vrijdag, september 05, 2014

Aster - Onze Relatie tot de Godin van het Universum - 1 September 2014


Aster
Onze Relatie tot de Godin van het Universum
1 September 2014 / Andrea Scully
Hallo, Aster. Kan je over de speculatie spreken betreffende jouw naam en hoe het relateert naar entiteiten zoals de Godin, Astarte?
Aster: Ja. De functie van een naam is om iets in geluidsgolven duidelijk te maken en deze keuze vertelt ook iets over de frequentie of trilling van het genaamde wezen. Dit is de naam die ik voor het merendeel in dit geval draag om met jou te communiceren, aangezien vanuit jullie perspectief het een noodzakelijkheid is. Diegenen die mij in andere dimensies kennen waar deze verbale aanduiding of dit geluid niet nodig is zouden mij eenvoudig kennen door mijn trilling.  
In het rijk van de zintuigen dat jullie momenteel bezitten (tenminste bewust), is er ook het zicht voor herkenningsdoeleinden. Meer subtiel kunnen de zintuigen van geur en aanraking ook gebruikt worden, maar voor het doel van de spraak, is er de noodzaak voor een naam om te verduidelijken en te identificeren.
Toch, is deze naam, en de trilling die ernaar verwijst, gerelateerd, zoals jullie zeggen, aan het icoon van de Godin van Astarte. Hoewel de moderne vervorming van dit conceptuele archetype helemaal niet in de buurt komt van hoe als het begon.
De geschiedenis hier is niet onze missie, noch is de verklaring van hoe er een eendrachtige inspanning geweest is om dit archetype te verguizen en te vervormen. Dit is inderdaad een lang verhaal en eentje die veel langer gaande is dan de nogal korte geschiedenis ervan op Gaia. Het is in feite veel verder dan dit verspreid in wat jullie zouden zeggen dat de Kosmos is, en wat jullie zouden bekijken als de "buitenste ruimte".
Wij zouden willen zeggen dat dit archetypische icoon zorgt voor een populaire naam om voor sommigen culturen en ook voor sommige rassen uit te selecteren. Ik ben niet de enige Aster, net zoals jij niet de enige Andrea bent. Nochtans ben ik trots om deze naam en in mijn gebied de handtekening van de Godin van het Universum dat Zij representeert te dragen. Er zijn vele namen welke Haar energie dragen, en er zijn vele en vele individuele entiteiten meer welke Haar binnenin zichzelf gedragen hebben en in/naar de vorm komen met Haar als een primaire kracht in hun opmaak.

Ik ben zo'n dergelijk iemand in mijn veelvoudige natuur. Dus, wij zijn er één die de Godin Zelf binnenin zich draagt. Jij bent je hier al bewust van geworden, en het feit dat je door de moeite heengegaan bent van het jezelf formeel toe te wijden als een heidense priesteres, is het bewijs van dat je dit weet vanaf vroeg in deze incarnatie.
Ja. Dit maakt zin voor mij. Dus, op een bepaalde manier, zijn wij ook Eén met de Godin van het Universum, is het niet?
Aster: Ja, inderdaad, en dit is een besef dat alleen gebeuren kan wanneer de geprogrammeerde beperkingen van het lineaire denken beginnen te verzachten en te ontbinden. Er is bewijs van beweging hier wanneer je deze relatie en hoe intiem het werkelijk is kunt begrijpen. Er is veel meer aangaande de verbondenheid van wie wij zijn en wat dit betekent dan dat de mensheid nochtans ontsluierd heeft. Dit zal tijd nemen en er is geen haast.
Oké, tot zover over namen. Kan je mij iets meer vertellen over mijn missie hier en over de training die ik me nu nauwelijks kan herinneren? Waarom herinner ik me jou als een mentor en niet als mezelf? Ik herinner me dat ik in de één of andere school of het één of andere trainingsprogramma was en toen door de ruimte op een missie ging. Dat is het wel zo ongeveer, behalve voor een gevoel van doel en van vastberadenheid.
Aster:  Wat jij je herinnert is correct. De vorm waarin jij het je herinnert is minder dan volledig en dit is vanwege de stap omlaag in het bewustzijn dat je ervoer bij de geboorte en bij het gezeteld raken in het lichamelijke proces. Zo is het immer geweest.
Dit is waarom er een veelvoud aan aanwijzingen klaargelegd zijn door de levensduur heen om jou te helpen het je te herinneren. De basis vaardigheidsset waarmee je binnenkwam maakt van jou een kandidaat die waardig voor de missie is hier, en nochtans is er altijd de kans om af te dwalen en het overduidelijke te negeren.
Dit is waarom er een selectie is onder de velen die wensen om te komen van dezen wiens niveau van passie hoog is. Samen met dit is er een liefde voor uitdaging en avontuur, en een bekwaamheid om een puzzel naar diens oplossing te volgen. Zonder deze basis vaardigheden en steunpalen, is het zeer moeilijk voor een wezen om naar zo een ingewikkelde plaats van wezenlijkheid te komen en diens weg te vinden, zelfs met de op voorhand intensieve en grondige training.
Dus, ongeacht de training, de diepgewortelde vaardigheden aangaande jouw (ons) wezen is het meest belangrijke aspect van het waarom Wij hier zijn. Wij hebben ervaring in vele plaatsen, welke verwijzen naar dit soort van missie, en toch, is iedere plaatsing anders en het vereist de bekwaamheid om vast te houden aan de principes van wat echt en waar is met het oog op alles om naar behoren te gebeuren.
Dit is de grootste uitdaging terwijl de programmering op de niveaus van de maatschappij, religie, onderwijs, politie, enzovoorts, welke ontworpen zijn, met de bedoeling, om te verstoren wat om mee te beginnen overduidelijk is. Een illustratie hiervan zou degene zijn waar het jou vele jaren van zware lessen nam om wederom te begrijpen hoe Liefde alleen mogelijk is wanneer de machtshouding losgelaten is.
Want een wezen zoals wij zelf, welke, door onze aard, krachtige en machtige medescheppers zijn, is dit een valkuil welke goed bekend is, en zelfs met de betrokken intensieve training met het ons zelf hier naartoe te brengen, naar deze "tijd en ruimte" om onze rol uit te spelen in het tot uitdrukking brengen van de Wil van de Goddelijke Moeder Godin, is het nochtans een grote uitdaging.
Ongeacht. Ongeacht hoe lang of hoe kronkelend de weg ook is, het enige dat ertoe doet is dat de herinnering gebeurt. Alles ontvouwt zich in perfectie, in overeenstemming met het Plan van de Moeder. Zij is de begeleidende kracht binnenin en buitenom, het levende zaad dat tot volwassenheid komt in Haar eigen tijd.
Hoe deze volwassenheid eruit ziet op andere 'niveaus' van besef is altijd uitbreidend. Met iedere uitbreiding komt meer verantwoordelijkheid, aangezien meer te weten is om meer capaciteit te hebben voor met besef te creëren.
Wij verhuizen met Haar en door Haar Genade/Gratie, wij zijn de buizen van Haar Liefde. Er is hier geen andere missie en de details hiervan zijn de simpelste die jij je voor kunt stellen. Vind een manier om je te herinneren wie je bent en wie je hier representeert. Het is een expressie van de Wil en Liefde van de Moeder, Zij die het Lichaam van het Universum is.
Vaarwel voor nu en kom spoedig terug. Wij ondersteunen jou.
Dank je wel en vaarwel voor nu.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen