donderdag, september 18, 2014

De Raad - Dit Resoneert met Mij - 17 September 2014 / Ron Head


De Raad
“Dit Resoneert met Mij”
17 September 2014 / Ron Head
Zoals beloofd, zullen wij spreken over waarom deze boodschappen, bedoelend deze die wij via dit kanaal alsook via anderen sturen, met jullie resoneren en waarom zij bedoeld zijn om jullie te pakken.
Nu, als wij aan een ieder van jullie zouden vragen waarom deze boodschappen met jullie resoneren, zoals jullie zeggen, zouden wij zeer waarschijnlijk een variatie van 'omdat ik waarheid in hen herken" krijgen. Dat is min of meer de betekenis van "het resoneert met mij", nietwaar? En jullie zouden op dat punt onderzoekend kunnen stoppen. Wij vragen aan jullie om veel dieper te kijken, en wij vragen dat om jullie dieper in/naar jullie begrip te leiden van wie jullie zijn. Dit is cruciaal voor jullie voortgang. Op het één of andere punt moeten jullie eindelijk leren en vieren wie en wat jullie zijn.
Sta ons toe om nochtans één verder idee aan te bieden voor jullie om in overweging te nemen, als wij mogen. De waarheid die jullie herkennen is niet een waarheid welke jullie als een kind geleerd werd. Het is niet iets dat universeel her/erkend werd in jullie familie of generatie. Wat er gebeurt is dat wanneer jullie een dergelijke waarheid zien, zoals een concept, jullie innerlijke Zelf, Hogere Zelf, Ware Zelf, en aldus deze Raad op zichzelf, JA zegt! Het mag nu vele vormen aannemen, wat afhankelijk is van wat het beste door jou heen zal gaan op dat moment, tot en met rillingen en "waarheid kippenvel". Maar je wordt geleid, jullie allemaal, naar een veel groter begrip van wat het is om jij te zijn, en dat voor de allerbeste redenen. Jullie zitten middenin een zeer belangrijke tijd en jullie hebben een zeer belangrijke taak.
Welnu, voordat die kleine versnapering jou wegstuurt op vluchten van grootsheid of in/naar diepten van wanhoop, laat ons jullie een klein beetje comfort geven. Terwijl sommigen van jullie jezelf inderdaad betrokken hebben bij taken van schijnbaar groot belang, DE taak van groot belang waar jullie allemaal een deel van zijn is, ten langen leste, eenvoudig om te Zijn, de volledigheid van dat wat jullie gecreëerd werden om te zijn.

Laat alle hoepla van hoe dat wel of niet of waarom gebeurt wegvallen. Maak het gewoon jouw prioriteit, jouw intense focus, om die reis te volbrengen. Als je dat kunt doen, zal al het anderen op diens plaats vallen.
Wij gebruikten hierboven een korte frase die we opnieuw zouden willen bezoeken om het in een grotere focus in/naar jullie bewustzijn te brengen. Wij zeiden, "Jullie innerlijke Zelf, Hogere Zelf, Ware Zelf, en aldus deze raad op zichzelf". Hebben jullie dat weten te bevatten? Wij weten dat wij, hier en op andere plaatsen, zeer vele keren gedurende de afgelopen jaren gezegd hebben dat wij altijd bij jullie zijn. Het is de waarheid zie je, dat wij in feite net zoveel een deel van de Ene zijn dan dat jullie dat zijn, en jullie zijn net zoveel een deel van de Ene zoals wij dat zijn. Wij zijn niet afgescheiden van jullie, en kunnen dat niet zijn. Er zijn geen geheimen. Er zijn geen gebeden die niet gehoord worden. Er zijn geen gebeden die onbeantwoord blijven. Er zijn meer dan een paar antwoorden die niet gehoord werden, maar dat is een ander onderwerp.
In de context van vandaag, als wij dit uit mogen duiden, betekent dit dat wij jullie een boodschap sturen, via de stem of het schrijfwerk van anderen, en dan schreeuwen wij "Ja" in jullie oor, of hart, of buikgevoel wanneer jullie het ontvangen. Dat is wat jullie noemen "resoneren". Maak de verbinding en je zult zien dat je veel gevoeliger bent dan dat jullie jezelf de eer daarvoor geven. Maak de verbinding en je zult beginnen te begrijpen dat jijzelf van ons ontvangt.
En dus, waar zal dit alles jou naartoe leiden? Het is bedoeld om jou naar meer en betere communicatie te leiden tussen jezelf en jouw Zelf. Het is uiteindelijk bedoeld om jou naar een veel groter besef te brengen van wie jij gewoon bent, van wie en wat de mensheid is. Dit is ons doel en onze volledige focus in deze tijd.
Nu, om jullie verder voort te helpen en verder te motiveren, laat ons het eens zijn met jullie begrip dat jullie onderweg enige eerdere interessante capaciteiten op zullen pikken. Wij bieden echter aan, dat het jullie het beste zal dienen om deze te behandelen als bruikbare gereedschappen en niet als doelen op zichzelf. Houd als jullie doel de uitbreiding van jullie bewustzijn en het verhogen van jullie frequenties. De rest zal voor zichzelf zorgen.
Dit is genoeg voor één dag, denken wij. Jullie Equinox nadert. Er is een stijging in frequentie en intensiteit. Misschien bezoeken wij dit onderwerp wanneer wij terugkeren. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten