woensdag, september 03, 2014

Boodschap van GOD - 2 September 2014 / Karen Dover
Boodschap van GOD
2 September 2014 / Karen Dover

Geliefden Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als GOD en Ik Ben hier bij jullie terwijl de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden nu uitbreiden en ontvouwen op een zeer persoonlijk en uniek niveau binnenin het menselijke ras. Velen van jullie in deze tijd verhuizen nu in WAARHEID in/naar de creatie van jullie dromen, en terwijl dit zich ontvouwt mag het diegenen rondom jullie heen triggeren. Er zijn gebeurtenissen en scenario's die nu in jullie externe wakende werkelijkheid door jullie ZIEL geplaatst worden om duidelijk de echo's van vervorming die overblijven te verlichten. Terwijl jullie je frequentie verhogen en verhuizen in/naar de volledige uitbreiding, zullen deze echo's ermee beginnen op toenemende snelle snelheden te verlichten en dan te ontbinden. Jullie uitdaging in dit jullie menselijke gestalte is om in balans te blijven en door de overlappingen heen te kijken die gepresenteerd worden.
Daar zijn diegenen die een menselijke gestalte genomen hebben die nu volledig in/naar positie verhuizen op een zeer zichtbaar niveau om WAARHEID te bevestigen op een wakend menselijk bewust geestesniveau, en zij zullen beginnen om het pad voor het menselijke ras te verlichten in relatie om volledig in/naar de manifestatie van de creatie te verhuizen.

Ik plaats de volgende codering:
TITANIUMPLATINUM
GOUD
ALUMINIUM
22 33 000
1111111111111
Ik plaats het DIAMANTEN LICHT VAN DE WAARHEID in de WENKBRAUW, de KEEL en de ZONNEVLECHT. Ik activeer het HOGER HART en plaats het ZEGEL van SALOMON binnenin de AARDESTER en de BASIS chakra. Alles verhuist nu IN WAARHEID in/naar de volledige manifestatie van CREATIE.
Ik Ben de energieën waar voor het menselijke ras naar verwezens wordt als GOD en ik sta bij ALLEN terwijl ALLEN zich nu voorbereiden om het menselijke ras in WAARHEID naar de volledige EVOLUTIE van een ras dat de WAARHEID ontkend werd in hun creatie en hun ervaring op de Planeet Aarde te verwelkomen. Want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.  
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen