woensdag, september 10, 2014

Creatie Cyclussen – Van de Aarde naar Verderop - 9 September 2014 / Brenda Hoffman


Creatie Cyclussen – Van de Aarde naar Verderop
9 September 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
In de volgende paar dagen zullen jullie automatisch die vaardigheden ontdekken die jullie nodig zijn voor jullie nieuwe Aarde rol. Sommigen van jullie dromen over dimensie-huppelen, channelen of wat het meest bovenaan in jullie interesse catalogus staat. Maar niet jullie allemaal zullen ontdekken dat jullie droom vaardigheidsset dat is wat jullie nu willen.
Misschien dat de laatste verklaring gevoelsmatig tegenstrijdig is want wij hebben jullie bij verscheidene gelegenheden verteld dat jullie nu jullie dromen aan het creëren zijn. Aldus doen jullie dat. Maar jullie hebben niet een volledige vaardigheidsset nodig om dat aldus te doen.
Dimensie-huppelen is niet vereist voor jullie dromen van het verhuizen naar een nieuwe gemeenschap of een relatie. Maar als tijdreizen jouw droom gedurende eonen geweest is of zelfs in dit leven, dan is dimensie-huppelen belangrijk voor jou.
Natuurlijk, je zult vaardigheden onderweg oppikken en/of als jij jouw dromen verschuift - wat onvermijdelijk is wanneer jij eenmaal volledig beseft dat je het leven van je dromen kunt creëren. Maar het is zeer waarschijnlijk, dat je jouw droomleven op Aarde zult creëren voordat je voorbij de sterren gaat.
Dat is niet om jouw vaardigheidsset te limiteren, maar in plaats daarvan om jou te informeren dat je zeer waarschijnlijk in cyclussen zult creëren vanuit dat wat je kent naar dat wat een opwindend mysterie is.
Sommigen van jullie zullen onmiddellijk deze plaatsen en tijden adresseren waar jullie niet bekend mee zijn in jullie 3D wereld, maar de meesten van jullie zullen zich ervan verzekeren dat jullie wezen comfortabel is voorafgaand aan het springen naar de volgende stap van dat te verkennen/creëren waar jullie niet bekend mee zijn.

Betekent dat dat je het financieel gemakkelijk zult hebben in de volgende paar dagen? Misschien - dat hangt af van jouw geloofsysteem en jouw wezen. Maar zeer waarschijnlijk, betekent het dat je jouw comfortzone droom in de volgende paar dagen uit zult harden en dat je die basis gebruikt om die comfortzone te creëren. Een beetje zoals het selecteren van een hoofdvak op de universiteit en dat je dan deze cursussen neemt die jou in dat veld aantrekken en opwinden.
Velen van jullie maken zich zorgen dat deze leerperiode voor altijd door zal gaan. Op een bepaalde manier, hebben jullie het juist. Want als je één stukje voor jezelf creëert, zal er een andere interesse tevoorschijn komen die jou verder langs het Universele continuüm van leren/creëren beweegt.
Net zoals het waar was voor jouw 3D wezen, zal je eindeloos vaardigheden leren om jouw nieuwe interesses door de eeuwigheid heen te creëren.
Misschien betwijfel je die gedachte want je wenst te creëren wat je NU wilt - en dat je dan pas verder gaat. Maar net zoals waar was in jullie 3D wereld, kan je geen baan van jouw dromen verkrijgen totdat je bepaalde aspecten van leren voltooid hebt.
Sommigen van jullie geloven dat jullie niet de meeste vaardigheden gebruikt hebben die jullie op school leerden. Iets dergelijks is waar.
Deze Universele Universiteit is een beetje anders. Je zult deze vereiste vaardigheden toepassen om het leven van jouw dromen  te creëren. Bijvoorbeeld, als je wenst om in een nieuwe woning te leven, zal je vaardigheden gebruiken om dat te verkrijgen. Wanneer je eenmaal comfortabel in jouw nieuwe woning bent, zullen jouw creatie vaardigheden zich uitstrekken om de vaardigheden te omvatten die noodzakelijk zijn voor jouw volgende droom en ga zo maar verder.
Jullie allemaal hebben een complete vaardigheidsset. Net zoals jullie allemaal gelijksoortige software voor jullie computers hebben - zelfs als je niet dezelfde software applicaties als je vriend gebruikt want jij hebt andere behoeftes en interesses.
Aldus is het nu. Je bent compleet. Maar je zult deze dromen creëren die nu in jouw gedachten/geest zijn. En als deze gecreëerd zijn, zal jij jezelf nieuwe dromen en nieuwe creaties toestaan.
Sommigen van jullie zijn bezorgd dat jullie nooit ook maar iets zullen creëren. Dat jullie nog niet jullie volledige Universele vaardigheidsset gedownload hebben. Dat iedereen behalve jij weet hoe te creëren.
Zoiets is louter een 3D angst waarmee je doorgaat aldus je niets van jezelf hoeft te verwachten. Misschien is het gebaseerd op stukjes die je onjuist in vroegere levens interpreteerde. Of jouw geloof dat om waarlijk spiritueel te zijn, je alles aan iedereen moet geven voordat je vreugde voor jezelf accepteert. Of talrijke andere redenen welke alleen jij kent.
Maar weet dat je nu volledig capabel bent om te creëren wat het ook is dat je wilt, wanneer je het wilt. Er staat jou niets in de weg - anders dan jezelf.
Nu zijn diegenen van jullie met fysieke kwalen behoorlijk oncomfortabel met deze laatste verklaring want jullie geloven dat jullie niet dat wat jullie aan een pijnlijk bestaan bindt zullen overwinnen. Vraag jezelf eerst of je in deze tijd op de Aarde wenst te blijven. Vraag jezelf dan of je in pijn op de Aarde wenst te blijven. En sta jezelf dan toe om jouw gevoelens en liefde te delen met dat deel, of die delen, van jouw fysieke wezen dat in pijn is.
Ga binnenin. Je hebt de vaardigheden. En als je diep binnenin jezelf wenst op om Aarde te blijven, heb je de vaardigheid om nu een nieuw leven van vreugde te creëren. Vreugde bevat de pijn niet die je voor zolang geleden hebt. Dat is niet om jou te beschuldigen, maar in plaats daarvan om jou te helpen om je opmerkzaam te maken wat je in deze tijd wenst om te creëren.
Sommigen wensen om financiële overvloed te creëren, sommigen fysieke gezondheid, anderen vriendschap of liefde. Het is niet van belang want allen zijn hetzelfde. Allen bewegen naar vreugde en weg van pijn - op wat voor niveau dan ook en op wat voor manier dan ook. Creëer jouw Aarde dromen. Je bent volledig capabel om dat aldus te doen wanneer en waar je dat wenst.
Nu ben je kwaad, want je hebt het geprobeerd en geprobeerd en niets gebeurde er anders dan meer pijn op wat voor gebied dan ook.
Verwijder je kwaadheid. Verwijder je KAN HET NIET overtuigingen. Geloof in jezelf. En creëer het Aarde leven van je dromen. De rest zal volgen wanneer je eenmaal volledig comfortabel in jouw Aarde wezen bent.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten