zondag, september 07, 2014

Blossom Goodchild en de Federatie van het Licht - 6 September 2014


Blossom Goodchild en de Federatie van het Licht - 6 September 2014
Jullie Weten dat Absoluut Alles Energie Is
Het Is een Energie van LIEFDE
Blossom: Ik wens jullie een goede morgen. Er waren veel mensen die hebben genoten van jullie laatste channeling. Ze vonden het erg behulpzaam in de zin van iets praktisch te kunnen doen. Daarvoor bedank ik jullie.
Federatie van Licht: Een warme groet van Liefde voor elk en iedereen. Het is helemaal onze bedoeling om de ziel te verrassen, die er op haar beurt voor zorgt dat de zon overal doorheen kan schijnen op elk moment.
Want dit is WIE JULLIE ZIJN en WAT JULLIE HIER WILDEN ERVAREN.
Wij VOELEN dat het nodig is om situaties te verkennen die het Licht van de ziel verminderen en daartegen … manieren aan te dragen waardoor iemand uit die ‘somberheid’ kan opstijgen en de ziel in afstemming kan brengen met diens WAARHEID.
Dus doorgaan bij waar we vorige week gebleven waren … hoe kan het ook anders? Is er iets anders … dat ons in staat stelt om dit te doen? Ik denk dat de meeste mensen denken dat zij de Hoogste Trilling waartoe zij in staat zijn wel kunnen vasthouden als alles goed is, maar bij tijden merken ze dat ze als een baksteen omlaag vallen in de lagere vibratie, waaruit zij juist probeerden te ontsnappen!
DE ZIEL WIL SLECHTS LIEFDE ZIJN.
DAT IS WAT DE ZIEL IS …
LIEFDE.
De gedachtevormen, die voortkomen uit conditionering, indoctrinatie en dat wat algemeen als sociale ‘kwaliteiten’ wordt gezien … waarvan wij VOELEN dat ze verre van kwaliteiten geworden zijn … dat is de netelige positie waarin men zichzelf vaak terugvindt.
MOGEN WIJ DAAROM VOORSTELLEN DAT JE TE ALLEN TIJDE ERVOOR KIEST OM TE ZIJN WAT JE BENT.
Het is absoluut niet moeilijk om je van je GEVOELENS bewust te zijn. Men VOELT ze namelijk voortdurend. Wij vragen echter, om je ervan bewust te zijn en er dan naar te handelen.
Maar wanneer men in de put is geraakt … wanneer er een situatie is die maar lijkt aan te houden en niet lijkt te wijken … en het een situatie is die de ziel geen plezier doet of boeit … dan stellen we voor dat men zich volledig concentreert op het “UIT DIE SITUATIE ZIJN’.
Want wanneer je volledig ondergedompeld BENT in die vibratie, gaat het alleen maar door met erger te worden … en brengt het daardoor meer van hetzelfde … komt er meer bij … en de cyclus gaat door.

Echter … als men ervoor KIEST om het gedachtepatroon de VRIJHEID van het voorbij zijn van die bepaalde situatie te laten VOELEN, dan … wordt men door dat GEVOEL … automatisch uit de lagere frequentie naar de HOGERE getild.
Zovelen blijven maar malen tot hun geest een nevelige draaikolk geworden is. Zij zoeken in hun geest en hun ziel naar een manier om die situatie te corrigeren … en maar al te vaak leidt dit alleen maar tot meer wanhoop, wanneer men merkt dat men steeds dieper in het doolhof verward raakt … en zich steeds meer verloren VOELT.
Wij zeggen jullie … VERTROUW HET PROCES.
VERTROUW erop dat, wanneer jullie afgestemd zijn op jezelf en het Universum … er niets zal gebeuren dat niet voor jullie Hoogste Goed is.
WEET binnenin je … VRAAG binnenin je … dat die situatie door het proces gaat waar het doorheen moet gaan … en WEET dat de uitkomst van het Hoogste Goede is voor alles en iedereen.
Wanneer je VERTROUWT … VOLLEDIG VERTROUWT in dit WETEN … wordt het probleem automatisch opgelost … zonder meer. Het lijkt misschien zo dat het niet onmiddellijk weg is … maar men heeft antwoord gekregen en al wat overblijft is dat het UNIVERSUM toegestaan wordt om zijn magie toe te passen.
Hoe vaak komt er niet iets uit dat men in het geheel niet verwachtte? Maar als men nog eens terugkijkt op de situatie en alles dat ermee samenhing, kan men niet anders dan ervan versteld staan hoe alles is uitgewerkt op de voor iedereen beste manier.
Het gaat er gewoon om om je in de ruimte te bewegen die het geheel dient … volledig.
Jullie noemen dat ‘tijd’ … Maar wij WETEN dat de energie gewoon in de Hogere Trilling van een bepaalde situatie is gegaan. 
Ik neem aan dat velen … dit kunnen ‘snappen’. Echter ook dat zij zich NOG STEEDS in het moeras van een situatie voelen zitten en derhalve het NOG STEEDS moeilijk vinden om in een vreugdestand te STAAN, vanwege die situatie.
Wij zouden dan zeggen dat zij het ‘snappen’… maar ervoor KIEZEN om de stroom te blokkeren … doordat ze nog niet het juiste begrip van wat wij zeggen, hebben verworven. Wanneer men zich gelukkig VOELT … wanneer alles in iemands wereld in orde lijkt te zijn … is het erg makkelijk om te WETEN dat het Universum aan jouw kant staat.
Het is echter een simpel feit dat … HET UNIVERSUM AAN GEEN KANT KAN … ZAL … WIL … STAAN. Het geeft antwoord op jullie verzoek. VANUIT de trilling die jullie vragen.
Is het niet zo dat, wanneer men afgestemd is op de Trillingsharmonie van een HOOG niveau, er meer en meer in iemands leven vloeit dat … naar men slechts kan aannemen … van de Grootste Vreugde is?
Als men ervoor KIEST om op een Hogere ‘resolutie’ te Trillen(?) … dan, zelfs wanneer er misstappen van een lager niveau plaatsvinden … kan dat niet tussenbeide komen … Het kan iemand niet naar beneden halen … als men ervoor KIEST om op het Hogere niveau te blijven, terwijl men ermee omgaat.
Wij spreken vaak met jullie over GEVOELENS en Trillingen.
Jullie GEVOELENS resoneren op een Trilling. Jullie lichaam resoneert op/in een Trilling … Jullie gedachten doen hetzelfde. Alles bestaat vanwege zijn Trilling.
Er zou niets kunnen bestaan als het niet een Trillingsfrequentie had … omdat het zonder dit [de Trilling] niet in ‘zijn vorm kan verschijnen’.
JULLIE ZIJN ENERGIE.
EEN GODDELIJKE ZUIVERE ENERGIE VAN LIEFDE.
ENERGIE is een zaak van datgene wat het GEKOZEN heeft te ervaren.
Sorry, kunnen jullie over deze laatste zin wat meer in detail treden?
Jullie weten dat ABSOLUUT ALLES ENERGIE IS.
HET IS EEN ENERGIE VAN LIEFDE … wat voor vorm het ook aanneemt op enig moment.
Zelfs wanneer je naar een plant kijkt … het kan op een zeker Energieniveau resoneren als het zichzelf in al zijn glorie in de zon laat zien. Maar, wanneer het stormen heeft moeten weerstaan, kan het er verfomfaaid en uitgeput uitzien.
HET IS NOG STEEDS DE ENERGIE DIE HET ALTIJD WAS/IS … Maar tijdens/na de storm … is datzelfde Energieniveau op een andere frequentie aan het Trillen … vanwege wat het heeft moeten doen. Het ervaart zichzelf op verschillende niveaus van Energie … van zichzelf.
Dus, als ik jullie goed begrijp … alhoewel … waarom laat ik het niet aan jullie over om het te zeggen … jullie hebben een goed gevoel voor woorden.
Stel je voor … deze bijzondere plant … die VAN een zekere Trilling IS … laten we het een bal van Energie noemen die IS en zichzelf omhult/insluit … en daardoor IS WAT HET IS … een plant. Echter, binnenin die bal van LIEFDE-Energie die de plant is … zijn vele niveaus … VAN ZICHZELF … waarin het kan verkeren.
Het kan niet een Hoger niveau WORDEN dan dat waarvoor een plant Energetisch is ontworpen om te ZIJN … en het kan geen lager niveau worden dan waarvoor het is ontworpen om te ZIJN … Maar zijn Energieniveau kan in die bal, waarin de plant was gecreëerd, behoorlijk uiteenlopen.
Ik zie de logica … en ik VOEL dat jullie gaan beginnen uit te leggen dat het hetzelfde is voor alle dingen … inclusief wijzelf.
Precies. Al heeft de menselijke vorm overduidelijk een andere Trillingsbal van Energie dan de plant.
Wij spreken dan van het NAAR BENEDEN BRENGEN IN jullie fysieke vorm van wat van jullie Hogere zelf is.
‘Naar beneden brengen’ lijkt niet juist, als ik het zo mag zeggen. Want zijn we in onze ziel niet ons HOGERE ZELF en gaat het er niet alleen maar om dat we toegang krijgen tot dat Hogere deel?
Wij begrijpen jouw gedachtevorm … maar alweer, woorden … woorden … woorden. Zij missen de beste manier om iets UIT TE DRUKKEN.
IK WEET HET … Ik heb het gevoel dat mijn hoofd gaat ontploffen in het globale beeld van dat waarover wij praten en nu moeten we het formaat zien te vinden die dat beeld verklaart!
Beetje bij beetje … fragment na fragment …
Neem de gedachte dat jouw HELE ZELF … de WIE JE BENT … de ZUIVERSTE ENERGIE VAN LIEFDE van de GROOTSTE BAL VAN ENERGIE is DIE ER BESTAAT … HET AL … HET ALLES.
Neem dan in overweging dat het aspect van jouw ziel dat ervoor heeft gekozen om in deze tijd in de menselijke vorm te zijn, om welke redenen en doelstellingen dan ook … zijn eigen Trillingsbal heeft waarbinnen het verblijft … zodat het in die menselijke vorm kan functioneren en zich uit kan drukken.
Deze menselijke functionele Energiebal heeft, net als de plant … vele niveaus/lagen waarin/waarop … het kan resoneren en reageren. Maar het is een Trillingsbal die meer kan uitbreiden … dan die welke de plant ervaart. Dat is niet te zeggen dat de menselijke vorm dezelfde frequentie van het GEHEEL van de Energiebal van de plant in zich heeft. Want de menselijke Energiefrequentie houdt in zich/omvat alles dat de plant is.
Nog steeds vind ik het logisch klinken in mijn hoofd, maar dat komt misschien omdat jullie het bij mij in mijn hoofd planten … Ik hoop dat anderen deze uitleg kunnen volgen. Doch, als wij van die Hoogste Zuiverste Energiebal afstammen … de allerHoogste die er is … zeggen jullie nou dat wij de volheid van DIE bal niet kunnen verwerven, omdat we in een menselijke vorm zitten, ook al zijn we ervan afkomstig? Ik dacht dat wij toegang konden krijgen tot ons Hogere zelf? Verdorie … het voelt alsof er een bruisende badbom  in mijn hersens geplant is! Het is zo actief … en we proberen zo hard om dit hele concept in woorden om te zetten. Ik snap echt hoe lastig dit voor jullie is  … het is voor mij ook bepaald niet simpel om dit even stilletjes te vertalen/om te zetten.
DAT WAT JE BENT … BEN JE.
Echter, de Trilling van jezelf, gekoppeld aan de Trilling van je omgeving … en daarmee bedoelen we niet slechts je onmiddellijke omgeving. Voeg daarbij … jouw regio … groter nog, jouw land … nog groter, jouw Planeet Aarde … DAT DEEL VAN JOU dat je ervaart is een geweldig grote Energiebal. Het niveau waarin … waarVAN …  jij VERKOOS te willen ZIJN, kan variëren in verschillende stadia en toch, nadat er een zeker bewustzijn is gekomen … is het alsof de lagere Trillingen ervan ‘wegglippen’. Het wordt verdund/verstrooid … omdat het zijn beloop heeft gehad … zijn doel heeft gediend en het is niet langer nodig.
Wanneer dit plaatsvindt … brengt de bal die JIJ bent een Hogere Trilling naar binnen aan het hoogste einde van de schaal. Dus op deze manier … is men in staat om door te gaan met toegang te krijgen tot Hogere en Hogere niveaus van het zielezelf, naarmate iemands bewustzijn hem toestaat. Het is als het beklimmen van een ladder en terwijl men hoger stijgt op de schaal … worden de onderste treden verwijderd en nog meer toegevoegd aan de top. Inderdaad, bij gebrek aan een goed beschrijvend beeld van dat wat we proberen uit te leggen.
Gebeurt dit ook bij planten en andere vormen?
Op een andere manier. Laten we deze keer een Boom nemen. Die heeft zijn eigen Trillingsresonantie. Maar HET heeft niet de problemen en beproevingen van een mindset (geesteshouding/toestand)… HET IS GEWOON. Het resoneert in zijn eigen Trilling en toch … vanwege het feit dat de mensheid de hele Planeet verheft door de Trillingen te verhogen … zal de Energiebal van de boom … door natuurlijk vooruitgang … automatisch mee omhoog gaan met het grote geheel van ALLES.
Men kan niet alleen maar zijn eigen Trilling verhogen … want alles wat voor het zelf wordt gedaan … wordt gedaan voor … en beïnvloedt het GEHEEL.
Wat we vorige week bespraken betreffende het te allen tijde geven vanuit/zijn, vanuit/handelen uit LIEFDE … is de sleutel tot het verhogen van jouw Trilling en daardoor ook de Trilling van het geheel.
Het systeem dat we bespraken bij de ladder-uitleg … is er één die overal geldt. Ook al resoneert alles binnen zijn eigen frequentie … het heeft evengoed de kans om ‘HET GEHEEL’ van zichzelf te verhogen … zijn Energiebal … tot een Hoger niveau … dat alsmaar verder en hoger gaat.
Zie je? Kun je het GODDELIJKE ontwerp beginnen te begrijpen? De gelegenheden voor groei kunnen niet ontkend worden. De mogelijkheid om het zielezelf te laten groeien, wat op haar beurt ALLES ten goede komt … is als een wonderbaarlijk visioen dat bereikt kan worden … simpelweg door het verlangen om het zelf te helpen … omdat er NU het WETEN is dat het verbeteren van het zelf … tot wat het kan zijn in je Hoogste visioen … ALLES TEN GOEDE KOMT.
Dank je wel. Heel veel dank hiervoor … Het wordt allemaal logisch nu en het is zo simpel. Hoe wij in ’s hemels naam dit zo complex hebben willen maken, ontgaat me geheel.
SIMPEL … PUUR EN SIMPEL.
Dat is het ontwerp waardoor het Goddelijke Plan stroomt in zijn Hoogste Goedheid … binnen de Hoogste Trilling ervan die men verkiest te VOELEN … op elke gewenste ademtocht … op elk gewenst moment.
We houden er voor vandaag mee op … We hebben zeer genoten van deze uitwisseling met jou.
Oh, ik ook. Ik kan haast niet geloven dat het uur zo snel voorbij gevlogen is. In Liefde en in Grote Dank aan ALLEN.

De Federatie Van Licht spreekt over LIEFDE. http://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten