maandag, september 15, 2014

Het Team - Toegewijde en Toegepaste Vaardigheid - 15 September 2014 / Peggy Black


Peggy Black en het 'Team'
Toegewijde en Toegepaste Vaardigheid
15 September 2014
Wij zijn hier en moedigen jullie aan om een diepe ademteug te nemen en jullie zelf te erkennen voor de transformerende dienstverlening die jullie gedaan hebben. Wij beseffen dat jullie niet altijd de resultaten van het doorgaande werk zien dat jullie het collectief aanbieden. In feite, zijn er tijden waarin jullie denken dat wat jullie doen geen enkel verschil maakt.
De gebeurtenissen die uitgezonden worden, de conflicten die van brandstof voorzien worden door lang vastgehouden patronen in het collectief lijken aan het versnellen te zijn. Wanneer de media gefocust is op deze gebeurtenissen en jullie deze voorvallen waarnemen, is het gemakkelijk voor jullie trilling en geestesstaat om in/naar een staat van wanhoop te vervallen en kunnen jullie beginnen te geloven dat er niets veranderd is.
Wanneer deze gedachten van ontmoediging naar boven komen, schudt hen dan zo snel als mogelijk is van jullie af. Wij zouden jullie graag uit willen nodigen om te oefenen je zonder enige reden goed te voelen. Zoek naar manieren om jullie eigen persoonlijke energie gebied te verheffen. Dit is één van de meest belangrijke zelfmeesterschap vaardigheden die jullie naar voren kunnen roepen. Dus ongeacht wat er zich voordoet in jullie persoonlijke leven of in de wereldwijde arena's, vind gebieden waarin jullie je dankbaarheid kunnen oefenen.
De eenvoudigste trilling van dankbaarheid zal de frequentie verschuiven. Dankbaar zijn is jullie enige fulltime baan. Het is niet van belang wat je aan het doen bent of met wie je het doet, ga door om een fundering van dankbaarheid vast te houden. Het is werkelijk jullie kracht, jullie kracht om een situatie te transformeren, jullie kracht om iedere beperking te transformeren.
Het is vanuit deze trilling dat een gevoel en emotie van dankbaarheid gegenereerd wordt dat alle dingen kunnen en welzeker transformeren. Wij spreken over een onvervalste, oprechte expressie van erkenning en eerbetoon voor het in leven zijn.

Zelfs in de duisterste ervaring, streef ernaar om de kleinste straal en reden voor dankbaarheid waar te nemen en tot uitdrukking te brengen. De trilling en frequentie van dankbaarheid is waarlijk iets dat het spel verandert. Jouw volledige gebied van energie verschuift, zelfs als het slechts een microscopische verschuiving en een voorbijgaand gevoel van dankbaarheid is.
Dankbaarheid is troostend voor jullie rusteloze geest alsook voor jullie lichaam en diens functies. Jullie kunnen geen stress voelen wanneer jullie dankbaarheid tot uitdrukking brengen. De chemicaliën in het brein veranderen met elke van deze trillingen en emoties.
Dit is waarlijk een toegewijde en toegepaste vaardigheid waartoe wij jullie uitnodigen om je deze te herinneren en eigen te maken. De kleinste uitdrukking en het kleinste gevoel van dankbaarheid is een zaadje dat zal beginnen te groeien en tot bloei zal komen. Je levenservaringen zullen beginnen te verschuiven. Je zult een magneet worden voor steeds meer ervaringen die jullie zegeningen noemen.
Wanneer jij in de goedgunstigheid bent van het je dankbaar voelen, ben je een sterke en rustgevende aanwezigheid waar het ook is dat je bent. Diegenen rondom jou heen kunnen dit welzeker voelen uitstralen vanuit jouw gebied; jij zegent jouw geliefden, jouw collega's, jouw gemeenschap en de volledige matrix. Je zegent ook jezelf.
Als wij jullie een toverstaf van transformatie aan zouden kunnen bieden zou het dankbaarheid en waardering zijn. Wanneer jullie in overweging nemen dat jullie een wezen van zuivere energie zijn, een goddelijk multidimensionaal wezen van Licht, dan is jullie natuurlijke, meest gecentreerde staat een samenhangende frequentie van dankbaarheid.
Helaas is dit een bekwaamheid welke niet vaardig gebruikt wordt door de meeste individuen. In plaats van hun persoonlijke creatieve kracht te gebruiken om levensonderhoudende energie aan te trekken en te verwelkomen, misbruiken zij hun creatieve kracht en genereren een frequentie van bezorgdheid. En alleen dat trekt het werkelijke ding aan waar zij zich zorgen over maken. Het is een disfunctionele cyclus die op jullie planeet heersend is.
Doe je best om jouw geestesstaat te verschuiven van bezorgdheid en doemdenken naar het één of andere aspect van waardering. Zelfs in de meest uitdagende/beproevende ervaringen of crisis, grijp jouw angst, jouw smart, jouw verontrusting voordat het vermeerdert in gedachten en gevoelens. Het zijn deze gevoelens en gedachten van bevreesdheid en verslagenheid die letterlijk de energetische deuren naar de werkelijke oplossingen die jullie zoeken afsluiten.
Deze lage frequentie trillingen verbinden jou ogenblikkelijk aan het collectieve bewustzijn gegenereerd door anderen die vergeten zijn wie zij zijn, diegenen die hun vrees, ongerustheid en smart tot uitdrukking brengen en uitstralen. Jullie planeet heeft deze manier van het tot uitdrukking brengen van diens kracht naar een kunstvorm van disfunctie gebracht. Zoals jullie kunnen zien, bezorgdheid, oordeel en verontrusting hebben geen wereld van Liefde en vrede geproduceerd. Wij denken dat jullie het met deze observatie met ons eens zullen zijn.
Wij weten dat dit een thema is waar wij mee doorgaan om jullie aan te bieden. Het is één van de meest belangrijke uitoefeningen die jullie kunnen leren, gebruik het en breng het tot uitdrukking terwijl je in je fysieke gestalte bent. De trillingen van Liefde, dankbaarheid, vreugde, mededogen, vergiffenis zijn alleen krachten en invloeden die waarlijk transformeren.
Wij erkennen jullie voor het hier zijn in deze kritieke tijd van de evolutie. Jullie, jullie acties en de aangeboden hoge frequenties van Licht zorgen voor een aanzienlijk verschil. Twijfel hier voor geen minuut aan; blijf doorgaan om jullie goddelijke bewuste aanwezigheid vast te houden, aan te bieden en te onderhouden. Wij omhelzen jullie met onze diepste dankbaarheid voor wie jullie zijn en de energie van Licht en dienstverlening waar jullie mee doorgaan om voort te brengen.
Wij zijn beschikbaar om te ondersteunen en te helpen net zoals het volledige gezelschap van goddelijke bewuste wezens. Denk eraan om ons uit te nodigen en te betrekken bij alles dat jullie doen. Wij helpen bij het intensiveren van jullie goede werk in deze werkelijkheid en dimensie.
Het Team

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Peggy Black All Right Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address.  www.morningmessages.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten