zondag, september 28, 2014

Hilarion: September 28-Oktober 5, 2014Hilarion
Een Ieder van Jullie Is in Deze Tijd Nodig
September 28-Oktober 5, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Terwijl de wereld naar een hogere dimensie verschuift, wordt het voor het overgrote deel, over het algemeen niet door de wereld herkend, alleen door diegenen die afgestemd zijn op de toevloeden van energie. Het zijn de verlichten, zoals jullie, die het Licht op de Aarde vasthouden en verankeren. Velen van jullie herkennen niet de belangrijke rol die jullie in de ontvouwende gebeurtenissen spelen en wij willen dat jullie weten, dat een ieder van jullie in deze tijd nodig is. Het is belangrijk om je Licht vast te houden en in een ruimte van vrede en kalmte, vreugde en geluk te blijven. Door dit te doen werken jullie de pogingen tegen om de bevolking in angst en zorgen levend te houden en dat balancerende effect is nu nodig.
Velen van jullie passen zich aan terwijl jullie creativiteit door jullie heen stroomt en jullie geïnspireerd zijn met vele prachtige ideeën en creatieve projecten. Sommigen van jullie voelen zich overweldigd met de overvloedige ideeën die er in/naar jullie bewustzijn komen en voelen dat jullie niet weten welk idee na te streven. Weet dat als je de informatie welke naar jou toekomt opslaat/opneemt, je in staat zult zijn om instinctief te weten welke gereed is om te manifesteren en naar welke op een later tijdstip gekeken kan worden. Heel vaak, worden de downloads van informatie die in/naar de Aardse atmosfeer komen ontvangen door veel verschillende individuen, en dus zal er een thema zijn die tevoorschijn komt en welke met vele anderen gedeeld wordt. Ieder individu is uniek en dus wat er door een ieder doorkomt, zal nooit precies hetzelfde zijn.

Het is ook een tijd om in diepe contemplatie naar binnenin jezelf te gaan, te luisteren naar de begeleiding van je hart en de dingen te beslissen die in jouw leven moeten gaan en die waar je werkelijk dankbaar voor bent en welke jou voeden/koesteren en onderhouden. Laat alles los dat niet langer meer een betekenis voor jou heeft, zodat je jouw dagelijkse leven vereenvoudigt en ruimte maakt voor de nieuwe energie om binnen te komen stromen. Daag jezelf uit om met minder te leven en geef weg wat je niet langer meer gebruikt aan iemand anders die het nodig zou kunnen hebben. Er is een prachtige wereld van vrijheid en een frisse adem die bestaat wanneer dit eenmaal voltooid is. Je oogst de beloningen van aangename leefgebieden, gereduceerde stress, en een meer georganiseerd en productief bestaan. Kijk naar ieder gebied van je leven en schrijf al jouw verplichtingen op. Kijk dan naar elk van hen en beslis of het je wel of niet echte vreugde en waarde brengt, en of het de hoeveelheid aan tijd waard is die je erin geïnvesteerd hebt. Leer hoe nee te zeggen en sla aanbiedingen af. Als je de dingen die jou geen vreugde of waarde brengen elimineert, zal je meer tijd hebben voor de dingen waar je van houdt.
Identificeer wat het meest belangrijk in jouw leven is, en wat er precies nu het meest belangrijk voor jou is om je op te focussen. Verken verschillende gebieden van je leven waar je niet veel over nadenkt. Deze verkenning zou je toe kunnen staan om enige zaken in je gedachten te vinden waarvan jij je niet realiseerde dat zij daar waren, sommige zaken die geëlimineerd of nagestreefd kunnen worden. Focus je dan op de volgende taak. Neem het leven en diens eisen in jouw eigen tempo. Als je minder doet, zal je minder aan je hoofd hebben. Het opschrijven van je taken en ideeën houdt je hoofd vrij van gevuld te worden met alles dat je moet doen en dat jij je moet herinneren. Jij bent in controle over jouw omstandigheden. Jij bent in controle over jou. Leer welke dingen binnen en buiten jouw controle zijn. Als iets buiten jouw controle is, accepteer dit feit aldus jij je kunt focussen op de dingen die je wel kunt controleren - de dingen die je kunt veranderen.
Geen twee dingen kunnen dezelfde ruimte in jouw geest tegelijkertijd bezetten. Beslis bewust en met intentie. Wat zal je kiezen om mee te nemen, en wat zal je kiezen om achter te laten? Je kunt op ieder gegeven moment een gedachte hebben, maar geen twee of tien. Iedere dag zal je dichterbij de vrijheid en vrede komen welke alleen een heldere geest je kan geven. Het is een proces, het is een aanpassing, het neemt tijd maar het werkt. De beloning is een rustige vreedzame geest en een gelukkiger, meer sereen bestaan gevuld met positieve gedachten en een hart dat gevuld is met vrede, vreugde en Liefde.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten