou ik zeggen dat IK dat BEN … net als ik er zeker van ben dat dit voor iedereen geldt. Niet vanuit het ego, maar in de WETENSCHAP dat WIJ ALLEN GELIJK ZIJN en waren geschapen om LIEFDE te ontdekken als individuele vormen. Ik weet niet of ik het erg goed uitdruk … maar ik ben nu in een plek van WETEN dat WIJ ALLEMAAL ALLES WAARD ZIJN. Ik weet dat er meer is, dat jullie moeten aanvullen om het in perspectief te zetten.
Hoe meer jullie JEZELF KENNEN IN/ALS/DOOR LIEFDE … des te groter het begrip van ‘waard zijn’ wordt. Want de beschrijving van dit woord is niet helemaal als wij het zouden willen.
Om iets ‘waard te zijn’ … geeft Iemand van Aarde dit woord de gevoelswaarde van het hebben verdiend. Maar wij zouden het liever niet zo laten overkomen. Alle zielen zijn geboren met het recht om zichzelf te ZIJN. Het zijn gewoon de karmische wetten die datgene brengen wat de ziel heeft GEKOZEN als ten goede komend aan zichzelf … die op vele verschillende wijzen verpakt kunnen zijn als uitdagingen en ervaringen die Men kan tegenkomen.
Naarmate MEN hogerop de ladder komt, erkent men voor zichzelf wat niet langer dienstbaar is … want alle dingen zijn OOIT op de een of andere manier ergens goed voor geweest … Zij maken keuzes om datgene weg te werpen dat in hun leven nu achterhaald zou moeten zijn … en door dit te doen … vinden ze dat ze Hogere zaken ‘waard ZIJN’.
‘Daarboven’ is geen GOD die Iemand ooit zou BERECHTEN en veroordelen tot een leven van duisternis, omdat deze niet ‘voldeed’ … in ieder geval niet naar onze regels!!!
Er is geen GOD die beslist wie iets meer verdient dan een ander vanwege goed gedrag.
Er is ALLEEN DE HOOGSTE, ZUIVERSTE LIEFDE-ENERGIE die JOU het cadeau geeft om dit ALLES ZELF TE BESLISSEN en dan ontvouwt IEMANDS leven zich overeenkomstig.
Ik WEET dat we aan het eind van ons uur komen en misschien is het te laat om dit vandaag nog te berde te brengen … maar ik vraag me af welke gedachten jullie hebben bij het woord ‘GOD’.
Dat zeg je goed! … Want de gedachten die wij hebben bij het ‘woord’ GOD … verschillen hogelijk van onze gedachten over WAARHEID IN/VAN LICHT … VAN/VANUIT/DOOR de HOOGSTE Energie die er is.
De grote nadruk op dit woord GOD … met al zijn verschillende betekenissen … heeft het originele concept gebutst en beschadigd.
In jullie wereld moet alles een naam krijgen. In de onze … moet alles gevoeld worden.
Daarom … ‘prefereren’ wij om het woord LIEFDE te GEBRUIKEN … zodat men zich niet oncomfortabel hoeft te voelen … tengevolge van wat men vindt dat ‘GOD’ is of niet is.
Dat is de vraag. Ik VOEL me er zeker van dat Shakespeare de laatste channelings in de buurt was! Hebben jullie er moeite mee om het woord God te gebruiken … persoonlijk?
Het is een woord … wij hebben moeite met woorden. Wij hebben echter GEEN MOEITE met de WAARHEID van dit woord.
En dat is? Ik weet natuurlijk wat jullie zullen gaan zeggen.
LIEFDE … LIEFDE … ALLEEN LIEFDE.
Yep … het zou een goed idee kunnen zijn om hier de volgende keer dieper op in te gaan. Dat kon wel eens erg interessant worden.
Voor velen. Zet je schrap!
Geweldig werk, jongens. Bedankt, heel erg bedankt. Ik zie ernaar uit om met jullie binnenkort weer ‘de draad op te pakken’.
Wij VOELEN hetzelfde … als altijd.
In Liefde en dank. Bloss xxx

Vertaling: Lia - www.denkmetjehart.blogspot.nl 
De Federatie Van Licht spreekt over LIEFDE. http://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten