maandag, september 22, 2014

De Raad via Ron Head - 21 September 2014


De Raad
“De Stem welke tegen Jou Spreekt, en de Jij die de Stem Hoort, zijn Niet Afgescheiden”
21 September 2014 / Ron Head
Wij hebben gezegd dat als de positie van jullie planeet, relatief aan jullie ster, wat voor jullie het fenomeen produceert dat jullie de Equinox noemen nadert, wij de stijgende frequenties en intensiteit van de energie zullen adresseren die jullie ervaren. En dat zullen wij aldus doen, hoewel dit een onderwerp is waar frequent over gesproken en over geschreven wordt. Wij zullen het vanuit een iets ander perspectief benaderen, één van onze favoriete woorden, om jullie een groter plaatje te geven.
Neem eerst in beschouwing, dat jullie voor de eerste keer in een zeer lange tijd boven het gebied van de galactische equator uitstijgen. Dit plaatst jullie in een zeer andere energie dan waar jullie gedurende ongeveer 26,000 jaren van jullie spiralen rondom jullie ster in geweest zijn. Terwijl jullie steeds meer boven deze equator gaan, zullen jullie frequenties steeds meer veranderen.
Ten tweede, zijn jullie een band van fotonisch Licht ingedoken welke moment na moment aan het verhogen is terwijl jullie er dieper ingaan.
En dan is daar het onderwerp van jullie eigen verandering om over na te denken. Een ieder van jullie is in de ervaring van verandering welke mogelijk gemaakt wordt door deze kosmische veranderingen. Veroorzaken de kosmische veranderingen jouw veranderingen, of worden jouw veranderingen gereflecteerd in jouw omgeving? Het is een organisch iets, zie je, een kip en het ei soort van iets. De vraag kan alleen gesteld wordt als je aanneemt dat jij en de kosmos twee afgescheiden dingen zijn, en dat is niet het geval.

De stem welke tegen jou spreekt, en de jij die de stem hoort, zijn niet afgescheiden.
Welnu, terug naar de energie. Het wordt door de meesten van jullie ervaren als intensiverend. En het is het geval dat als een ieder van jullie vooruitgaat, en als jullie Zelf naar meer Licht uitreikt, het nu beschikbaar is. Sommigen van jullie voelen het fysiek, sommigen doen dat niet. Sommigen horen het, sommigen doen dat niet. Sommigen zien veranderingen in het Licht, sommigen doen dat niet. En dat is omdat een ieder van jullie uniek is. Een ieder van jullie bouwt een structuur, een leven, welke in een unieke staat is en een uniek doel dient. Jullie allemaal dienen het AL op jullie eigen speciale manieren. Sommigen zijn de kelder aan het uitharden. Sommigen leggen stenen op verschillende lagen omhoog vanaf de grond, en een paar werken de vliering opnieuw af.
Bedwing jezelf alsjeblieft van het jezelf met elkaar te vergelijken. Dat is dualistisch oordeel. Begrijp gewoon dat allen samenwerken voor het gewin van iedereen. Jij bent niet meer dan, noch minder dan, de ander. En noch is ieder ander dat. Neem eenvoudig vreugde in, en geef dank aan, de voortgang die je maakt. Help elkaar wanneer daarom gevraagd wordt. Houd altijd van elkaar.
En aldus beëindigen wij onze bijna verplichte verhandeling aangaande de energie voor deze Equinox. We eindigen met dit geheugensteuntje dat wij altijd bij jullie zijn en ons doel altijd is om jullie zowel op jullie pad te begeleiden als jullie op alle mogelijke manieren, wanneer daarom gevraagd wordt, te helpen. Er wordt diep en onvoorwaardelijk van jullie gehouden. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten