zaterdag, september 13, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 13 September 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
13 September 2014
De dagen worden korter op één helft van jullie planeet, maar de hoeveelheid van Licht is immer aan het toenemen. Zo ook vandaag, aangezien jullie prachtige weldoenster de Zon door zal gaan om haar genereuze geschenken van liefdevolle afgezanten uit te sturen, allen uitgestuurd om ieder hart op deze planeet aan te raken. Toegegeven, wie het ook is die deze stralen van Licht tegenkomen, zij zullen passend zijn om op alle soorten van manieren te reageren in overeenstemming met hun genetische opmaak. Want dit is in ieder aspect zowel een collectief alsook een individueel proces, helemaal opgezet om de behoeften van elk betrokken individueel wezen in deze enorme grote en ingewikkelde situatie te onderhouden, en dus, wat zal dienen om jullie neuronen op zo een manier aan te steken dat jullie jezelf het vuur na aan de schenen gewaarworden om zelfs maar stil te zitten, mag dienen om een ander wezen op een zeer letterlijke maar ook gunstige manier naar bed te brengen.
Want nu meer dan ooit, betaamt het jullie allemaal om naar de behoeften te luisteren die aangekondigd worden door jullie fysieke lichaam, want zelfs als dit proces aldus ook veel lagen van jullie wezen omvat welke niet ingekapseld zijn binnenin het genoemde fysieke lichaam, dringen wij er deze keer bij jullie allemaal op aan om innig verbonden te blijven met dat fysieke aspect van jullie wezen. Want zoals wij jullie steeds opnieuw verteld hebben, zonder deze schijnbare onopvallende en volgzame container van vlees en bloed, zouden jullie niet in staat zijn de belangrijke dingen te doen die jullie hier kwamen doen, dus denk eraan om dit volgzame voertuig op een manier in ere te houden dat beter het mirakel dat het werkelijk is reflecteert. Want het is niet een loutere collectie van onderling verbonden cellen die slechts de zaken als gewoonlijk uitvoeren. Nee, deze vleselijke container is feite meer dan een zegen in menselijke vermomming. Want deze verbazingwekkende constructie is aldus gevuld met een soort van intelligentie waarvan jullie mensen denken dat het jullie geest/verstand toebehoort, wanneer het in feite de rest van jullie lichaam is dat geclassificeerd is als datgene dat waarlijk competent is wanneer het aankomt op dit belangrijke gedeelte van de gehele operatie. 

En nu, is het hard aan het werk, letterlijk 24/7 om jullie up-to-date te houden met de huidige invoering van energie, en dus, zullen wij jullie er wederom aan herinneren om goed te zorgen voor dit wonderbaarlijke voertuig dat jullie bewonen. En dus, als het om meer rust en ontspanning vraagt, vind het dan alsjeblieft in jezelf om het dat te geven zonder van jezelf te denken op wat voor manier dan ook laks te zijn. Want jullie doen heel veel zwaar werk door eenvoudig jullie lichaam toe te staan om de leiding te nemen en jullie verder op dit pad te leiden. Want het is niet louter een vleselijke container die jullie in staat stelt om letterlijk uit te voeren wat jullie prediken (walk your talk), het is ook jullie vertrouwde metgezel, de meest constante die er voor dit Aardse verblijf is. Dus blijf doorgaan met je vriendelijke conversatie die je al geïnitieerd hebt en laat het weten dat je luistert naar wat het jou te vertellen heeft. Want als je dat doet, zal je het meer dan een vriendelijke en buitengewone behulpzame vertrouweling vinden, en het is ook jouw meest waardevolle bondgenoot hier in deze rijken, en dus, is het het beste om niet te negeren wat het probeert om jou te vertellen.
Dus neem de tijd om je af te stemmen op dat deel van jou dat het deel is dat tussen jou en de rest van de mensheid staat. Want dit lichaam is jouw beschutting in de storm, in iedere betekenis van het woord, en het zal doen wat het kan om jouw de gehele weg naar de sterren en daaraan voorbij te brengen. En ja, wij bedoelen dat welzeker ook op een zeer letterlijke manier. Dus terwijl de Zon doorgaat om goed nieuws naar jullie allemaal te stralen, herinner je dat er een noodzaak is om te luisteren naar de reactie dat dit zal voortbrengen binnenin deze fysieke container van jullie, dus houd jullie oor tegen te grond als het ware de beter om naar wat voor oproepen voor actie of bedaardheid of alles daar tussenin te luisteren in deze volgende dagen. Want wij wagen het te veronderstellen dat het meer dan een drukke periode voor jullie allemaal zal zijn, en zelfs aldus meer voor jullie wonderbaarlijke lichamen. Dus neem de tijd om goed voor jullie zelf te zorgen, het zal dit gedeelte van de reis op iedere manier een meer aangename reis maken.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten