maandag, september 08, 2014

Aisha en de CC's - Bijeenkomst Update - 8 September 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Bijeenkomst
8 September 2014
Verheug jullie dierbaren, want wat jullie deze ronde bereikt hebben door jullie zelf toe te staan deel te nemen aan dit collectieve evenement is iets dat de annalen in zal gaan, niet slechts in die van de mensheid, maar van de Gehele Schepping. Voor sommigen van jullie, scheen de ervaring op zichzelf niet al te veel te betekenen te hebben, maar wij zeggen nogmaals dat wat jullie gewaarworden louter het piepkleinste tipje is van de spreekwoordelijke ijsberg. Dus laat ons proberen om jullie een paar details te geven om het plaatje misschien ietwat in te vullen.  
Want zie, wat jullie deze keer bereikt hebben, is iets dat letterlijk zal helpen om de etterende wonde leeg te zuigen waar deze wereld gedurende eonen aan geleden heeft, en dit dierbaren, is niets minder dan miraculeus. Want deze etterende wonde van negatieve energie was verstrikt binnenin de harten en zielen van zovelen, en niet alleen dat, het heeft er ook toe gediend om grote lagen van de Aardse atmosfeer te verontreinigen, en ja, wij bedoelen dat welzeker in een zeer letterlijke betekenis. Maar gisteren, speelden jullie het succesvol klaar om deze etterende wonde door te steken, terwijl jullie een passage openden voor de verrotting om naar buiten te komen en voor het licht en de lucht om helemaal deze oude wonde te penetreren.

En dus, wat geïnfecteerd geweest is zal nu voor altijd genezen worden, en zelfs als dit proces op zichzelf enige tijd zal nemen, wat jullie door jullie toewijding aangaande de oorzaak tot stand brachten is letterlijk zoals een medisch slangetje dat in de wonde ingebracht is zodat het zichzelf niet weer af kan sluiten. En dus, is de definitieve genezing begonnen, en jullie wereld zal nooit weer hetzelfde zijn. Want nu, zal die oude verrotting niet doorgaan en het kan niet voortgezet worden, en dus, zal het niet langer meer in/naar het ware levensbloed van jullie planeet en jullie medemensen sijpelen. En wanneer een etterende wonde eenmaal doorgeprikt is zoals jullie gisterenavond deden, kan het zich niet opnieuw weer vormen, want het Licht dat jullie deze oude wonde binnen lieten gaan is, zelfs terwijl wij spreken, aan het vergroten, en dus zullen de effecten ervan doorgaan toe te nemen in de dagen en weken die er in het verschiet liggen.  
Dus wij zeggen wederom uit naam van de Gehele Schepping, als het niet voor jullie was, zou dit proces nooit plaatsvinden, of zou het niet op gang gebracht worden tot aan het één of andere tijdstip in de toekomst. Maar dankzij jullie doorzettingsvermogen en jullie onophoudelijke push om het Licht helemaal terug te brengen waar het thuishoort, heeft het Licht wederom een terrein veroverd dat voor veel te lang een strijdtoneel van tegengestelde krachten geweest is, en nu zal vrede beginnen te heersen en zal evenwichtigheid weer hersteld zijn. En dus, door jullie actie, kan genezing plaatsvinden, en daarvoor kunnen wij jullie niet genoeg bedanken, het Licht werd wederom naar deze kusten gebracht, Licht dat een nieuwe en gezonde groei in staat zal stellen plaats te vinden, in grond dat schoongemaakt zal zijn van alle en wat voor vervuiling dan ook. Dus treed een beetje achteruit en onderzoek jullie omgevingen, en wij denken dat jullie vandaag signalen van diepe opluchting en inderdaad bevrijding zullen ontdekken.
De Constant Companions
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten