maandag, september 15, 2014

De Arcturiaanse Groep - Vertrouw Altijd Jouw Intuïtie - 14 September 2014 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
"Vertrouw Altijd Jouw Intuïtie"
14 September 2014 / Marilyn Rafaelle
Groeten dierbaren. Wederom komen wij om bemoediging en informatie aan te bieden om jullie op jullie reis te helpen richting de verlichting … het besef dat jullie zoveel meer zijn dan waartoe jullie geleid werden om te geloven. Jullie zijn Goddelijke Wezens gecreëerd in en van de spirituele stof van de Bron (Bewustzijn) en als zodanig, capabel van het manifesteren van de heelheid van de volledigheid van dit Goddelijke Bewustzijn. Het derde dimensionale bewustzijn staat jullie niet toe om je te herinneren wie jullie zijn aangezien het vanuit het niveau van de dualiteit en afscheiding functioneert. De mens heeft aldus voor zichzelf levensspannen van worsteling en pijn gemanifesteerd met een buitenwaarts zoeken in de overtuiging dat zij afgescheiden waren van hun goede.
Eenheid is het diepgaande geheim van het leven, een geheim waar velen zich tot dusverre totaal onbewust van zijn, maar waar velen nu tot toe ontwaken. Waar beter om de Heilige sleutel te verbergen dan binnenin, want alleen een spiritueel ingewijde zou eraan denken het te zoeken in de laatste plaats waar het derde dimensionale bewustzijn zou geloven dat het zou zijn. Zelfs velen van diegenen die zich nog steeds stevig vastgrijpen aan de oude en afgelopen concepten komen geleidelijk naar het begrip door persoonlijk conflict, ontmoediging, of zelfs grote prestaties, dat de externe opsmuk van het "succes" niet dat innerlijke gevoel van volledigheid brengt dat zij nastreven.
Sommigen die in feite "succes" bereikt hebben in de driedimensionale betekenis ontdekken dat er nog steeds een innerlijk verlangen overblijft voor "iets" en het in onwetendheid zoeken door het gebruik van drugs, alcohol, seks, en aandacht krijgende acties. Echter, er zijn nu succesvolle en beroemde mensen voldoende betrokken om door de hypnose en illusie heen te kijken van het nastreven van geluk in het externe en die opzettelijk incarneerden om als voorbeelden en leraren te dienen voor diegenen die de beroemheden bewonderen en ernaar streven hen te imiteren.
Om binnenin te zoeken schijnt eerst een ontmoedigende taak … vreemd en moeilijk, omdat de wereld eenvoudigweg niet onderwezen heeft om binnenin te zoeken. De mensheid werd in plaats daarvan het geloof onderwezen, en heeft aldus van daaruit geleefd, dat het brein en het intellect is waar alle antwoorden liggen. Levensspanne na levensspanne door onwetendheid, hebben zoekers van de waarheid, kennis, oplossingen en zelfs slechts begeleiding gezocht naar antwoorden en informatie in de externe scène … bij "experts", religieuze leiders, regeringen enzovoorts.
Het verstand is een traject van besef; en vertaalt en manifesteert vanuit je verkregen staat van bewustzijn. Het verstand kan alleen toegang verkrijgen tot wat persoonlijk al bekend is of wat ronddrijft in het eensgezinde bewustzijn van de wereld, en daarom moet een idee om nieuw te zijn vanuit diepere niveaus stromen. Ware kunstenaars zijn zich hier bewust van en stemmen zich vaak af op hun diepere niveaus binnenin, niet beseffend dat dit een spirituele activiteit is.

Het gebruik van drugs of alcohol is heersend in de levens van veel creatieve mensen omdat zij geloven dat deze dingen noodzakelijk zijn om toegang te verkrijgen tot deze diepere creativiteit. Het feit is dat zij gemakkelijk toegang zouden kunnen verkrijgen tot deze al aanwezige diepere en meer creatieve niveaus via meditatie en innerlijke spirituele groei, ondertussen de stoffen vermijdend die alleen dienen om iemand open te stellen voor negatieve energetische situaties.
Hoe precies krijgt je antwoorden van binnenuit? Het gehele idee ontmoedigt vele oprechte zoekers omdat het in het begin onpraktisch en onmogelijk schijnt te zijn. Het is niet zoals een radio die je slechts in hoeft te pluggen (hoewel te zijner tijd het ietwat gelijkaardig kan worden). Het proces begint met vertrouwen en meditatie. De discipline van het jezelf voldoende verstillen om de rustige kleine stem te horen … voorbij de drukke, beramende, plannende menselijke geest te gaan moet beoefend worden. Voorbereiding zou kunnen zijn het lezen van een spiritueel boek, nadenken over de waarheid, of rustig lopen en de natuur observeren … ALLEEN zijn met activiteiten die de geest rustig maken … geen mobiele telefoons of partners bij jouw wandelingen in de natuur. Wordt een waarnemer, maar weersta geen gedachten die door jou heen mogen drijven.
De meesten van jullie horen de rustige kleine stem als intuïtie maar hebben niet beseft wat het was. Intuïtie is hoe het in het begin voor velen werkt, maar als je begint dieper te gaan in de spirituele verlichting, zal heilige kennis en informatie ontvangen, vragen beantwoord, en je zult beginnen om van binnenuit onderwezen te worden.
Er zijn individuen die zichzelf paragnosten noemen en inderdaad de bekwaamheid hebben om energieën op te pikken en informatie te horen. Echter, als hun bewustzijn nog steeds volledig ondergedompeld is in het derde dimensionale geloofsysteem, zal deze psychische bekwaamheid hen geen spirituele leraren maken noch zal het ervoor zorgen dat hun voorspellingen uitkomen. Voorspellingen zijn gebaseerd op de energie van het moment, hetgeen voortdurend aan het veranderen is. Psychische informatie dat door een driedimensionale staat van bewustzijn komt zal reflecteren, dat informatie niet hoger kan stijgen dan het kanaal, de auteur, of leraar diens staat van bewustzijn. Wij vertellen jullie dit zodat jullie beginnen om het onderscheidingsvermogen te gebruiken wanneer iemand zoekende is naar een lezing, spirituele klas, of wanneer ingescheept wordt op een specifiek pad dat verlichting aanbiedt.
Intuïtie zal je gidsen ongeacht de staat van bewustzijn van een leraar, genezer, auteur of paragnost. Je zult beginnen te vertrouwen wanneer je wel of niet resoneert met het één of andere boek, advertenties voor cursussen, of iemands energie. Deze dagen van het blind volgen van iemand alleen maar omdat zij zeiden dat je dat zou moeten, zijn voor de meesten van jullie geëindigd. De meesten van jullie beginnen nu te beseffen dat jullie niet langer de externe gereedschappen nodig zijn omdat je van binnenuit krijgt wat je nodig bent. De energie van een bewustzijn minder dan dat van jezelf kan jou niet hoger optillen, en kan in feite dat van jou verlagen naar dat van hen. Dit is het terugnemen van je kracht.
Begrijp dat dit niet betekent dat je de zo nu en dan energie sessie, cursussen waar je naartoe geleid mag worden, of lezingen van spiritueel betrokken Lichtwerkers wanneer je hen nodig bent op moet geven. Laat de rustige kleine stem jou leiden … er zijn vele spiritueel betrokken individuen op Aarde in deze tijd om hun Licht aan de overgang van de wereld toe te voegen door hun werk van het helpen van anderen op deze manieren. Praktiseer het onderscheidingsvermogen.
Leren om naar binnenin jezelf te gaan voordat je wat voor grote/belangrijke beslissingen dan ook maakt betekent dat je eindelijk kunt stoppen met te rennen van de ene menselijke oplossing naar de andere zonder het besef met betrekking tot hoe zij met jouw energie mogen resoneren. Vraag jouw Gidsen om jou te helpen. Stel vragen en schrijf die dingen op die je bespeurt/voelt, maar verwacht geen luide stem die jou vertelt wat je moet doen en zeg niet, "Ik kan het niet" wanneer je niemand hoort, omdat Gidsen bij jou zijn om jou te helpen met JOUW beslissingen, niet om jou te vertellen wat je moet doen.
De innerlijke stem spreekt niet in woorden, het is informatie, vertaalt in/naar woorden door jouw geest/verstand. De informatie mag manifesteren door de één of andere gewone ervaring dat het antwoord verstrekt dat je zoekt. Informatie stroomt vanuit innerlijk zoeken en ontvankelijkheid en manifesteert in vormen waar jij gemakkelijk mee kunt relateren.
Goddelijk Bewustzijn is Zelf-ondersteunend en Zelf-onderhoudend en is jouw ware KERN. Het besef (geen intellectuele kennis) hiervan is de sleutel die de deur opent, Goddelijke ideeën toestaat om in, door en als jou te manifesteren. Denk eraan, het verstand vertaalt spirituele werkelijkheden ( volledigheid, heelheid, overvloed) door jouw verworven staat van bewustzijn welke voor ieder individu verschilt. Jouw ervaringen met die van een ander vergelijken kan jou limiteren omdat het spirituele vruchtdragen nooit beperkt is tot een bepaalde vorm.
Wanhoop niet als je een vergissing maakt … als je denkt dat je jouw innerlijke begeleiding hoorde, ernaar handelde en toen ontdekte dat het een "vergissing" was, weet dat er geen vergissingen zijn, alleen leerervaringen. Jullie leren om de rustige kleine stem te onderscheiden van de stem van het ego en zullen ontdekken dat er een stil en zachtaardig gevoel is van "weten" met de innerlijke stem dat niet aanwezig is bij oplossingen die uitsluitend op intellectuele kennis gebaseerd zijn.
Vertrouw altijd jouw intuïtie. Houd jouw energie gebied gevuld met Licht, blijf gecentreerd in waarheid, verklaar jouw intentie om altijd geleid te zijn door de rustige, kleine, stem en dat zal je.
Dit is hoe je van binnenuit naar het buitenste leeft, en niet andersom…

Wetende … dat wat je zoekt, jij bent.
Wij zijn de Arcturiaanse Groep

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten