zaterdag, september 13, 2014

Boodschap van De Dertien Kristal Wezens - 12 September 2014 / Karen Dover


Boodschap van De Dertien Kristal Wezens
12 September 2014 / Karen Dover
Geliefden wij zijn De Dertien Kristal Wezens en wij komen om onze energieën in deze tijd van massale uitbreidingen en beweging dwars door en binnenin het menselijke ras in WAARHEID te delen. Wij doen een beroep op onze energieën in hun menselijke gestalten en wij plaatsen de volgende codering binnenin hun energie handtekening:
TITANIUM
GOUD
KOPER
ROOS GOUD
TURKOOIS
AMETHYST
MAGENTA
111 222 000
1111111111111
Wij plaatsen het GOUDEN ANKH van het eeuwige leven binnenin de HARTRUIMTE, binnenin de KEEL en binnenin de ZONNEVLECHT. Wij plaatsen het ZEGEL van SALOMON in de BASIS CHAKRA, de ZONNEVLECHT, de WENKBRAUW en de ZIELSTER. Wij doen een beroep op alle niveaus van jullie Wezen en vragen dat jullie je herinneren wie JULLIE in WAARHEID zijn.

Alles verschuift en verandert nu in WAARHEID op de Planeet Aarde en binnenin, rondom en door het menselijke ras. Wij lopen bij JULLIE ALLEMAAL in deze tijd, want de Nieuwe Aarde wordt nu in WAARHEID fysiek op de Planeet Aarde geboren. WAARHEID IS GEWOON en dat wat geacht werd "onmogelijk" te zijn door de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie zal nu beginnen vorm aan te nemen en in/naar de schepping tot bloei te komen want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.
Wij plaatsen de codering van 528 MHZ in de HARTRUIMTE van ALLEN in deze tijd en vragen JULLIE om in WAARHEID ADEM TE HALEN. ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON in WAARHEID.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen