woensdag, september 03, 2014

Aisha en de CC's - Energie Update van 3 September 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
3 September 2014
Terwijl de tijden veranderen, zijn jullie ook jullie groei in iedere richting aan het uitbreiden. En dus, terwijl de nacht de dag wordt en jullie ontwaken, wat jullie gewaar zullen worden zal iets geheel anders zijn dan de dag ervoor. Laat het ons uitleggen. Jullie zijn nu zo onderhand gewend geraakt aan deze immer verhogende snelheid van het Licht, en dus, terwijl jullie doorgaan immer meer voorwaarts te slingeren, voort gedragen door deze toenemende vloed van Licht, zullen jullie jezelf als nieuw gewaarworden, bijna van het ene op het andere moment. En aldus is het in ieder aspect en op iedere manier. Want jullie zijn niet langer meer deze pilaren van verstarde materie die jullie gewoon waren om te zijn. Nee, nu zijn jullie glinsterende, alomtegenwoordige gebieden van energie die onophoudelijk transformeren terwijl deze energieën doorgaan te verschuiven op een immer verhogende snelheid.  Dus nu, is het hier geen goed idee om terug te kijken, want als je dat doet, zal je niet alleen duizelig worden vanwege de snelheid, maar je zou ook het zicht verliezen van die horizon die immer dichterbij komt zoeven. En wat is het dat wij daarmee bedoelen? Eenvoudig dat voorbij voorbij is, en nu, blijft dat wat voorbij is zich op een immer toenemende snelheid opstapelen.
Want als je verder snelt, wat slechts een moment geleden jouw waarheid was is dat niet langer meer. Want je evolueert zo snel, dat je het er moeilijk mee zult hebben om te proberen om een greep te verkrijgen op wat is, want dit zal niet langer meer het volgende moment zijn. En dus, blijven deze voortdurende veranderingen doorgaan aan snelheid te winnen, en aldus doe jij dat ook, en zelfs als dit jou bij tijden naar strootjes doet laten graaien om het allemaal bijeen te houden, zou je beste inzet eenvoudig zijn om jezelf toe te staan om volledig los te laten. En dus, ga je door te groeien, in snelle sprinten en in alle richtingen. Want hier is nog steeds zoveel van jou om te omhelzen, en gedurende iedere seconde van de dag nu, dat je doorgaat om jouw greep te verbreden op slechts wie het is dat je waarlijk bent, en waarom het is dat je hier op de eerste plaats naartoe kwam.

Dus sta deze groei toe zich te ontvouwen, zelfs als het jou achter mag laten alsof je het gevoel hebt dat je in stukjes uiteen aan het vallen bent. Want dat doe je niet, je begint er eenvoudig mee om jezelf volledig te omvatten, stap na stap en stukje na stukje. En zelfs als je bij tijden minder dan overtuigd raakt dat je vooruitgang boekt, je kunt nu niet mislukken vooruit te gaan. Want de druk van dit Licht zorgt ervoor dat ieder deeltje van jouw wezen in reactie vibreert, en het vibreert op zo een snelheid, dat het niet langer ingedamd kan worden. Dus je groei zal inderdaad doorgaan te versnellen, zoals dit Licht het zelf zal doen, en gezamenlijk zullen jullie door iedere weerstand heen breken dat er nog steeds zou kunnen zijn. Want je bent inderdaad een onstuitbare kracht van de natuur nu, en niet alleen dat, je bent ook een deel van de natuur dat zich op dezelfde snelheid aan het ontwikkelen is als jij, en dus ook hierin heb je een formidabele bondgenoot.
Dus wij zeggen weer, weet dat alles goed is zelfs wanneer als jij zelf faalt om kop of munt te maken van wat dan ook. Want wij kunnen het volledige plaatje zien, en wat wij zien, zou jullie harten het ook in vervoering uit laten zingen. Want jullie zijn formidabel dierbaren, aangezien jullie doorgaan immer voorwaarts te pushen, aan snelheid winnend met iedere ademhaling die jullie nemen. Dus blijf doorgaan uit te breiden in de wetenschap dat jullie nu niet uiteen kunnen breken. Want jullie worden met de dag sterker, terwijl jullie het klaarspelen om steeds meer van jullie etherische zelf in jullie fysieke lichaam te incorporeren, uit jullie oude definities vandaan groeiend terwijl jullie volledige wereld inderdaad hetzelfde aan het doen is. Dus blijf ongebonden door jullie eigen verwachtingen en sta eenvoudig jullie innerlijke groei toe door te gaan in iedere richting dat het op wil gaan. Want daar is een deel van jou dat weet waar je naartoe gaat, en het zal jou daar inderdaad naartoe brengen, zelfs als je mag denken dat het ervoor zorgt dat het de reis overdreven ingewikkeld maakt. Maar dat doet het niet, het geeft jou eenvoudigweg de best mogelijke route verderop met het oog op het feit om ieder enkelvoudig compartiment van jouw wezen zich naar volmaaktheid te laten ontvouwen. Dus sta eenvoudig de stroom toe, en sta de groei toe, en neem een diepe ademteug om wat voor overblijvende spanning dan ook die je zou kunnen voelen los te laten wanneer het ook is dat je probeert om teveel over de consequenties van jouw groei na te denken.
Want als jij je ontwikkelt, arriveert verandering onvermijdelijk aan de zijde hiervan, maar streef er niet teveel naar te proberen om uit te vogelen waar je op af stevent, wat dat zal simpelweg jouw eigen bekwaamheden beperken om vrijelijk in deze rivier van Licht te drijven. Dus wederom zeggen wij geef jezelf toestemming om eenvoudig te zijn, en dat innerlijke deel van jou, dat alwetende deel, zal ervoor zorgen dat alles dat er gedaan moet worden, op de best mogelijke manier zal gaan gebeuren, en op de meest veelbelovende timings. Dus wederom bedanken wij jullie allemaal voor te doen wat jullie doen en voor te zijn wat jullie zijn, niet minder dan schitterend, maar ermee beginnend zelfs dat voorbij te gaan terwijl jullie op een formidabele manier met jullie uitbreiding en op een schitterende snelheid doorgaan.
De Constant Companions
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten