zondag, september 14, 2014

Hilarion: September 14-21, 2014Hilarion
De Atmosfeer van de Aarde werd Ingezaaid met Nieuwe Kennis
September 14-21, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Dierbaren,
Het is tijd om jullie zelf te scheiden van de eindeloze afleidingen die zichzelf in genadeloze pogingen presenteren om jullie uit jullie innerlijke kern van weten vandaan te halen. Kijk in plaats daarvan naar de hemelen en naar de uitlijningen die er in de kosmos plaatsvinden. Dit is, inderdaad, groot nieuws en belangrijk voor jullie om daar opmerkzaam van te zijn terwijl jullie door jullie dagelijkse activiteiten en verplichtingen op de planeet heengaan. Er is veel dat nu beschikbaar is dat onderscheiden en opnieuw ontdekt moet worden. Terwijl de Aarde meer in/naar een sferische tijdsgordel verhuist, brengt het vele oude herinneringen en kennis in/naar de focus. Deze zijn gereed om opnieuw geïntroduceerd te worden in de evoluerende beschaving waar jullie deel van uitmaken. Raak binnenin gecentreerd en zie of je gereed bent om hen naar voren te brengen. De atmosfeer van de Aarde werd ingezaaid met nieuwe kennis welke er slechts op wacht om in/naar de focus gebracht te worden door mensen zoals jullie, kennis vanuit het verleden trekkend dat alleen nog maar geüpdate moet worden om van groot nut te zijn in deze tijd van Nu.
De wereld is gereed om meer kennis en nieuwe methodes die uitgelijnd en in harmonie zijn met de bron op een manier te omhelzen die voetafdrukken op jullie planeet achterlaten en niets en niemand daarop schade berokkenen. Het IS een potentieel welke nu gereed is om in/naar jullie nieuwe werkelijkheid gemanifesteerd te worden. Wij doen een beroep op diegenen die zich vrijwillig aangemeld hebben om deze naar voren te brengen met het oog op het feit om gedurende deze tijden te assisteren. Diep binnenin jullie hebben jullie deze kennis, en deze oproep vanuit de hogere dimensie zal die kennis activeren. Wij anticiperen erop dat velen deze oproep zullen beantwoorden en de verbetering van hun planeet en diens koninkrijken als hun belangrijkste prioriteit stellen, in plaats van zichzelf bezig te houden met de eindeloze zoektocht naar winst en macht, want dit voormalige concept is nu bezig een hoopje as te worden. Jullie komen vanuit plaatsen in het Universum waar het hoogste en grootste goed van alles bovenaan in het collectieve en coöperatieve bewustzijn is, en waar iedereen alles heeft dat zij nodig zijn als en wanneer zij het nodig zijn. Jullie dragen de sjablonen hiervan binnenin jullie zelf en zijn nu gereed om hen in jullie huidige werkelijkheid te verankeren.

Sommigen van jullie mogen verrast zijn door de kennis die door jullie heen stroomt, want het zal in een gebied zijn waar eerder niet, met wat voor grote serieusheid dan ook, naar gekeken werd maar als jullie jullie verleden onderzoeken, zullen jullie zien dat het potentieel aanwezig was, smeulend op de achtergrond van jullie levens. Laat het door jullie heen stromen en vertrouw op het proces, op wat voor manier het dan ook maar doorkomt. Besef dat een ieder van jullie hier in deze tijd is om jullie unieke en waardevolle geschenken aan jullie tevoorschijn komende nieuwe maatschappij toe te voegen, in wat voor vorm dan ook die zij nodig zijn. Het heeft slechts jullie geloof en vertrouwen in jullie zelf nodig. De overvloed van het Universum stroom ieder leven binnen en vele deuren zijn zich aan het openen die tot dusverre voor jullie gesloten waren. Om deze overvloed te ontvangen, moeten jullie jezelf openstellen om het te ontvangen en dit wordt gedaan door dagelijkse bedaardheid en innerlijke stilte. Deze overvloed waar wij over spreken komt op vleugels van Liefde in de vorm van creatieve ideeën waarop gehandeld moet worden, want actie is noodzakelijk met het oog op de manifestatie van wat voor idee dan ook om tot bloei te komen.
Dat gezegd hebbende, is het de plicht van een ieder van jullie om serieus een dagelijks journaal bij te houden van alle ideeën en gedachten die iedere dag naar jullie toekomen. Zorgvuldig de tijden en datums bij te blijven houden is ook belangrijk hetgeen op een later tijdstip behulpzaam voor jullie kan zijn. Jullie door God goedgekeurde gidsen werken nu met jullie om deze aspecten van jullie authentieke wezen te ontwaken door indrukwekkende woorden, gedachten en beelden in jullie geest/gedachten in te prenten. Deze zijn bedoeld om jullie te helpen en om jullie aanwijzingen en hints te geven om jullie op jullie pad te begeleiden. Sommige van de aansporingen die jullie ontvangen mogen onmogelijk schijnen te zijn om in jullie huidige situatie te implementeren, maar als jullie deze zorgvuldig in jullie dagelijkse journaal opslaan, zullen jullie een verslag hebben dat jullie er later aan zal herinneren wanneer de tijd voor deze om zich te manifesteren voor jullie aanstaande is.
Wij, jullie gidsen, streven ernaar om met jullie te werken om jullie spirituele vooruitgang verder te helpen en zijn ook in staat om te helpen in wat voor situaties dan ook waar jullie momenteel mee proberen om te gaan door jullie te helpen om andere oplossingen te zien of door nieuwe ideeën en perspectieven in jullie bewustzijn te planten zodat jullie ingeschakeld zijn om jullie levenswerk voort te brengen. Wij kunnen geen spiritueel, mentaal, emotioneel of fysiek werk voor jullie doen, want dat is uitsluitend jullie verantwoordelijkheid en is het domein van jullie eigen ziel begeleiding, maar wij kunnen wel en doen zeer vaak, jullie optillen en inspireren en bekrachtigen om jullie weg door de uitdagingen die jullie overkomen heen te zien door op deze planeet geïncarneerd te zijn. Tijdens jullie tijden van bedaardheid en stilte, praat tegen ons en vraag om onze hulp met jullie dagelijkse leven - want zonder jullie bewuste verzoek, kunnen wij geen hulp bieden, want wij moeten ons houden aan de Universele Wet van geen-interferentie met jullie door God gegeven vrije wil keuze. Wij zijn hier en wij zijn gereed.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten