maandag, september 22, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 22.09.2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
22 September 2014
Jullie zijn nu slechts een paar korte uren verwijderd van dat punt in de tijd wanneer jullie volledige planeet wederom hangt alsof het in tijdelijk evenwicht buiten werking gesteld is wanneer het Licht en de duisternis overal gelijk gedistribueerd schijnen te zijn. Wel, dat mag het geval zijn, maar laat ons jullie eraan herinneren dat deze keer er inderdaad een volgende enorme grote invoer van Licht jullie kant op komt precies wanneer de tijd, en jullie daarmee, stil lijkt te staan. Want zie, wederom zal dit venster van mogelijkheid welke deze Equinox vormt gebruikt worden, en deze keer zal het inderdaad ver voorbij gaan aan iedere voorafgaande gebeurtenis.  
Dus wij herinneren jullie er wederom aan om binnenin gefocust te blijven, en alert te blijven op wat voor signalen dan ook die jullie zullen krijgen terwijl deze dag en avond/nacht doorgaan te vorderen, want wij wagen het te veronderstellen dat jullie allemaal gevraagd zullen worden om te handelen als gastheren/vrouwen voor deze afgezanten van het Licht die aan zullen komen kloppen, en zoals wij al besproken hebben, deze keer zal van jullie verwacht worden om met deze boodschappers op een zeer speciale manier te wisselwerken.

Dus verzeker je ervan om wakker te blijven op een manier welke jullie in staat zal stellen om je letterlijk af te stemmen op deze enorme grote golf/stroom van verlichte boodschappers die jullie kant op komen, en wanneer wij zeggen wakker blijven, betekent dat niet noodzakelijkerwijs om zonder slaap te blijven in de uren die er in het verschiet liggen. Eerder, omvat het om alert te blijven voor iedere subtiele of misschien niet zo subtiele signalen die de aanzet aankondigen van deze kolossale injectie van Licht die, zelfs terwijl wij spreken, jullie kant op komt.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten