woensdag, september 03, 2014

De Engelachtige Gidsen - Laat het Los - 1 September 2014 / Taryn Crimi


De Engelachtige Gidsen
“Laat het Los”
1 September 2014 /  Taryn Crimi
Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op het belang van het loslaten. Zoals velen van jullie ervaren hebben, zitten jullie middenin een zeer grote overgang. Echter het bewijst om behoorlijk uitdagend/beproevend voor sommigen van jullie te zijn, en wij kunnen jullie verzekeren dat al dit "harde werken" het meer dan de inspanning waard zal zijn. Zeker, een ieder van jullie heeft steeds maar weer opnieuw gehoord hoe belangrijk het is om alles dat onophoudelijk aan de oppervlakte borrelt in vrijheid te stellen en los te laten, maar wij zouden graag ons perspectief met jullie willen delen in de hoop om jullie te helpen iets aan duidelijkheid te verkrijgen in deze grote tijden van veranderingen.
Er zijn zeker vele lagen van deze overgang, en terwijl sommigen jaren zullen duren zal degene waar wij over spreken waarschijnlijk een periode van een paar extra weken duren. Zoals velen van jullie je er goed bewust van zijn, worden jullie tegemoet getreden met grote levensveranderingen, beslissingen die jullie werkelijkheid en de ervaringen die jullie erin hebben kunnen en zullen veranderen. Sommigen van jullie veranderen van locatie, veranderen van carrière of veranderen relaties, vrienden en interesses.
Zoals wij in de eerste maand van jullie jaar verklaarden, zou dit jaar jullie presenteren met een veelvoud aan kansen voor jullie om alles dat jullie geleerd hebben, alles dat jullie geïntegreerd hebben in gebruik te nemen; dit jaar zou jullie presenteren met de kans om erop te vertrouwen dat alles ten gunste van jullie uit zal werken als jullie het eenvoudigweg toestaan. Doch, als jij je genoodzaakt ziet om de jouw gewenste uitkomst te forceren om te manifesteren, zou jij waarschijnlijk tegemoet getreden worden met vele frustrerende uitdagingen op jouw reis. Het is waarschijnlijk dat diegenen van jullie die deze woorden lezen een combinatie van ervaringen gemanifesteerd hebben; sommige waarin jullie met verbijstering geslagen waren over hoe gemakkelijk jullie wensen naar voren kwamen tezamen met zo een gemak, terwijl andere ervaringen veel moeilijker en meer gecompliceerd gemaakt waren dan zij zouden hebben kunnen zijn.

Veel van wat er gebeurt in deze tijd is de verschuiving in/naar wat jullie altijd geweest zijn, wat jullie altijd gehad hebben en wat jullie altijd ontvingen in/naar wat jullie nu wensen om te zijn, wat je wenst om te hebben en welke verlangens je wenst om te ontvangen. Alles dat jullie gevisualiseerd, voor gebeden en waarop jullie je gefocust hebben is nu bezig tot bloei te komen. Voor sommigen is dit een opwindende tijd, eentje welke gevuld is met vele vreugdevolle ervaringen en gedenkwaardige gebeurtenissen. Je begint te zien dat enige van jouw dromen zich beginnen te ontvouwen en jullie kunnen het spreekwoordelijke licht aan het einde van de tunnel zien. Maar niet alles en iedereen kan met jou door die tunnel heen meekomen. Je wordt tegemoet getreden met de uitdaging om los te laten. Dit is iets waar aldus veel mensen mee worstelen. De grootste angst die wij waarnemen welke mensen vasthouden met betrekking tot het loslaten is dat het niet vervangen wordt met iets gelijkaardigs of iets beters; dat jullie gedwongen worden om iets of iemand te verliezen om voorwaarts te gaan. Dit maakt deel van het proces uit dierbaren. Je moet bereid zijn om los te laten wat je had om iets nieuws te verkrijgen. Dit wordt gemanifesteerd als het verliezen van vrienden, relaties, bezittingen en banen. Wij verzekeren jullie nochtans, dat jullie de manifestaties van het oude los moeten laten zodat jullie ruimte hebben om het nieuwe te verwelkomen. Een leegte zal altijd opgevuld worden, er kan nooit "niets" zijn.
Het is vaak dat mensen willen zien wat het oude zal gaan vervangen voordat zij bereid zijn om waarlijk los te laten; doch dit is niet hoe het Universum werkt. Als je tegemoet getreden wordt met de uitdaging iets los te laten waarvan je vreest dat het niet vervangen zal worden, herinneren wij jou eraan dat dit het jaar is om de grote kracht en het vertrouwen te demonstreren dat je hebt in het creëren van iets veel beters.
Wij hopen dat wij jullie op de één of andere manier van dienst zijn geweest.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2014 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://AngelicGuides.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten