zondag, september 21, 2014

Blossom Goodchild en de Federatie van het Licht - 21 September 2014


Blossom Goodchild en de Federatie van het Licht - 21 September 2014
Je Oogst Wat Je Zaait
Blossom: Wederom welkom! Het is heel fijn om weer regelmatig contact te hebben … en ik ben heel benieuwd wat jullie ons vandaag gaan brengen. Volle kracht vooruit, kapitein!
Federatie van Licht: Een uiterst warm welkom aan jou en jouw vrienden, daar wij ALS ÉÉN samenkomen. Wat is het toch een wonderbaarlijke missie, die we volbrengen. Ieder individu die zijn aandeel levert … zodat deze prachtige VERANDERING … OVERAL gebracht wordt.
Het is inderdaad prachtig. Kunnen jullie nog meer aandachtspunten geven? … Want we zitten NU op één lijn en willen dolgraag verder gaan.
Geliefde zielen, wat jullie van Grote waarde achten verwarmt onze harten. Jullie doen dit vanuit een plaats binnenin jullie Wezen, die een fijnere Essentie van jullie WAARHEID is. Jullie kunnen dit NU VOELEN.
Ja, dat kunnen we. Dat wil zeggen, degenen die daarvoor kiezen. Op dit moment is het op sommige plaatsen van onze wereld een afschuwelijke puinhoop, maar door ervoor te KIEZEN om in HOGE trilling te blijven, doen we wat we kunnen om ervoor te zorgen dat onze LIEFDE overal wordt gevoeld. Ik HOUD van het concept waarover jullie laatst spraken en ik begrijp het steeds beter. GOED GEDAAN!
Onze bedoeling, onze intentie … is om jullie met ALLE LIEFDE door deze tijden te begeleiden. We haasten ons te zeggen dat velen, alhoewel ze zich nu nog ‘inhouden’, dat zij ook … op hun eigen manier … in hun eigen tijd … zullen bijdragen aan dit VEELOMVATTENDE GODDELIJKE PLAN. Geliefde Harten, kunnen jullie je voorstellen hoe het zal zijn wanneer de meerderheid van jullie Planeet ook tot dit begrip komt?
Wanneer men in afstemming is met WIE MEN IS … wanneer men het ‘SNAPT’ … Ieder-Een … dan … is de klus geklaard.
De Glorieuze resultaten die zich laten zien op onze ‘Energie-meters’ … bewijzen zonder enige twijfel dat jullie wereld zich hier ‘doorheen sleept’.
Het KAN NIET NIET gebeuren.

Want zelfs degenen die zich niet bewust zijn van wat er gebeurt … beginnen de verandering om hen heen te VOELEN.
Ja, wij weten dat er gebieden zijn waar mensen in het moeras zijn geraakt. Deze zielen hebben een pad gekozen waarvan ‘zij geloven’ dat zij het recht hebben om hierover te heersen. Zend veel Liefde naar degenen die misleid zijn … zij zijn een deel van jullie.
Dus, om door te gaan met dat waarover wij spraken … zend meer LIEFDE naar jezelf. Op die wijze verhoog je voortdurend JULLIE trilling … in de WETENSCHAP dat JULLIE HUN ‘reddende Engel’ zijn. Ook al weten zij dat nu nog niet.
Vrienden, deze verdwaalde zielen … zullen genoeg hebben om mee af te rekenen, wanneer hun WAARHEID zich realiseert dat dit niet de manier is waarop ze zich moeten gedragen. Want hun spijt en wroeging overstijgt iedere ‘menselijke’ straf die men hen wil opleggen vele malen. Zij zullen niet gestraft worden. Wij zijn het niet eens met dat woord … of die daad. Omdat ALLEEN de ziel zelf zal VOELEN wat zij hebben uitgedeeld … en ze zúllen het VOELEN.
JULLIE WERK is het … om in VREDE te blijven.
JULLIE WERK is het … om LIEFDE TE ZIJN.
Sta geen gedachten over andermans daden toe die jullie Trilling omlaag brengen. Blijf ALLEEN in JULLIE Trilling en doe je uiterste best om deze zo hoog mogelijk te houden.
MET DEZE WIJZE VAN DIENSTBAARHEID GINGEN JULLIE AKKOORD.
Ja, dit begrijp ik. Maar voor mij is dat makkelijk, in mijn situatie … maar het is wellicht niet zo makkelijk voor anderen, die niet in een dergelijke mooie situatie zitten.
Echter, houd in gedachten dat Iedere ziel … waar men in het fysieke bestaan ook verkeert … ervoor heeft gekozen om daar te zijn … voor men kwam. De plek waar Enige ziel blijkt te verblijven … is er, omdat die plek en zijn omstandigheden … HUN bedoelingen met de groei van HUN ZIEL dient.
Denk niet dat dit een Gelukstreffer is. Dat men een ‘plek’ uit de hoge hoed toverde toen men verlangde terug te keren naar jullie Planeet Aarde. Iedere positionering … Iedere Familie waarvan men deel uitmaakt … werd zorgvuldig overwogen en besproken … zodat Iemands ‘Nieuwe Leven’ die ziel zo volledig mogelijk zou helpen.
Dat begrijp ik … maar het is moeilijk om je in te denken dat iemand ermee in zou stemmen om een leven van armoede te lijden of in een oorlog verzeild te raken … of honger.
Dit kan zo zijn vanuit een Aards perspectief. Maar vanuit een HOGERE PLAATS … blijkt het voor Iemand de perfecte oplossing te zijn om bepaalde ‘uitdagingen’ tegen te komen, die Een Ieder laat worden WIE MEN IS … IN HUN WAARHEID … op de snelst mogelijke manier.
Deze ‘markeringen’ worden door de zielen die nog niet in de menselijke vorm zijn, geaccepteerd, omdat ze de mogelijkheden die zich daardoor voor hen openen, kunnen VOELEN … zodat ze hun volledige potentieel naar buiten kunnen brengen.
Net als jij, Blossom … kan men soms het GEVOEL hebben dat men in een gelukkiger situatie zit om de eigen missie te volbrengen.
We zeggen jullie … dat het niet uitmaakt waar Iemand zich volgens de AARDSE geografie bevindt. Het maakt namelijk in het zielezelf niet uit waar Iedereen en ALLES zich bevindt.
EN …  hierin VERBLIJFT MEN IN WAARHEID.
Dat WAT de ziel VERKIEST TE ZIJN … dat WAAR de ziel VERKIEST TE ZIJN … is perfect voor die ziel.
Er doen zich kansen voor om VAN DIENST TE ZIJN … OVERAL.
Je mag je misschien ‘gelukkig’ VOELEN in jouw woonplaats/plaats van jouw keuze, Blossom … en we ontkennen zeker niet de schoonheid van jullie kusten en bergen. Waar jij bent is geen conflict … dus is jouw opdracht om door te gaan met LIEFDE te ZIJN … bij alles wat je doet.
Er zijn mensen die vast zitten in verwoesting en haat … maar ook zij hebben dezelfde kans … Om te Dienen. Alleen op een andere manier.
Laten we terugkeren naar de LIEFDE en het voortdurend LIEFHEBBEN van het zelf.
DIT IS DE GROOTSTE DIENST AAN HET GEHEEL DIE JE KUNT BEWIJZEN. Om redenen waarover wij in vroegere sessies al gesproken hebben.
Wanneer Iemand dit echt begrijpt … kan de standaard van leven … de Trilling, waarin men VERKOOS te ZIJN … alleen maar Dienstbaar zijn voor hen … op een wijze die ALLE GOEDE dingen laat stromen. Wanneer men ervoor KIEST om in die HOGE Trilling te blijven … is er geen andere optie! Derhalve, zie je? Of je nu in het paradijs bent of je tijd verspilt … het zelf Dienen … is de sleutel tot het hebben van een leven zoals het zou moeten zijn.
JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR JEZELF.
JIJ bent het deel van Het Geheel … een aspect van Het Geheel … en het is jouw verantwoordelijkheid om voor dat aspect van Het Geheel te zorgen dat je is toegewezen.
Het lijkt op het gekregen hebben van een stukje grond … Als we deze vergelijking mogen gebruiken. Iedere ziel is de kans aangeboden om de hen toegewezen tuin te verzorgen. Ze kunnen KIEZEN om er bloemen, struiken, groenten te planten … wat ze maar VERKIEZEN.
Bij sommigen zal de tuin gedijen … omdat men de tijd neemt om voor … wat hen toegewezen is … te zorgen en water te geven. Andere gooien er misschien wat zaadjes op en ‘hopen er het beste van’. Zij zitten te kijken … wachtend op resultaat en worden bedrukt en mismoedig wanneer het niet groeit of niets opbrengt.
Anderen daarentegen … Iedere dag verzorgen zij hun tuin. Iedere dag zien zij resultaat. Dit geeft hen een stimulans … want zij zien de resultaten van hun focus.
JE OOGST WAT JE ZAAIT.
Dit is op JULLIE van toepassing … JULLIE ZIEL.
Naarmate de tijd vordert … zal Iemands tuin óf gedijen … zodat anderen het kunnen bewonderen en de Liefde en zorg vanwege die aandacht voor het detail VOELEN … OF … Men heeft niets anders dan onvruchtbare grond om over te jammeren en te kermen … en erover te klagen dat andermans tuin meer vruchten voortbrengt dan die van hen.
Zij denken op de manier van een ander die een betere plaats krijgt dan zijzelf, en vervallen wederom in het ‘Als ik DAT stukje grond had gekregen … zou het voor mij allemaal goed zijn gelopen’.  Zij kunnen niet aanvaarden dat iedereen ‘aankomt’ met zijn zaden, spade en gieter … zij kwamen naar jullie Planeet met ALLE gereedschappen die zij nodig hadden om te kunnen gedijen.
Niet Een arriveert met minder dan iemand anders. Want jullie komen ALS/IN jullie ziel. Jullie ziel, iedere ziel … heeft ALTIJD de kans om te gedijen en groeien. Hoeveel je terugkrijgt … hangt alleen maar af van hoeveel aandacht je eraan geeft.
Ik dacht net dat jullie wilden zeggen … hoeveel ‘inspanning’ … maar plotseling veranderde het woord in ‘aandacht’.
Ja, omdat het woord ‘inspanning’ verkeerd uitgelegd kan worden. Terwijl al wat Iemand nodig heeft ‘aandacht’ is. Wanneer men aandacht heeft voor iets … laten we bijvoorbeeld ‘Het Zelf’ nemen … heeft men geen aandacht voor iets voor het zelf dat niet het beste voor het zelf zou voortbrengen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat Iemand ervoor zou KIEZEN om aandacht te geven aan iets erg slechts dat in hun leven zou kunnen komen.
Toch doen sommigen dat. Niet met opzet. Echter, ik VOEL dat sommige mensen zich wellicht concentreren op iets in de toekomst dat negatief is, omdat ze zo’n denkwijze hebben en geloven dat het slechte om het hoekje ligt te wachten. Ik WEET dat dit alleen maar onzekerheid is, maar mensen doen dit toch.
Dan zullen ze … op zeker moment … in een staat van Zijn komen … waarin zij zich realiseren … dat er, door hun zaadjes geen water te geven … niets zal groeien. Elk toegewezen stukje grond waarin Iemand komt … moet de aandacht krijgen die de ziel verlangt. Iemand kan een ander stukje land niet beoordelen en opmerken welk stukje het beter doet … harder groeit.
Evenmin is het een ‘kwestie van Geluk’.
Iedereen kan zien … wie zijn tuin goed onderhoudt en wie het ‘geen bal kan schelen’.
JIJ HEBT DE KEUZE om JOU te verzorgen … of om JOU niet te verzorgen.
Te ZIJN of niet te ZIJN!
Er is geen oordeel … er is geen Grote Prijs VOOR DEGENE DIE DE GROOTSTE POMPOEN HEEFT GEKWEEKT!
ER ZIJN GEEN RECHTERS … zeker niet in de plek van LIEFDE waarin wij verblijven.
Wij verlangen er slechts naar dat een ziel ervoor KIEST om het beste voort te brengen dat zijn tuin kan opleveren.
Wat denk je, dat de toeschouwers het meest plezier doet? Een onvruchtbaar bed van droge aarde overwoekerd door onkruid … of EEN BLOEIEND BED VOL KLEUR en Trillende Energie?
Nou, je hoeft geen raketgeleerde te zijn om dat te kunnen beantwoorden!
Er is niet Eén ziel die niet in staat is om een tuin water te geven en te verzorgen. Hoe beter het groeit, hoe leuker men het vindt en ontdekt wat hiervoor het beste is. De resultaten zullen nooit ophouden te komen. Nooit zal men denken … ‘ik heb genoeg gedaan’ … want het is altijd nodig om het water te geven en voortdurend dat wat er niet Thuis hoort, uit te schoffelen.
Altijd wanneer White Cloud over water spreekt, bedoelt hij LIEFDE.
En bestaat niet een groot percentage van jullie fysieke vorm uit H2O?
Ja.
DAN IS HET TOCH LOGISCH DAT JULLIE ER ALTIJD VOOR ZORGEN DAT HET WATER BINNENIN JULLIE WORDT VERVERST?
WEET, TERWIJL JULLIE SCHOON WATER DRINKEN … DAT JULLIE JEZELF MET MEER LIEFDE VULLEN.
VOEL bewust, terwijl je drinkt, dat je helemaal door LIEFDE vervuld wordt.
Dat doet me eraan denken dat jullie of White Cloud een hele tijd geleden zeiden … dat men zich moest voorstellen een Gouden drank te drinken uit een Gouden Kelk … iedere morgen voor men de dag begint. Ik vergeet al die dingen die ons al die jaren zijn aangeraden.
Dit te doen … zorgt ervoor dat het Groter wordt. Dit niet te doen … maakt niet uit … Maar waarom zou Men niet?
Omdat je het vergeet!!!
Wanneer je je ziel werkelijk laat VOELEN dat Men Iedere morgen uit deze beker drinkt in HEILIGE GENADE is dat een Dienst aan de ziel. Jullie keuze.
Jullie KIEZEN ervoor om je tuin water te geven of niet. Het zal niet verwelken wanneer jullie het een keertje vergeten. Maar hoe meer men … zoals met alles dat de ziel een Dienst bewijst … zich bewust is van DAT WAT GOED IS … en er aandacht aan geeft … hoe meer het bloembed BLOEIT! [Bloeien = Blossom].
Zo is het! Ik geniet er zo van om Blossoms tuin te zien Bloeien! Ik geniet er zo van om ‘het’ meer en meer te ‘Snappen’ bij iedere keer dat ik het ‘water geef’. Ik overweeg zelfs om een paar nieuwe zaden te planten om degene die al groeien beter tot hun recht te laten komen … Jullie zullen ER vast VAN HOUDEN … EN IK OOK. HEEL VEEL DANK, ZOALS ALTIJD.
Wij spreken ook onze waardering uit voor ieder-Een. Wij zeggen Adieu, tot de volgende keer.
Nou …  met deze afscheidswoorden … betekent dat vast dat mijn maatje White Cloud ook meedoet met deze gesprekken?
Jouw maatje … White Cloud, wordt Geëerd en Bewonderd … IN ALLE RIJKEN.
Jouw maatje … White Cloud, is een WEZEN van Grote Verdienste. Wij doen hier niet aan rangen … doch het respecteren van waar Iemand IS … binnen in HET GEHEEL … is even duidelijk als de neus op je gezicht.
Wat een raar gezegde … Even duidelijk als de neus op je gezicht … nauwelijks etherisch te noemen … als ik dacht dat jullie zouden gaan worden, gezien hoe jullie over deze prachtige ziel spreken. Mmm! Over die uitlating moet ik even nadenken. IK HOU VAN JULLIE. BEDANKT.

De Federatie Van Licht spreekt over LIEFDE. http://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten