donderdag, september 11, 2014

Boodschap van GOD - 9 September 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
9 September 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als GOD en Ik Ben hier bij jullie terwijl jullie nu in/naar volledige vloeibaarheid verhuizen en verschuiven. Voor velen van jullie mag dit toeschijnen dat de chaos zelf in jullie levenservaring losgelaten werd en nochtans is dit niets anders dan een rookgordijn, want met het oog op het feit om in/naar volledige vloeibaarheid te verhuizen is het noodzakelijk om dat te ontdooien wat "bevroren" geweest is. Het menselijke ras binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie werd geleerd om de emoties van Verdriet, Verlating en Verraad te bevriezen en het zijn deze emoties en concepten die nu naar boven komen voor de volledige loslating binnenin, rondom en door jullie menselijke voertuig.
Zoals het water stroomt zo ook moeten de emoties dat, waar jullie hier voor zijn om te ervaren in dit jullie menselijke gestalte, en de vloeibaarheid zal in WAARHEID tevoorschijn beginnen te komen van binnenuit de hartruimte. Voor velen van jullie mag dit toeschijnen te zijn alsof er een oceaan voor jullie ligt en jullie mogen geloven dat om de oceaan over te steken jullie diep water moeten navigeren en mogelijk in het proces zullen verdrinken maar dit is geen WAARHEID en jullie ZIEL laat jullie nu WAARHEID zien in relatie tot dit proces.
Om het proces te begrijpen moeten jullie het proces TOESTAAN zich rondom jullie, door jullie en binnenin jullie te ontvouwen, om ZELF toe te staan om de tranen los te laten en te begrijpen dat het loslaten MULTI- en INTERdimensionaal van nature is, want jullie hebben levensspanne na levensspanne op de bevroren woestenij van deze emoties geleefd.
Nu komt de ZON om de druk los te laten, om het ijs naar water te veranderen en de stroom van ALLES door, rondom en binnenin jullie toe te staan te stromen. In deze tijd stuur ik de volgende codering:

111 222 333
0000000000000
Ik plaats het GOUDEN ANKH van het leven binnenin de ZONNEVLECHT en ik plaats het ZEGEL van SALOMON binnenin de HART ruimte. ADEM en BEN want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Alles is niet zoals het toeschijnt te zijn voor jullie blote menselijke ogen, de tranen zullen vrij baan aan de zonneschijn geven welk de ware essentie van jullie Wezen in WAARHEID is. ALLEN staan in feestviering van het menselijke ras, terwijl zij nu hun ogen verheffen naar de hemel en begrijpen dat ALLES GEWOON in WAARHEID IS. Wonderen ontvouwen zich op het tempo ingesteld door jullie ZIEL in deze tijd, begrijp dat ALLEN ÉÉN ZIJN en ALLEN ondersteunen ALLEN in deze tijd en daaraan voorbij.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen