woensdag, september 17, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 15 September 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
15 September 2014
Zoals velen van jullie opgemerkt hebben is de amplitude wederom aan het toenemen terwijl wij jullie allemaal voorbereiden op die binnenkomende explosie van Licht welke jullie volledige planeet wederom zal omwikkelen in deze aankomende periode. Want zoals velen van jullie weten, naderen jullie een belangrijke tijd van jullie jaar, wanneer jullie wederom betreden wat wij graag noemen een brandpunt van energieën. Want wat jullie jullie Equinox noemen is wederom naderbij aan het komen, en daarmee, zal een gehele nieuwe reeks van coördinaten in/naar het bestaan komen.
Want zie, deze periode zal deze keer ook vergezeld gaan met een hele schare van energetische boodschappers die zullen dienen om de funderingen te versterken voor al diegenen die streven naar balans, terwijl zij tezelfdertijd dienen om verder diegenen te destabiliseren die nog steeds de bedoeling hebben om angst in de harten en geesten van de mensheid te creëren. En dus, zal die breuk tussen de twee werelden zich wederom verbreden, en voor diegenen die proberen om aan weerszijden van deze uitgebreidheid te staan, zal de daarop volgende verwarring ook toenemen.
Met andere woorden, verzeker je ervan om jezelf voor te bereiden op dit binnenkomende Licht door bewust door je volledige lijst van vaststellingen heen te gaan, en wij bedoelen dat welzeker op een zeer uitvoerige manier. Want wat er gefikst moet worden daar zou in deze aankomende periode naar gekeken moeten worden, en wanneer wij zeggen gefikst, is het bedoeld om het volledige spectrum te dekken van het verbreken van oude banden, afwerking en afsluiting, en de gehele weg naar het opknappen van de solide aanlegsteiger naar het nieuwe. En dus, wat een lange lijst van tegenstellingen mag lijken te zijn zal uiteindelijk jouw situatie steeds meer verduidelijken als je ermee begint om de scène te onderzoeken die recht voor je ligt. Ben je volledig vrij van wat voor oude rem dan ook, of zijn sommige van hen begonnen om weer opnieuw naar het oppervlak te komen? En als zij dat gedaan hebben, heb jij je de reden ervoor gerealiseerd, of is jouw geest begonnen om dezelfde oude verhalen van ongeloof en tegenspoed af te spelen?
Want zie, als deze binnenkomende energieën doorgaan jullie samen te persen en aan jullie te trekken, zal het ook doorgaan om de oude en verouderde sappen, zo je wilt, uit te persen, en dus, mogen jullie allemaal op het één of andere tijdstip die treuzelende zure smaak van het verleden in jullie mond proeven. Maar het is wederom essentieel om te begrijpen dat dit allemaal gaat over onttrekking, en dus, wat het ook is dat naar de oppervlakte mag komen doet dat aldus om ervoor te zorgen dat het uit jouw fundering verdwijnt, maar door dat aldus te doen, mag het ertoe dienen om je zelfs verder te verwarren. Want deze keer, dient het jullie allemaal om in gedachten te houden dat dit niet voor jullie is om je aan vast te houden en te inspecteren, ongeacht hoe een smerige smaak het achter zal laten als het jouw wezen verlaat. Nee, dit is eenvoudig iets waar je wat voor gehechtheid dan ook eraan moet verbreken om jou te zuiveren voor die volgende stap van definitieve scheiding die verderop opdoemt.

Want nu, zal zoveel jouw wezen beginnen te verlaten dat het vergeleken mag worden met een waarachtige storm van verwarrende emoties voor velen van jullie, en dus, zullen wij wederom onze oude boodschap herhalen van het handhaven van jouw focus op jouw innerlijke wezen, niet op jouw onmiddellijke omgevingen waar meer chaos op ieder moment tot uitbarsting mag komen. Want deze periode zal dienen om velen van jullie ervan te overtuigen dat jullie mogelijke de grip op jullie zelf verliezen, maar probeer in gedachten te houden dat als je dat doet, het is omdat je bedoeld bent om dat te doen. Want waar jij je grip om moet verliezen, is alles dat naar buiten geduwd wordt tot de werkelijke omvang van jouw bestaan met het oog op het feit om in staat te zijn om jouw gebied volledig te verlaten, en dus, als je probeert het in de vlucht te vangen, als het ware, zal je eenvoudigweg het vertrek vertragen. En dat doen zal ook dienen om jouw ontsteltenis te verhogen zodra als het schip waarop je aan boord bent gegaan zelfs verder naar buiten in/naar deze heldere blauwe wateren van morgen afdrijft.
Want wat jullie nu verlaat is iets dat jullie zullen moeten loslaten om die reis buitenwaarts immer sneller en inderdaad minder intens te maken, en dus zullen wij jullie wederom achterlaten met dit korte advies: leer om alles los te laten dat binnenin jou naar boven komt dat jou je ongemakkelijk, onzeker of zelfs onwaardig voelend achterlaat, want het maakt allemaal deel uit van jouw oude setup, helemaal ingepakt en gereed gemaakt om jou te verlaten. Want als jij je vast begint te klampen aan deze oude overblijfselen in een poging om het mysterie te ontrafelen die zij nog steeds voor jou bevatten, zal je er alleen toe dienen om het jezelf meer ingewikkeld te maken in dit oude web van onzekerheid en onbekwaamheid om zo hoog te vliegen als waar je maar tot toe in staat bent op dit moment in de tijd. En nu, aangezien het binnenkomende Licht wederom zal beginnen om in zovelen van jullie op de knoppen te drukken, leer om onderscheid te maken tussen deze knoppen die zullen dienen om jouw bekwaamheden te verhogen om immer hoger te vliegen en deze die alleen zullen dienen om jou te vertragen. En nu, zal dat meer dan ooit noodzakelijk zijn, aangezien de spreekwoordelijke trein inderdaad het station verlaten heeft en snelheid aan het winnen is. En als je doorgaat te proberen om door alle van de niet opgeëiste bagage te sorteren dat nog steeds het station rommelig maakt, zal je het buitengewoon moeilijk voor jezelf maken om letterlijk deze golven van binnenkomend Licht op te vangen die spoedig zullen arriveren, gereed om jullie allemaal zelfs verder en immer sneller voort en naar boven op te tillen, weg van het oude en in/naar de nieuwe lagen van interessante formaties van energetische compatibiliteiten die weer zullen dienen om jullie snelheid te verhogen.  
Want zie, dit proces is zoals een immer ontvouwende origami-achtige structuur van onderlinge verbonden energetische lagen, de één leidend naar de ander in een zeer gedetailleerde sequentie. Dus als je op wat voor manier dan ook probeert om de kracht van dit momentum terug te houden, zal je het alleen maar veel zwaarder voor jezelf maken. Want dan, wat alleen vergeleken kan worden met een krachtige maar vloeiende rivier van Licht zal voor jou niets meer lijken te zijn dan een kolkend moeras van pulserend Licht, alles doend wat het kan om jou uit dat onfrisse achterwater te brengen waar jij je aldus koppig aan vast probeert te klampen. Met andere woorden, het Licht zal doen wat het kan om jou een volgende machtige duw in de rug te geven om jouw voortgang te versnellen, maar als je probeert om jouw weg achterwaarts te duwen zal je bij jezelf gewaarworden een echt zware tijd te hebben om op adem te komen of zelfs jouw hoofd boven het water te houden.
Dus wij zeggen weer bereid jezelf voor door een lijst te maken van waar je op te focussen en wat om eenvoudigweg los te laten dat werkelijk de laatste categorie begunstigt, en dan, zal je beseffen dat alles dat je met je mee moet brengen, de ware essentie van jou is. Dat is alles dat het neemt, en al het andere is inderdaad optioneel. In die zin, dat hoe meer je denkt dat je met je mee moet dragen, hoe minder comfortabel dit volgende gedeelte van de reis zal zijn, en hoe meer je geschikt zult zijn om onder gesleurd te worden door die extra last die je op jezelf plaatst. Dus laat los en laat het zijn, en geef jezelf de kans om eenvoudigweg jezelf toe te staan om zo vrijelijk als je kunt te drijven in deze immer bewegende, immer verhogende vloed van Licht. En denk niet dat je gefaald hebt om jouw les te doen, als helemaal niets ongunstigs voor jou naar het oppervlak zal komen in de volgende paar dagen. Want als jij je al zo vrij als een vogel voelt, is dat in feite wat je bent. En denk eraan, doe jezelf niet de slechte dienst van het vergelijken van jouw proces met dat van anderen op een manier dat ervoor zal zorgen dat jij je incorrect voelt. Want dat is inderdaad de zekerste manier om de limieten te overstijgen van iedere "voortgaande bagage" waar je toe verleid zou kunnen worden om te proberen om met je mee te nemen in dit volgende stadium.
Dus wederom zeggen wij weet dat alles goed is, en wederom, denk eraan om de dingen die voorbij zijn voorbij te laten zijn, en ga door om dat bovenaan in jullie gedachten te houden als deze dagen en nachten komen en gaan. Want op die manier, zullen jullie de lessen zo snel als mogelijk is leren, en de les is wederom hetzelfde als dat het ontelbare keren eerder was: wat het ook is dat tevoorschijn komt is niet voor jou om af te handelen. Het laat jou simpel weten dat het jouw onmiddellijke omgevingen verlaat, en als jij je herinnert om je er niet aan vast te houden, zal het weldra voor altijd oplossen.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten