woensdag, september 10, 2014

Ascentie en Voorgevoelens - 9 September 2014 / Trish LeSage


“Ascentie en Voorgevoelens”
9 September 2014 / Trish LeSage
Terwijl op het pad van ascentie, mag je uiteindelijk de psychische bekwaamheid van Voorkennis beginnen te ervaren of met andere woorden, voorgevoelens. De informatie mag op verschillende manieren doorkomen, en ook mag een variëteit aan informatie doorkomen.
Voorgevoelens mogen ons laten zien hoe specifieke situaties zich voor mogen doen als we doorgaan op het pad waar we momenteel op zijn, of ze mogen ons begeleiding aanbieden dat ons het beste pad laat zien om te volgen. Voorgevoelens mogen ons ook helpen om valstrikken en zelfs gevaar te vermijden.
Je mag voorgevoelens ervaren in de vorm van gedachten die de geest binnenkomen en die jou precies vertellen wat er in de toekomst kan gebeuren. Soms mogen de gedachten van een innerlijke stem binnenin de gedachten komen, of je mag informatie over de toekomst zien, of er mag zich een volledige scène over de toekomst ontvouwen in jouw geestesoog. De informatie zien mag zich voordoen terwijl de ogen open zijn of terwijl de ogen gesloten zijn. Soms, echter, komen de gedachten eenvoudig de geest binnen zonder de informatie te zien of te horen.
Voorgevoelens mogen ook komen in de vorm van goddelijke tekens of synchroniciteiten. Goddelijke tekens mogen gezien, gehoord of zelfs geroken worden. Bijvoorbeeld, als iemand bedoeld is om in een brand het gewond raken of het sterven te ontlopen, mogen zij rook ruiken voordat er zelfs een brand is. Goddelijke signalen kunnen overal en op ieder moment verschijnen, en zij mogen vergezeld gaan met informatie over de toekomst.

Soms komen voorgevoelens ook in de vorm van het hebben van buikgevoelens over iets of iemand. De buikgevoelens gaan gewoonlijk vergezeld met gedachten over wat er in de toekomst mag gebeuren. De buikgevoelens mogen positief of negatief zijn wat van de omstandigheden afhankelijk is.
Mensen die op het pad van ascentie zijn mogen voorgevoelens hebben terwijl zij wakker zijn en terwijl zij mogen slapen. Hoewel er om mee te beginnen van vele dromen gezegd wordt dat zij voorspellend zijn, iemand die op het pad van ascentie is mag beginnen om meer voorspellende dromen te hebben dan dat zij in het verleden hadden. De voorkennis in dromen mag informatie bevatten over jezelf of informatie over anderen. Sinds dromen zeer symbolisch zijn, moet je accuraat vaststellen wat elk symbool persoonlijk voor jou betekent in voorspellende dromen om de dromen correct te interpreteren, zodat je in staat bent om de informatie in je wakende leven toe te passen.
Mensen mogen zelfs, terwijl zij op het pad van ascentie zijn, bij zichzelf gewaarworden dat zij uiteindelijk in staat zijn om accurate lezingen voor zichzelf of voor anderen te doen. Het uitoefenen van het doen van lezingen voor jezelf kan in feite helpen om je voorspellende bekwaamheden te ontwikkelen.
Terwijl op het pad van ascentie, mogen wij een verhoogd niveau van intuïtieve bekwaamheden beginnen te ervaren, en wij mogen beginnen om intuïtieve bekwaamheden te ervaren die we nog nooit eerder ervaren hebben. De voorkennis is een dergelijke bekwaamheid. Het is een zeer waardevolle en gunstige bekwaamheid die begeleiding voor jezelf en voor anderen aan kan bieden. Het kan ons helpen om valkuilen en gevaar te vermijden, en het kan ons gidsen om het leven van onze dromen te leven.

 Vertaling: Cobie de Haan -http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Trish LeSage ©:  is a best selling author on Amazon and is a writer of magazine articles on Metaphysics, self-empowerment, spiritual awakening, ascension, and body-mind-spirit topics.  She is the author of four books:  "Meditations For Past Lives, Starseeds, Soul Mates and Beyond"; "Manifesting Success In Relationships, Career, and Business Via Numerology"; "Traveling To Parallel Universes"; and "How To Achieve Fifth Dimension Consciousness".  More information about her work is available on her website at http://www.beyond3dbooks.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten