dinsdag, september 23, 2014

Aster - De Passage is Nauw - 22 September 2014 / Andrea ScullyAster
De Passage is Nauw
22 September 2014 / Andrea Scully

Hallo, lieve Aster. Het is 10 dagen geweest sinds de laatste keer dat wij in een conversatie samen waren, tenminste "formeel". Deze dagen zijn behoorlijk ruig voor mij geweest, zowel fysiek als ook ietwat mentaal. Heel veel opruimingen in het lichaam en laten we gewoon zeggen dat mijn geest niet aan de regels van de verplichting gehoorzaamd zoals ik ertoe gekomen ben om hen te kennen.
Aster: En aldus is het. Dit deel van de passage is nauw, hoewel de passage zelf jou naar een meer uitgebreide ruimte moet brengen. Wij zeggen nauw omdat de energieën welke zowel fysiek als mentaal door jouw lichamen heen stomen jouw bewuste besef in/naar een soort van een tunnel duwt.
Sta dit toe om door te gaan en doe het aldus zonder zorgen, omdat aan de "andere zijde" van deze nauwe passage de ruimtelijkheid is die je wenst. Noch is deze ruimtelijkheid volledig nieuw voor jou, je zult je veel herinneren van hoe het is, zelfs terwijl je verbijsterd bent door hoe anders het is ten aanzien van alles dat jij je van dit leven kunt herinneren.
Zoals het zand door een zandloper, aldus volgt het menselijke collectief dezelfde route door de passage naar het nieuwe paradigma, en dit IS bedoeld een toekomst te zijn in zowel tijd en ruimte, of zoals jullie het zouden begrijpen, in 3D. Net zoals enkelvoudige korreltjes zand, zullen sommigen een beetje eerder erdoorheen gaan, maar allen zullen er op hun eigen manier doorheen gaan naar de Nieuwe tijd en ruimte ervaring.
Wij zeggen dit om jullie aandacht op te roepen met betrekking tot hoe jullie ervaring op vele manieren hetzelfde zal zijn, en toch, zal het ook compleet anders zijn in hoe jullie het ervaren. Ontspan. Er zal tijd en ruimte zijn om te ervaren. Het is dat jullie ervaring ervan dramatisch zal veranderen.

Jullie lichaam is aan het veranderen en integreert en opwaardeert en transmuteert. Hetzelfde is waar voor jullie geest. Velen zullen dit ervaren en ervaren dit als verwarring en zelfs ziekte, maar de waarheid is dat deze energieën onweerstaanbaar zijn en jullie lichamen 'weten' wat ze moeten doen en hoe te navigeren naar de volgende fase, als je de controlerende en angstige houdingen los zult laten.
Er zijn, binnenin deze energetische verandering, hoogst creatieve energieën. Jouw gedachten, en ook jouw gevoelens, zullen wat voor trilling die je dan ook maar genereert om nu veel sneller te manifesteren veroorzaken. Wij weten dat dit in vele plaatsen gezegd werd, wij weten dat je dit ook voor jezelf opgemerkt hebt.
Verwarring is in deze tijd niet de vijand. Het is een prelude voor veel grotere duidelijkheid/overzichtelijkheid. Deze duidelijkheid/overzichtelijkheid zal met de integratie komen van dat wat de bron is van wat er momenteel gevoeld wordt als ofwel verwarring of zelfs vergeetachtigheid.
Sta de vergeetachtigheid toe om te gebeuren. Het hoeft geen bron van verontrusting te zijn, want dit is een gedeelte van Goedgunstigheid. De Goedgunstigheid welke het omvat is dermate dat het begrepen mag worden dat de dingen die belangrijk en van waarde zijn niet vergeten zullen worden. Datgene wat waardig van jou levensenergie en aandacht is zal naar voren komen zonder de noodzaak om het te controleren of je er zorgen over te maken.
Omhels vertrouwen, want het Universum Zelf spant samen om jou/jullie op de meest miraculeuze en wonderbaarlijke manieren te helpen. Nooit is het zo gemakkelijk geweest om los te laten wat niet in uitlijning is met het Goddelijke, en nooit is het zo gemakkelijk geweest om dat te creëren wat in uitlijning ermee is.
De tijd voor medescheppers in uitlijning met LIEFDE is NU hier. Dit is de tijd waarvoor iedereen hier naartoe gekomen is om er deel van uit te maken. De diversiteit van wat dit betekent is dus zeer breed, wij zouden willen suggereren dat wat voor oordelen dan ook, gemaakt aangaande wat dit is of niet is voor anderen een volslagen verspilling van de tijd is.
Je bent de afgelopen 10 dagen door een intense periode van integratie heengegaan. Ga door met goed voor jezelf te zijn op alle mogelijke manieren en om zoveel speciale ondersteuning aan je lichaam te geven als je kunt. Al het extra slapen is prachtig geweest, aangezien dit toestaat voor het merendeel van de lichamelijke vitaliteit om in/naar cellulaire veranderingen en aanpassingen te gaan welke nu nodig zijn.
Ik ben blij dit te weten. Ik heb de laatste tijd heel veel geslapen, iets ervan was zeer diep en iets ervan was rusteloos en gevuld met dromen.
Aster: En je merkt op dat je dromen nu zeer helder zijn, nietwaar?
Ja. Mijn dromen zijn bijna altijd "wakkere" dromen deze dagen.
Aster: Dit is de manier waarop je in/naar meer interdimensionale staten verhuist, terwijl het bewuste en wakende zelf toegestaan wordt om comfortabel te raken met de ideeën van een dergelijke grote uitbreiding. De beweging tussen dromen en waken zal doorgaan ineen te storten totdat er zeer weinig of helemaal geen verschil meer tussen hen is, maar dat zal nog een goed poosje langer duren om voor jou vaststaand te worden.
Dit maakt enige zin voor mij en ik heb dat al voor mezelf opgemerkt. Waar er gewoonlijk een enorm verschil was tussen waken en slapen en de 'regels' in iedere ruimte, er schijnt steeds minder daarvan te zijn en ik ben me er bijna altijd bewust van dat ik ook droom. Het verbazingwekkende is dat het wakende ook een bepaalde kwaliteit van het dromen aanneemt.
Aster: Verheug je! Want dit betekent dat de kwaliteit van het leven zichzelf openbaart zoals het IS.
Wij eindigen deze sessie nu aangezien je begint om de verbinding te verliezen. Wij houden van je en vaarwel.
Vaarwel, en dank je wel.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen